Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Arhar ali Janković

Arhar ali Janković

Bravooooooo!!!!!!!!! Tud jaz sem definitivno za Jankoviča. Je tko super!!!!

Mar gre Jankoviču res tako slabo, da se tule gor obljublja že skoraj sex na ex z vsako nepotešeno volilko.

alena in vsevidim vsevem,

kako zapeljiv nasmeh, kako je fensi, kako je super se vidi lepo, ko mu je Rop svoje povedal. Čista nula.

Pa še to, da se je baje v statističnem popisu prebivalstva opredelil za srbsko narodnost (revija Demokracija).

Zame je nula z ogromno denarja! Bog mu ga požegnaj, Ljubljano pa naj pusti pri miru, imamo dovolj slovenskih kandidatov.

.

No, ja, če se Ti zdi prisiljen nasmešek zapeljiv.

Načelovanje mestu je veliko resnejša stvar kot šport.

Zanimivo je zakaj bo Jankovič prepričljivo zmagal, prav zanimivo je to razmišljanje… Podprla ga ni nobena stranka razen se mi zdi da SMS. Direktno. Ampak če pogledamo malo ostale “protikandidate” in pri tem izvzamemo Arharja. LDS-ov kandidat je tako medel, reklama je tako neprepričljiva in skoraj da kar odmeva od kričanja v ozadju: “NE volite zame, volite raje Zorana Jankoviča”.

SD… poglavje zase – Danica je tako “osovražena” oseba v Ljubljani, da je njena ponovna kadidatura kar smešna. In zopet se sliši glas v ozadju, ki kliče k izvolitvi “TAPRAVEGA” kandidata… Ostali kandidati: KDO jih zna našteti iz glave in KDO zna na pamet povedati, kaj nam obljubljajo?

Pa imamo volilno bazo, ki bo spravila Zorana v enem do dveh korakih na županski stolček.

Potem pa se bodo zares in pred vsemi odprle karte ter pokazala podpora strank.

Žalostno za nas Slovence je dejstvo, da se človek, ki je pol Slovenec pol Srb skoraj vedno izreče za Neslovenca. Težko verjamem, da bo slovensko glavno mesto, katere državljan po krvi je polovično, delal zgolj in samo za dobro le-tega, če se ne počuti kot državljana te iste države. Lahko je zgolj lojalen, s srcem pa nikoli.

meja napisal:

> zoran al pa france……..al pa joško in slobodan……..
>
> moj glas bo šel k zoranu in briga me tvoje mnenje

ziher si SLO državljan(ka) ,sicer bi razmislil(a) predno boš oddala glas.

Moj glas dobi Arhar!

Mitka napisal:

>
> Kljub Primoževim opozorilom si upam reči naglas: za glavno
> mesto naše države se pa že spodobi, da je župan pravi Slovenec!

BRAVO!

Olma napisal:

> ideje, premoženje že ima, tako da ne bo grabil in zapravljal na
> naš račun.

hahahahaha
>

vsi ljubljančani iz našga faksa smo za Jankoviča ZA ŽUPANA. jupajdija, jupajda, jupajdija ja ja, ha ha ha, ko študent na rajžo gre, jupajdi, jupajda
Jankovič je faca prava ZA župana.

Če bo Janković župan boste lahko plesali kolo okoli prešernovga spomenika in muska bo cigu migu in ne jupjdija…

..

Povem samo to, da je tukaj dobra polovica omejenih klavstofobov. Dajte si malo buče prevetrit. Naj vas bo sram, ker imate tako bedne argumente.

bodoči pravniki napisal:

> vsi ljubljančani iz našga faksa smo za Jankoviča ZA ŽUPANA.
> jupajdija, jupajda, jupajdija ja ja, ha ha ha, ko študent na
> rajžo gre, jupajdi, jupajda
> Jankovič je faca prava ZA župana.

in vi naj bi ,nekoč, bili pravniki?.
Sicer fax ni težak,pravosodnega izpita pa,sem prepričana,ne boste opravili.
IQ sobne svetilke.

Antonio_num1 napisal:

> ..

zelo dobra replika..doslej najboljša.

elsa napisal:

> Povem samo to, da je tukaj dobra polovica omejenih
> klavstofobov. Dajte si malo buče prevetrit. Naj vas bo sram,
> ker imate tako bedne argumente.

