Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Aptamil 2 iz MullerjaZdravo

Aptamil 2 iz MullerjaZdravo

Zdravo!

Zanima me, če je katera kupila Aptamil 2 v Mullerju in če so se ji pri pripravi pojavljale težave. Ta Aptamil je namreč v “granulatu” in ne v prahu kot npr. Aptamil 2 iz Lekarne (že zunanja škatla je drugačna) in se mi nikakor ne stopi. Nastajajo grudice, ki zamašijo cucelj. Mleko pripravljam po navodilu – zgrejem vodo in nato vsujem noter mleko. Prosim za kakšno idejo ali podobno izkušnjo, preden popenim na Mullerja.
Lep pozdrav.

Jaz sem mela enake tezave s hippom…vendar v obratni smeri…tisti iz mullerja je bil neprimerno boljsi, nemasten in tudi grudice se niso delale…tisti iz lekarne je bil pa obupen…tudi krce je povzrocal…

preveri. če je mogoče pretekel rok. jaz sem ga uporabljala, pa nikoli nisem imela problemov. Aptamila kupljenega v drugih trgovinah pa tudi “povohati” ni hotel (tistega v prahu).

lpp

Vodo segrej malo bolj in pošteno pretresi flaško, meni se nikoli ni nič zgrudilo, pri lekarniškem apatmilu sem pa skoraj mikser morala uporabit ker je vedo nekje kaki kupček ostal neraztopljen.

To se lahko zgodi pri kateremkoli mleku. Na hitro zliješ zmešano mleko preko cedilca za čaj in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ni grudic 😉

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Jaz sem takšnega kupila v Avstriji, pa mi je bil bolj všeč kot ta v prahu, ker se mi pri tem večkrat zgodijo grudice. Po moje ni z njim nič narobe.

triglavčica dva sončka pod Triglavom sta nam polepšala življenje 25.02.2006

daj v flaško najprej prah in čez zalij z vodo (ne obratno)

New Report

Close