Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek anja – vrednostni papirji

anja – vrednostni papirji

anja,
tudi mi imamo te delnice in jih želimo prodati. ali mi lahko poveš kaj več; koliko so ti ponudili za njih in s kom moraš stopiti v kontakt, če jih želiš prodati njim? hvala za informacije!

lp, kata

Kata – greš na katerokoli borzno hišo z osebno izkaznico. Tam poveš da bi odprla trgovalni račun, če ga še nimaš.

Poveš, da bi rada s KDD računa potegnila delnice na trgovalni račun. To traja kake 3 dni. Na borzni hiši imajo tudi obrazce za sprejem ponudbe. Podpišeš te obrazce (odpreš račun, potegneš delnice in podpišeš obrazce vse v enem dnevu). Potem bo trajalo cca 1 teden, da ti borzna hiša to naredi.

To je vse.

Dobili po poati. za delnico TFDR ponujajo 1.270, 00 za eno in za delnice TRSG 425,00 za eno. Oglasia se na sede~u Ilirike v Ljubljani ali v poslovalnicah Ilirika Turizem doo po Sloveniji ali v drugih posredniakih hiaah. Lahko pa vse preusemria vuravnotezeni vzajemni sklad Triglav renta e se nimas trgovalnega racuna znasaznesek stroskov malo manj kot 7.000, ki jih moras imeti s seboj.
Jaz se na te stvari ne spoznam, zato ne vem
e ne bom karprodala in konec vsaj nekaj od tega, ceprav mogoce tale sklad ni slaba varianta. Ne vem. zal. aja, ponudba velja do petka 19.11.

anja, hvala za informacijo. lp, kata

New Report

Close