Kaj so že to “klavstofobi”? In katera “dobra polovica” tukajšnjih debaterjev naj bi to bila? Tista ZA Jankoviča ali tista PROTI? Če misliš z besedo “klavstofobi” na klavstrofobijo (strah pred zaprtim prostorom) sem jaz med njimi, ker imam STRAH pred zaprtim prostorom ljubljanske mlake, kjer bo vladal “vožd s plastičnim nasmehom in kučanovsko modrimi učki”…

Mitka napisal:

>
> Kljub Primoževim opozorilom si upam reči naglas: za glavno
> mesto naše države se pa že spodobi, da je župan pravi Slovenec!

MITKO za župana!!!

Lep in ne preveč meglen dan želim vsem nam v LJ

Pozravljena Ljubljana (in preostali Slovenski svet ki vas to zanima)

Ja Ljubljana sedaj res ni v najlepšem stanju. V bistvu je čisto izkurjena.
(čisto razumem Simšičevo ki na plakatih pravi “rada imam ljubljano” al nekaj takega. Seveda če pa lahko toliko pobereš pa take neumnosti delaš in se ševedno kr nekako vrti… velik sistem pač. Če bi bilo to podjetje bi že nekajkrat bankroteralo.)
Povprečnega Ljubljančana politika ne zanima, zato pa toliko bolj nasede populitični propagandi. Tako ste imeli Viko, pravi ljubljanski zmaj. Pa ne le zato ker tako zgleda, tako je tudi delala z Ljubljano.
No ampak to Ljubljančanov ni nič izučilo. Res da Vike niste še enkrat izvolili, ste pa zato Danico, ki je še precej manj sposobna.
Ampak sem prepričan, da večina Ljubljančanov niti ne ve v kakšnem stanju je ljubljana. Pred njihovim blokom so popravili asvalt pa je že v redu ipd…
Jaz bi vam lepo priporočil poštenega in sposobnega župana.
Bojim pa se da bodo vrli ljubljančani nadaljevali z katastrofalnim pohodom županov. Vika -> Danica-> Zoran.
Zoki, kort ga radi imenujete, ni tako sposoben kot j videti v Merkatorju. Merkator je politična zgodba slovenske tranzicije. Na čelo Merkatorja ga je podtavla politika; konkretno LDS in njeno zaledje (to je Zokiju povedal Rop, če ste ujeli ta posnetek..) Merkator je imel politično podporo, tako da je prevzemal vsa ostala slovenska podjetja. Spomnite se koliko raznih trgovskih podjetji je bilo v sloveniji. Vse je pospravil Merkator… Ko tem rekel t je bila politična igra kapitala.
Zoli in še bolj LDS so vedno govorili o Nacionalnem interesu… To je bila le propaganda (tudi od Kučana). Sponite se kako hitro in zgolj iz finančnih iteresov je Zoki prodal svoj (nezanemarljivi delež v Merkatojru).. Pa kolikor je bilo meni znano je hotel da tudi drugi prodajo svoje deleže nekemu sumljivemu tujemu podjetju (za katerim pa najberž zopet on stoji…)
LJUBLJANČANI PROSIM VAS NE IZVOLITE JANKOVIČA!!
On je samo populist za svojo korst.

Berem in berem tele prispevke in se smejem. Dolga leta sem bival v Ljubljani, zdaj pa na obrobju in žal mi je, da ne bom mogel voliti. Če bi, bi sigurno za Jankoviča.
Stvar je v tem, da je politika pokvarjena do amena, katerokoli stranko pogledaš, ni nobene razlike. Vsi grabijo in roko na srce, če bi bili mi, ki tule parlamentiramo v politiki ne bi bili nič drugačni. Predvsem se moramo zavedati, da so vsi politiki plačani iz proračuna (beri iz naših plač)in nobenega od teh ne bi podprl. Jankovič ve kako se gospodari, saj ima z Merkatorjem kaj pokazati. Res je, da si je nagrabil veliko, a vprašajmo se, a si mi ne bi, če bi bili tako sposobni in na takšnem položaju?
NEVOŠČLJIVOST SLOVENCEV NE POZNA MEJA!!!!
Predlagam glasovanje za Zokija, ker je faca, ker ima posluh za ljudi, ker je uspešen, ker je edini, ki bo RES kaj naredil za Ljubljano!

