Arhar ali Janković
Pikapoka, tvoj odgovor me je prav res zmotil. Najprej bi me zanimalo od kod veš, da je pravni faks lahek, potem me pa zanima še kaj si ti po poklicu. Hvala za odgovor, ker se bom potem lahko spustila na tvoj nivo in te označila za sramoto tvojega poklica, kot popolnoma nesposobno, kar je tako značilno za vse predstavnike tvojega poklica in v vse to bom prepričana samo zato, ker imaš nasprotno mnenje od mene pri kandidatu za župana Ljubljane!
Aleluja, ljudje kaj je z vami?
Kdor misli, da bo Janković dal denar za projekte v Ljubljani iz lastnega žepa je NAIVNEŽ. Svojega premoženja že ne bo zapravljal za občino, raje bo denar nakradel drugje in ga porabil za projekte, ki naj bi jih izvedel v Ljubljani. Problem je samo v tem, da se ljudje ne zavedajo kakšen tat je Janković in mu slepo zaupajo. Itak se ve da za Jakovićem stoji LDS in da je tist pripis “neodvisni kandidat” en larifari. Se ne čudim, da so Jankovića v Mercatorju zamenjal z drugim. Bil je že čas, saj vsi vemo, da se je denar iz Mercatorja prelival na račun Jankovičevega podjetja.
Tako kot Metka tudi jaz upam, da Ljublajnčani ne bodo taki mazohisti in volili Jankovića.
Volil bom za Arharja, ker vem, da je pošten človek. Janković mu ne seže do kolena. Naj živi Arhar!!!!!!
Garantirano vsi iz našega faksa bomo ZA JANKOVIČA. Vsaj PRAVI LJUBLANČANI.
Jezusna MaRIJA – profesorji zamisliti. Ja kje pa živimo????????
Smo pravna država! Valda smo!!!!!
JANKOVIČ je za nas mlade že toliko naredil, da njegove obljube niso nič več važne. Štejejo samo dajanja.
Itaq – SMO ZA JANKOVIČA. SMO ZA JANKOVIČA.
bodoči pravniki napisal:
> Garantirano vsi iz našega faksa bomo ZA JANKOVIČA. Vsaj PRAVI
> LJUBLANČANI.
>
> Jezusna MaRIJA – profesorji zamisliti. Ja kje pa
> živimo????????
>
> Smo pravna država! Valda smo!!!!!
> JANKOVIČ je za nas mlade že toliko naredil, da njegove obljube
> niso nič več važne. Štejejo samo dajanja.
>
> Itaq – SMO ZA JANKOVIČA. SMO ZA JANKOVIČA.
“Jezusna Marija”, ko berem ta post mi je jasno, zakaj bodo vsi “bodoči pravniki” za Jankoviča. Najbrž bo ukinil predmet “slovenski jezik” na vseh “LJUBLANSKIH” šolah in “bodočim pravnikom” sploh ne bo treba pisati več v slovenščini. Kajti štejejo samo DAJANJA, VALDA.
Arhar se mu zdi boljši kandidat, ker je vsaj Slovenc. Pa kje smo mi, gospodje. V jamah ? Od kod je pa Jankovičeva mama, nenazadnje. A to je premalo? In da se ga sovraži, ker je bogat !
A še niste ugotovili, da so fantje prišli v prvi slovenski parlament v edinih mašnih čevljih(kot je priznal Peterle), pa jih zdaj poglejte. V resnih državah se s politiko ukvarjajo bogati, da jim ni treba davkoplačevalskega deanrja krast.
to je pa res pravi , zavedni Slovenec, ki je bil guverner slovenske nacionalne banke v najbolj občutljivem obdobju in potem šel v službo v avstrijsko banko. Le zakaj so povabili človeka z poznavanjem najobčutljivejših finačnih stanj mlade države ? Ker je zaveden Slovenec ?
In potem pravi, da je njegova plača bila legalna. Legalna , seveda, moralna in etična pa ne.
In potem se trepljajo po prsih s slovenstvom!?
… potem pa naj še notranji minister (kar je več kot župan, se mi zdi ..), ki je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Hrvat, odstopi s položaja?
Pa kaj se greste, ljudje? Res ni pomembno, katere narodnosti je človek, naj pošteno opravlja delo, za katero ga bomo izvolili, in – to je to!
Slovenci smo res zaplankani, pravi Slovenceljni, kot bi rekla ga.Makarovič.
