Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Apel odlocujocim

Apel odlocujocim

Ucite se vendar iz tujih napak! Zaprite sole. Za dva tedna. Zajezite zdaj kar se da. Zdravstvo ni sposobno to shendlat starsi pa za enkrat se smo. Imamo stari dopust in novi. Prvomajskih dopustov tako ne bo. Za teden,dva,tri lahko starsi izmenjaje poskrbimo,da so otroci doma. Pa kaj,ce bo pouk poleti. Pa kaj ce ne bo poletnih dopustov. To se zgodi le enkrat v zivljenju. Da bomo le zdravi. Bodite pametni ljudje. Ucite se iz tujih izkusenj!!! Ce smo se morali za klinceve solske strajke organizirati in govoriti otrokom, da se to zgodil le enkrat v solanju ali pa se to ne bomo tudi to uredili. Bodite pametni. Ce po treh tednih ne bo bolje boste pa vi z fin.rezervami delodajalcem pomagali, da lahko ostanemo doma dlje. Vse se da. Dokler je zivljenje. Bodite pametni. Prosim!

Podpišem.

Pobožne želje. Če ti bo bližnji umrl, veš točno kdo so krivci, zaradi svojega nedela. Vsa koruptivna politika od osamosvojitve naprej in njihovi nesposobni podrepniki, ki so jih postavili na položaje. Največ pa NIJZ in MZZ. To je brlog korupcije.
Sam se bom držal načela, zob za zob, oko za oko….

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Žal.


Drhal nesposobno brezbrizno! Se Albanci so pametnejsi od njih. Butalci prve klase. Na Evropsko sodisce z njimi. Ki so vedele a naredili NIC !


povzamite! Predajte! Borite se! Za vse nas. Tudi za vas. Za vse.

Poznaš njih imena, njih funkcije in njih dejanja in besede.

linč ni za izključit če se vse sesuje.

Če ne boste začeli javno pizditi, tuliti, čez to golazen, bo še bolj hudo. Kajti delajo edino takrat, ko se bojijo za svoje riti. Edino strah jih je naroda, da jih linča. Drugega se ne bojijo, njihov malik je denar in oblast.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________


Mnogi ne bodo mogli nosit breme lastne krivde in se bodo fentali kar sami. Ostali bodo dani na sodisce za zlocine zoper narod zaradi neukrepanja. Jasno je, da se ukrepa PREJ in ne potem ko je ze prepozno. Kot bi se z vedrcem vode lotil pozarov velikih razseznosti. P..da imamo toliko butastih ljudi v Slo si clovek res ne bi mislil. In to se na kljucnih pozicijah. To je nooorooo.

Mon ni pravi naslov za to pisarjenje …

Verjetno imaš prav.

Gre za osebe z imeni, nazivi, pristojnostjo in odgovornostjo odločanja in svetovanja
To kar sedaj delajo oziroma ne delajo in kar govorijo je
dobesedno podpisovanje mrliških listov delu Slovenskega naroda.

Kristalno jasno je, da je temu tako.

Dovolj da pogledaš kako deluje Italija (kaj ni nič koordinacije?), kako ukrepa Hrvaška in ja tudi Albanija, ki ima le nekaj primerov.

Zakaj nihče ne protestira proti podpisovalcem mrliških listov delu slovenskega naroda
In to predvsem tistim , ki so ustvarjali v preteklih desetletjih. Njihova življenja niso nič vredna če niso bili ali niso del t.i. “elite”? Nidso oni naše živ spomin in bogastvo?
Kaj ni mednarodnega sodelovanja, primerjanja in koordiniranja z drugimi državami?
Naj se prepišejo in udejanjijo takoj ukrepi, protokoli kot v Hrvaški, Italiji.
Sploh ni potrebno na novo odkrivati Ameriko.


Pametnejsi. Nenormalno res..


Spet bodo vse z.ajebal. Spet. Banda nesposobna!!!!

Zaprite šole, prooooosim!

New Report

Close