Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Asta Vrečko je dvoživka, služi tudi na fakulteti!!!

Asta Vrečko je dvoživka, služi tudi na fakulteti!!!

Asta Vrečko je ena navadna lažniva dvoživkarca. Služi tako kot ministrica kot tudi na FF UN v Ljubljani!!! In potem drugim očita da lažejo!!!

ZLOBA POKVARJENA!!!

A se je hodila zabavat v Fotopub ? Mislim, da sem jo videl na fotografiji.

 

 

?

A to se SDSovci, ko da bi kurva govorila o poštenju?? Pa ungale odLEvice drkal zarad ene njive tmel v Šk. Loki, acel SDS pa SD pokradla ko srake vse! Dejte no.

Ona predava na fakulteti in dobi plačilo po pogodbi in računih.

No, zdaj pa poglejmo še vse pogodbe in račune, s katerimi si je Janša naštepal vse svoje nepojasnjene dohodke!

sdsovci ste reeees dvolični – kot prvo vsi tudi sdsovi politiki ministri so še služili z delom na fakultetah – vsi (Jambrek, Virant, Brejc – takrat še sds – ti vsi so delali tudi na faksih, ko je bila vlada sds, tudi Šušteršič, tudi Lesjak Dušan, ki je bil državni sekretar)…

samo pravilno obliko zaposlitve morajo imeti…

kako dvolično pa vašega ustavnega sodnika, ki je to počel v nedovoljeni obliki zaposlitve -pa zagovarjate sdsovci …

kakšni dvolični ljudje ste to sdsovci, da vam ni para

Določen odstotek lahko predavajo, raziskujejo…. Da lahko v času, ko popušijo lepe službice obnavljajo svoje silno znanje in se vrnejo kot predavatelji. Saj so tudi nekateri ministri tako vzdrževali licence….  Le našim kanarčkom pade naslovni doktorat in jim ni potrebno nič obnavljati, ker so se pametni rodili in bodo nad pametni umrli in si dinarčke pod mizo grabijo in se gredo turizem po svetu na državne stroške(npr. poslanci, vodje strank in legalnih sekt).

New Report

Close