Koliko Slovencev je bilo izvoljenih za župana recimo v Srbiji. Ali celo v Beogradu.
Sicer pa sem za Jankovića. Odkar je prišel v Mercator lahko zapravljam v trgovinah ob nedeljah tudi popoldne, ko bo župan pa bom lahko v nedeljo tudi zamenjal osebno izkaznico, oddal napoved dohodnine, uredil prepis prodanega avtomobila ali pridobil gradbeno dovoljenje, kar sedaj žal ni bilo možno.
Župan Ljubljane naj bo LJUBLJANČAN, ne pa nekdo, ki hodi v Ljubljano samo v službo! Naj kar lepo Arhar, če hoče bit župan, kandidira v Cerknici…
Slovenci, poštenje in foušarija… hahaha.
Če se že gremo o poštenju: se lepo vidi tudi tukaj na MON-u, kdo najbolj tečnari in jamra glede plačil vrtcev, ter raznih olajšav (ki jih po možnosti niti ne potrebuje). Sami taki, ki imajo kar nekaj pod palcem. Povprečni (reveži) so pa tiho…
*****Župan Ljubljane naj bo LJUBLJANČAN, ne pa nekdo, ki hodi v Ljubljano samo v službo! Naj kar lepo Arhar, če hoče bit župan, kandidira v Cerknici… *******
V Ljubljani je mnogo večji proračun in tako večja verjetnost, da se kaj kje izgubi in pristane na kakšnem privatnem kontu.
To je vsa razlika med Ljubljanskim županovanjem in ostalimi.
Pa tudi izjava da ima kdo že dovolj denarja da ne bo več (tolk) kradu, je neumnost.
Saj sami veste da želje (ali pohlep, če hočete) rastejo skupaj z možnostimi. No večinoma jih kar močno presegajo. (samo poglejte koliko je ljudi zakrediteranih).
Mislim da pri mnogih opazno pomanjkanje kritične presoje informacij ki jih dajejo mediji. Še Delo objavi nekorektne informacije, ki jih mora človek vzeti z rezervo. Večina pa itak bere samo Slovenkse novice ali pa še bolj tračaste časopise. Kako lahko od teh ljudi pričakuješ da bodo pametno volili?
Mnogi so 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričani o nekem kandiadu o neki stranki, po drgi strani pa trdijo da jih politika ne zannima… totalna neumnost!!
ČE TE POLITIKA NE ZANIMA potem tudi NE MOREŠ VEDETI KAKO JE PRAV DA VOLIŠ!!!
Ma kaj ko tega ljudje ne upoštevajo. Jambrat in kritezerat je lahko, misliti konstruktivno pa mnogo težje. In tega mnogi ne zmorejo!!
Potem pa VOLIJO KAKOR VETER PIHA = NASEDAJO MEDISKEMU POMPU
Tam pa ni poštenja, je samo denar…
Žal tudi jaz mislim da boste Ljubljančani masohistično izvolili Jankoviča. No saj znabit da bo mnogo bolji od Simičeve (ki je bila katastrofalna za LJ) ampak mislim da je kar nekja boljših kandidatov!!
Za Kučana, z Jankovičpm naprej!
Dobrodošli nazaj! (ljubljana nazaj ;-P
;-P
mene pa zanima
1. Koliko je Electa poslovala z Mercatorjem v poslovnih letih 1995, 1996 in 1997, 1998 in 2000
2. Koliko je Electa poslovala v zadnjih treh letih z MOL, Ljubljanskim holdingom in z ljubljanskimi javnimi podjetji (Energetika, Snaga ….)
ker me resno zanima koliko je položaj Zokija pripomogel pri pridobivanju poslov.
Če bi kdo znal seštevati, bi videl da je gospod Janković prišel do toliko denarja v zelo neobičajnih okoliščinah. Če bi imel samo visoko plačo, bi pač imel veliko denarja (kot ga nedvomno ima). Problem je v tem da ima še več denarja, ki ga ni ustvaril s plačo ampak z delnicami, ki jih je kupoval pod ugodnejšimi pogoji zase, ali pa jih je poceni prodal sinovom. Večina premoženja tako ne izhaja iz visoke plače ampak iz “poslov” s sinovi (delnice, ekskluzivne pogodbe, krediti …).
Če je tak človek primeren za kakršno koli funkcijo, ki bi morala delovati v skupno dobro, pa lahko presodi vsak sam.