Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Arhar ali Janković

Arhar ali Janković

Sem s podeželja in od daleč gledam in lahko samo upam: da Ljubljančani ne boste taki mazohisti in volili JankoviĆa za župana bele Ljubljane.
Kljub Primoževim opozorilom si upam reči naglas: za glavno mesto naše države se pa že spodobi, da je župan pravi Slovenec!

Danes sem gledala Arharja po TV, ko je predstavil svoj program, pa se mi je zdelo da kar nekaj naklada (predvsem tisto o zaprtju centra za avtomobilski promet). Jankovič se mi zdi mnogo bolj prepričljiv.

Pa prav smešno je deloval. Meni se je zdelo prav zoprno, ker se je točno videlo, da je vse kar je povedal “izumetničeno”, torej lari – fari.

Še vedno navijam za Jankoviča, je tak kot je. To se je lepo videlo v nedeljo v “pop klubu”. Nič ni govoril izumetničeno, polepšano. Še vedno je tak kot je bil s tistim a, ne, a ne….
L.p.

Ljubljana v svoji zgodovini ni imela pametnega župana, tudi sedaj ga verjetno ne bo imela. Pokvarjenih pa veliko.

To veliko pove o njenih občanih.

Ko berem poste na forumu, se mi zdi, da se tokrat ne bo nič spremenilo. Še vedno bo (verjetno) na tronu pokvarjenec ali/in butec M/Ž.

Torej če bo Arhar bodo vrtci odprti do 20.h.
France, upam da boš izvoljen, toda potem ne pozabi na obljubo.

Jaz sem za Zorana Jankoviča.

Mislim ,da boste lj imeli kar probleme pri izbiri župana.Prvič je kot sem pšrebrala v lj zelo malo slovencev,pa še tisti ki so ,niso prav zagriženi.Kaj malo daste na slovenski rod))))))).

Kaksna zanimiva debata. Spet se Slovenci delimo na leve in desne, bogate/ postene in bogate/nepostene, prave in neprave Slovence, bolj nase in manj nase,…. Se veliko casa mora ocitno preteci, da bomo tehtali in presojali volilne programe in sposobnost osebe, da ga uresnici. Ne pa po sistemu, volil bom tistega, ki je “nas” in je ze zaradi tega sigurno najboljsi. Pa o cloveski nevoscljivosti, bi se tudi tu dalo kaj povedati….
LP

Ja, le kako naj volim Jankoviča ali Jankovića?
Sama sem bila veliko let poslovodja v Emoni, poznam dobro vsa ozadja kako se je lastninilo in koliko je kdo dobil. Povejte kako lahko en pošten, deloven, lahko tudi z zelo dobro plačo ustvari tak lastni kapital? Vprašajte se in potem boste takoj vedeli kako kdo pride do kapitala in ugleda ( zraven je bila vedno tudi politika- čigav je pa ZORANE se pa ve!)

Jankovič seveda!!! Ima posluh za ljudi, ima rezultate, ima ideje, premoženje že ima, tako da ne bo grabil in zapravljal na naš račun. Pa še dober dečko je povrhu.
A Slovenec mora bit? Kje pa je kakšen dober in pošten???

Jaz,sem dobra in poštena,)))))))ti nisi???

Jankovičeva mama je Notranjka … torej bo vsekakor nekdo iz Notranjske vodil našo prestolnico. jeee

Podprite Arharja, bo nam perifercem več ostalo !

Jankoviča vzamem za podnajemnika, če kandidira v naši občini. V mestu rdečega prahu bi bil sigurno izvoljen.

Pa ste rešili primer. Jankovićeva mama naj bo županja v Ljubljani, ker z njim v sorodu, njen sin, ker je brez službe (Arhar ima dobro službo) naj gre na zavod za zaposlovanje po podporo, če pa bi bil v mestu rdečega prahu sigurno izvoljen za župana , pa ga naj hitro pošljejo tja, da ne bo brez dela in si bo služil kruh.

alena in zelena milja, zaslužita si vsaj Jankovičevo zahvalo. Zadevo patentirajta!

Kje ti vidiš “mesto rdečega prahu”? Živim tu pa tega prahu ni že najmanj deset let.

Pa tudi na strukturo prebivalstva se bolj slabo razumeš, saj je na Jesenicah kar precej Bosancev, ki imajo na Srbe po zadnji vojni hudirjevo slabe spomine…pol naj bi pa še Srba volil?
In 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} avtohtonih zavednih Jeseničanov tudi nekaj šteje, se mi zdi, in tega Jankovića nič kaj ne maramo.
Tako, da ga nikar ne vabi, bo kratko vlekel, če pride k nam.

Glasujte za Jankoviča, ker ima take lepe plave očke. A Danica ni več v igri?
A ni Arhar , ko je bil predsednik nadzornega sveta Vzajemne, ustvaril miljardne dobičke pri Vzajemni? Na račun koga dobički pri zdravstveni zavarovalnici? Koliko ljudi ni dobilo boljših zdravil, ustrezne operacije, najboljše nege, zdraviliškega zdravljenja? A gre pri županu res samo za denar? Za te zadeve je Arhar res strokovnjak. Kaj pa ostale človeške lastnosti? A očke niso pomembne?
Pepermint

Nisem brala ostalih postov.

Sem ZA Arharja in pika!

Odgovor na vprašanje: Arhar!

Po tem kar piše v Bulvarju, sem za Arharja.

Arhar 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Je POŠTEN SLOVENEC, ki si ni visokih funkcijah ni prigrabil veliko denarja.

Še dobro, da Janković ne kandidira v našem kraju!! Uh, Arharja se pa ne bi branili – prepričana sem, da bi občinski voz uspešno potegnil iz ….

Kaj je pa naredila slovenka Simšičeva? Gondolo na ljubljanski grad? Lepo vas prosim, totalno brezvezna županja je.
Jankovič bo sigurno več naredil za naše mesto, ker je bolj športen tip bo verjetno kmalu tudi kakšen športni park narejen.

Če je gondola, pa bo Janković naredil še smučarski proge z gradu.

Arhar, da si ni prigrabil veliko denarja. Ja, lepo te prosim, kje pa živiš. Kaj pa njegova milijonska plača. Ali je to pošteno, da si je ta gospod dal izplačevati takšno plačo, medtem, ko so “revni” umirali, ker niso imeli možnosti zdravljenja. Pa mu je bilo kaj malo mar. Kje pa. Še za predsednika države je kandidiral. Pa se mu na srečo ni izšlo. Pa si zamislite, da imamo takšnega predsednika ali pa župana kot je Arhar.

POŠTEN SLOVENEC Arhar sigurno ni, je antipatičen (vsaj meni). Že v njegovih nastopih je jasno vidno, da se pretvarja in hinavči. Če bi bil tako spoštovan in ugleden gospod kot se skuša prikazati, pa naj kandidira v svoji CERKNICI. Ampak tam bi prav tako kratko potegnil kot bo tudi v Ljubljani. Pa naj mu stojijo ob strani vsi od Podobnika, Janša, Bajuka ….

Kako pošten oziroma kakšen je njegov karakter, pa jasno kažejo tudi intrige, katerih se poslužuje v predvolilni kampanji. (Razne larifari ankete, …..).

Jankoviču to ni potrebno. Je to, kar je. In samo to je tisto kar nekaj pri človeku velja – seveda po mojem mnenju.

L.p.

Raje se ne bom spuščal v kup slame, ki si ga napletla o Arharju.

Rekel ti bom samo tole :
kar farbaj se še naprej s tem jankovićem.

New Report

Close