Arhar ali Janković
en mal mem napisal:
> Pozabil si omeniti Ropa, ko mu je rekel, “da ga je politika
> nastavila, oz jaz sem te postavil”. Res je Merkator dober
> primer za koga se je delalo.
Aha, Jankovič je Mercatorju naredil ogromno škodo. Saj je res, da je največja firma v Sloveniji, ki zaposluje več kot 15.000 ljudi, da ima skoraj 2 milijardi evrov letne realizacije, 20 milijonov evrov dobička. A država bi morala Jankoviču vse to preprečiti in iz Mercatorja narediti še eno Muro.
Volilci župana Ljubljane!
Preberite LAŽNIVEGA KLJUKCA v rubriki Dosje, ki ga je objavila revija Demokracija. Splača se! Verjamem, da ste nekaj slišali o Jankoviću, več boste izvedeli o njem, če boste to prebrali.
55o,00 sit je malo proti temu kar vam sledi, če boste volili Jankovića za župana. Ljubljane.
S tem si se pa obrnila na napačen naslov. Za dolgost delovne dobe je namreč pristojna vlada oz. ministrstvo za delo. Menim pa, da si mora mladina najprej dobiti vsaj nekaj življensjkih izkušenj, saj diploma sama po sebi še ne pomeni, da oseba tisto, kar se je naučila teoretično tudi praktično obvlada. Delovne izkušnje pa si lahko pridobi samo pod mentorstvom izkušenega človeka, ne pa kakega golobradega povzpetneža.
Demokracija je časopis stranke SDS. Žurnal in podoben rumeni tisk. Ni da bi ga človek bral. 550,00 sit velika škoda za tak časopis. Bolje popiti eno dobro kavico.
Ampak ARHAR je pa res LAŽNIVI KLJUKEC, kar je danes lepo pokazal na dnevniku. Na vprašanje novinarke ali je res, kar se govori, da je iz njegovega volilnega štaba prišla “novička” o Jankoviču je govoril: nič ne vem, nihče me ni obvestil, nisem slišal, ne bi vedel….
Jaz še vedo navijam za Jankoviča in me take “triče trače” pač ne vržejo “tako, da bi dol padla”. Ko pa bomo padali zaradi takih novičk po tleh, potem nam pa res zadnja bije.
L.p.
Viva 12, da ne boš pregorela!
Čudno, ker vse veš, da to ne veš, da je revija Demokracija kot vsaka druga revija v medijskem prostoru Slovenije. Obravnava drugo tematiko kot na primer kakšne takoimenovane ženske revije. Prav je, da so na razpolago različne revije in ima kupec izbiro.
A je potem po tvojem razmišlljanju revija Jana Drnovškova revija, revija predsednika države? A je potem Dnevnik LDS-ov?
Slovenska demokratska stranka nima nobene revije in nobenega časopisa. Ima pa svoje glasilo, ki se imenuje Nova pot in izide 1 – 2 x letno. Vse stranke imajo svoja glasila.
Namenoma ne bom napisal, da govoriš ne resnico. Temu so včasih rekli ,da nekdo laže. In Viva 12, s takimi tvojimi trditvami, da je “Demokracija časopis stranke SDS” LAŽEŠ. Ponovno si dokazala, da strelaš kozle tja v tri dni. Da ne boš pregorela!
> Ampak ARHAR je pa res LAŽNIVI KLJUKEC, kar je danes lepo
> pokazal na dnevniku. Na vprašanje novinarke ali je res, kar se
> govori, da je iz njegovega volilnega štaba prišla “novička” o
> Jankoviču je govoril: nič ne vem, nihče me ni obvestil, nisem
> slišal, ne bi vedel….
Viva, kje v tem stavku se vidi, da je lažnjivi kljukec. Če namigujete in sklepate, potem se to ni del pravil.
No saj marsikaj ni, ampak recimo,da je to direktna obtožba.
primož
Tudi tukaj bi rad, da napišeš, kje se vidi,d a je lažnjivi kljukec, Zopet dokaj direktna obtožba, ki ni v pravilih obnašanja na tem forumu. če že navajate, dokumentirajte.
primož
> Preberite LAŽNIVEGA KLJUKCA v rubriki Dosje, ki ga je objavila
> revija Demokracija. Splača se! Verjamem, da ste nekaj slišali o
> Jankoviću, več boste izvedeli o njem, če boste to prebrali.
