Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Avdicije za župane

Avdicije za župane

To ni tema o “županskih volitvah” ampak o “bojih za župana”. Zakaj? Zaradi tega ker smatram, da se temu pravilno reče “avdicija”, ker sem mnenja, da tako neustreznih kandidatov do sedaj še ni bilo. Pa pri tem nisem pozabil na ex župana Rupla. Trgovec Jankovič s ponavljajočo govorno napako “ane” in “umetno narejeni” bankir Arhar, ki se jima niti približno ne sanja kaj naj bi počel župan mesta in še nekaj “neodvisnih” kandidatov, ki so pozabili pogledat v jezikovni leksikon kaj pomeni beseda “neodvisnot” dajejo dejanski vtis, da bomo imeli res pravo avdicijo.

Skratka, kupili bomo sami sebi veliko smeha, dogradili žicnico na visoki grad in Ljubljano še naprej skubili za lastno identiteto!

Jaz pa nasprotno mislim, da bi znal konzervativen bankir biti soliden župan in urediti finance mesta Ljubljane.
Je pa tako, vsak napreduje do tistega položaja, za katerega ni več sposoben. Težko je vnaprej oceniti kdo bi lahko bil dober župan, mogoče nas pa celo Janković pozitivno preseneti.

Poleg župana, pridejo gor še drugi, ki pristavljajo svoje lončke. Če je na stolčku moj kandidat, pomeni, da bom prej izbran na razpisu ins eveda bom dobil veliko večji kolač. Kako da ne, če pa sva prijatelja in strankarska kolega.

Vsak človek s seboj pripelje še kaj drugega, zato pa jih predlaga stranka, ker ve kaj s tem pridobi in zato ga tudi podpirajo.

Vsi pa vemo, kdo je s kom prijatelj, torej v katero stranko se moram vpisati, da pridem na vrsto pri razpisu?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

[img]http://shrani.si/f/1C/Yy/3YnS4VCj/2/mon2-.jpg[/img]

New Report

Close