Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek anonimni telefon

anonimni telefon

Pri nas v naselju se je na veliko razpaslo (verjetno že prej) dilanje droge in trave, pa me zanima ali imate kakšne dobre izkušnje z anonimnim telefonom policije? Kako se in po kolikšnem času se odzovejo. Ker če od njih ni efekta, sem pripravljena na problem opozoriti s svojim imenom in priimkom, če bo tako kaj več odziva.

Hvala za odgovore in kakršne koli nasvete v zvezi s to problematiko kam se še obrniti.

Ti kar pokliči , saj je vseeno na kateri telefon, če za tem res stojiš, se nimaš kaj bati. Seveda pa lahko upaš, da ni kakšen policaj diler.

Lahko pa se zmeniva, pa pošlji meni na mail, pa jim bom jaz posredoval. Tvojih podatkov pa ne dam, brez sodnega naloga, tako nihče ne bo vedel, kdo je podal prijavo.

Samo meni, se pač moraš predstaviti, za vsak primer.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Policija anonimni telefon 080-1200

Pozdravljena obupanka…ti povem definitivno se hitreje odzovejo preko klica na anonimni telefon! Klici na lokalno policijsko postajo niso obrodili sadov, vsaj pri nas ne, prvi klic ki je bil izveden na anonimno številko (javi se glavna policijska nekje v ljubljani) so se policaji pripeljali v 15 minutah! Tako da nič skrbet. Čimprej javi in zagotovi varnost sebi in svoji okolici.

Obilo sreče…

New Report

Close