Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Avtocesta

Avtocesta

Kakšne so kaj vaše izkušnje s pobiralci oz. pobiralkami cestnine? Meni se zdijo še kar v redu glede na to, da se fiksajo s tistimi plini. Danes so bili celo zelo prijazni.

glede na to da jih vidim enkrat ali dvakrat na leto na različnih delih Slovenije se mi zdijo čist kul….

Živjo kekec :)))

Ampak živce pa imajo. Lani ko smo se vračali iz dopusta nas je srečal Murphy. Nikjer gužve, na vsaki stezi so bili morda trije v vrsti in se že lepo oddahnem ker ne bo neprijetnega čakanja. Potem pa …,samo še en avto pred mano. Čakam,čakam in še čakam pa nič,cestninar drži roko izven tiste ute pa mu maha, pa spet nič, pritisk pa se mi je bliskovito začel višati. Potem pa šok, tipo začne počasi lesti iz avta in začne brskati po avtu in kufru. Ko je že zapiral pokrov prtlažnika pa se ven skobaca še ena ženska in družno iščeta po vozilu. Meni je pa totalno prekipel. Nakar sta se spokala in pridem do cestninarja in začnem (to sem sicer šele kasneje sprevidel) neupravičeno pizdit nanj. Dec je bil mrtvo hladen, nakar mi je povedal, da nista našla listka, nista vedela kje imata denarnice, da je začel pizdit ker da mora plačati dvojno ker nima listka, pa še nekaj sem že pozabil. In pazi ti to , na koncu mi cestninar reče , lep dan vam želim. Si bom ubodu ABC.

Ma kekeeeeec ma kje ti zdej prav o cestninarjih..le kje si jih dobu?

A se mar odpravljaš s svojo ljubo ženičko na dopust,da premišljuješ o cestini….aaa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca, skoraj vsak teden se peljem pa naših avtocestah, pa se vedno obnašajo kot eni roboti, danes pa je bilo drugače, eto vidiš zakaj. Muca tebi pa želi da boš preživela čudovito sodobno jutro.

jep sem še kar v pižamci..pa veliiiko šalco kofetka mam pred seboj….
heh a veš kaj..he zaljubljena sem..hihihi:))))

P.s. kako pa kej tvoja ženička?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Moja ženka je verjetno danes vstala na pol z levo nogo, vendar to ne moti mojega duha. Sem tudi jaz sodbni moški, pa sem ji že zjutraj perilo obesil, da vesela, ko bo prišla domov in o levi nogi ne bo ne duha, ne sluha. Imejmo se radi.

Ojej..a na levo nogo…uhh Ja viš tud to se zgdi.ne mormo bit popolni vsak dan!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

New Report

Close