>
> 55o,00 sit je malo proti temu kar vam sledi, če boste volili
> Jankovića za župana. Ljubljane.
Primož
Napisala sem svoje mnenje. Do katerega imam pravico. Ali pa mogoče ne?
Jaz sem napisala, da se je g. Arhar v svojem odgovoru na vprašanje novinarke sprenevedal in izpadel PO MOJEM MNENJU kot lažnivi klukec. Preprosto, enostavno povedano, to mislim jaz.
Torej nisem nič namigovala in nič sklepala. Takšen je moj občutek. In to je to. Izrazila sem svoje mnenje.
In če komu mogoče ni prav, ali čisto povšeči, da kaj napišem, tudi prav. Vedndar mnenje nekoga še ne pomeni NOBENE OBTOŽBE OZIROMA NAMIGOVANJ.
L.p.
Citira se vedno do potankosti in nikjer ne vidim,d a bi napisala, po mojem mnenju:
Ampak ARHAR je pa res LAŽNIVI KLJUKEC, kar je danes lepo
> pokazal na dnevniku.
Kje so v tem stavku besede moje mnenje?
Primož,
kako se citira je meni popolnoma jasno. Jaz pa nisem v svojem sporočilu nikogar citirala, temveč sem napisala:
“Ampak ARHAR je pa res LAŽNIVI KLJUKEC, kar je danes lepo pokazal na dnevniku. Na vprašanje novinarke ali je res, kar se govori, da je iz njegovega volilnega štaba prišla “novička” o Jankoviču je govoril: nič ne vem, nihče me ni obvestil, nisem slišal, ne bi vedel…. “
In ker ni šlo za noben citat, niti povzetek, je iz sporočila jasno, da je šlo za moje osebno mnenje.
In v takih primerih ni potrebno še posebej poudarjati “PO MOJEM MNENJU”.
L.p.
Primož, počasi bi se pa že lahko naučil, da diskutiranje z Vivo12 ne obrodi kakšnega posebno razumljivega in racionalnega sadu.
Arhar je po njenem LAŽNIVI KLJUKEC in amen… argumenti za to itak niso potrebni, ker jih seveda v demokraciji tako ali tako nihče ne potrebuje, vsi lahko govorimo kar nam pade na pamet, blatimo in pljuvamo po vseh. Ah, sveta preproščina, recimo da bomo potrebovali še kakšnih 30 let vzgoje, da bomo doumeli resnični pomen te magične besede “demokracija”.
Mislim, da je pametnemu in normalnemu človeku popolnoma jasna definicija besede demokracija. Da se beseda demokracija in demokratična ureditev ne zlorablja za “blatneje in pljuvanje po vseh”, kot je mml lepo zapisala. Demokracija ni samo kup nekih pravic ampak veliko, veliko dolžnosti, ki jih izvajaš sam, brez prisile, skratka, da si dober, lojalen državljan. Saj če imaš svojo domovino rad, se rade volje potrudiš in delaš za svojo državo-domovino res samo dobro. Kaj je dobro ti pa že zdrava pamet in poštena vzgoja pove.
ne najdem protiargumenta za Arharja.
Sama, bla bla… bla… natolcevanja so vas.
Jankovič brez politike ,ki ga je podpirala,ne bi nikoli ustanovil svojega imperija.
Zaveda se,da ga bo podpirala tudi v primeru,da postane,župan.
Seveda pa bo ob podpori, zahtevala svoj košček kruha.
Kako velik bo,bomo ugotovili državljani sami ,oz.prebivalci Ljubljane.
Hlebec , bo segal po vsej Sloveniji.
Na butasto sporočilo, pa še butast a poučen odgovor.
KIR, če bi bilo vse, vseeno, bi bila Šmarna gora žganc, Sava pa mlek, pa bi pričel jesti.
Ker pa ni vse, vseeno, so se tega izreka ljudje vedno držali in presodili, kaj je na mestu in kaj ni. Morda si zanj sedaj prvič slišal, ker nisi imel te možnosti. Priporočam, da si ga zapomniš.
In tako ni vseeno ali je ljubljanski župan in obenem župan slovenske prestolnice Slovenec ali ne.