Primož52 napisal:

> Berem in berem tele prispevke in se smejem. Dolga leta sem
> bival v Ljubljani, zdaj pa na obrobju in žal mi je, da ne bom
> mogel voliti. Če bi, bi sigurno za Jankoviča.
> Stvar je v tem, da je politika pokvarjena do amena,
> katerokoli stranko pogledaš, ni nobene razlike. Vsi grabijo in
> roko na srce, če bi bili mi, ki tule parlamentiramo v politiki
> ne bi bili nič drugačni. Predvsem se moramo zavedati, da so vsi
> politiki plačani iz proračuna (beri iz naših plač)in nobenega
> od teh ne bi podprl. Jankovič ve kako se gospodari, saj ima z
> Merkatorjem kaj pokazati. Res je, da si je nagrabil veliko, a
> vprašajmo se, a si mi ne bi, če bi bili tako sposobni in na
> takšnem položaju?
> NEVOŠČLJIVOST SLOVENCEV NE POZNA MEJA!!!!
> Predlagam glasovanje za Zokija, ker je faca, ker ima posluh
> za ljudi, ker je uspešen, ker je edini, ki bo RES kaj naredil
> za Ljubljano!

Evo, konec je z nami… če večina TAKOLE misli in si TAKOLE predstavlja Zorana Jankoviča ter njegovo preteklo in prihodnje delo smo zabredli globko, globoko, globoko… samo ne potem jamrat…

Nisem iz LJ in tudi če bi bil, ne bi šel volit, ker mi dol visi politika.
Ampak resnično iz vsega srca privoščim vam, ksenofobom, da izvolijo Zokija :)) MWWAAA :*

proti jankoviću

zakaj;

pokvarjen človek do konca. Misli da je denar vse in se kljub milijardam ne bo ustavil da bi si nagrebel še več in še več in še več…

– Sinu kupil maturo. A tak človek naj bi bil “oče” mesta ?!?!?

– Še vedno ne prizna da je hotel Srbom prodat Mercator. A takega sodržavljana hočmo met??!?! Mercator je strateško tako pomemben kot malokaj za Slovenijo in on bi pa to prodal lepo Srbotom k so hotl še pred 15 leti met Slovenijo zase!?!?

– Veliko ljudi ki je sodelovalo z njim ali z mercatorjem ima podobne/iste zgodbe o njegovem “načinu poslovanja”;
Maš pogodbo z Jankovićem in svoj del izpolneš, on ti lepo ne plača nič. Ti znoriš in ga tožiš. Ko je tožba v teku (ali pa do nje sploh ne pride) ti lepo Zoki ponudi drugo pogodbo za nek drugi Mercator center in ti si lepo tiho, umakneš tožbo in upaš da boš dobil plačan naslednji job.
Tko je. Teh zgodb je nešteto. Tip je baraba.

Srbska posla… sama mutivoda.

Moja projekcija;

Na žalost bo izvoljen ker folk ne ve kako pokvarjen je in bo zaslužil tok denarja da bo nekako prišel nazaj v Mercator, ker ga je odpust tako prizadel da tega do konca življenja ne bo mogel pozabit, odpustit.

Priznanje za Mercator.

Mercator je imel mrežo in zaupanje vzpostavljeno pred zokijem in ni težko širit poslovanja, če ti folk dela zastonj ker ga pač nategneš in mu spet kažeš korenček tako da te ne toži ampak je lepo tiho. Ko je dosegel tako lep uspeh z lažmi in prevarami je pa hotel vse prodat Srbom.

Sm liberalc, nikol ne bom volil desnico, ampak sm tudi patriot in bi zokija najraj z drugimi migranti predal obmejnim hrvaškim organom, ker je tip eno samo razočaranje.

..pa še to.

Pravi da bo plačo vrnil. no, ne da se mi razlagat, ampak če bi se mu mudilo kam, bi lahko v prvem tednu ko bi bil župan dobil tiste plače vse nazaj z raznimi spremembami namembnosti zemljišč.. če veste kaj mislim.. tako da tega “kriminalca novega kova” čimdalj stran od rotovža.

Po moje sploh ne bi smel bit dileme. Arhar itak

Ja itak da je ZOKIIIIIII CARRRRRRRRRR!!!!!!
Poglej prednosti: včasih je bil predsednik košarkarskega kluba Union Olimpija (sam poglejte, kaj je naredil iz njega) potem pa je še zelo veliko naredil iz mercatorja……….odkar je tu Debeljak, ne gre več tako dobro……..
vsekakor, ZOKI bo ZMAGAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close