Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu backa in KIR..spet!

backa in KIR..spet!

hočeš nočeš vaju beremo…saj sta simpatična in vse…ampak ali se vama ne zdi da malce pretiravata? zdej bi se pa menda res lahko že dobila in zrihtala po svoje…Al si pa po mejlih pišita, ker je cel forum popisan z vajinimi posti..joj joj joj! kam to pelje?! prav daleč gotovo ne…

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Ne bluzit, oprosti na izrazu, ampak sploh ni treba njunega posta odpret. Mene tud mine, ko odprem, se mi ne da brat, pol pa ne odprem in jima privoščim veselje. Res, je čist enostavno – ne odpret, poleg tega pa so naslovi njunih postov tako direktni, da že od daleč veš za koga gre.

Prav imate! Ne berite in življenje bo za vaju in določene ostale mnogo, mnogo lepše!
Sicer pa bi bilo najboljše, da bi si z backo odprla zelooo novo temo: OH in AH, pa OH, hahaha

Pustite jima veselje, saj je to tukaj vse kar imata, dovolita jima, da sta ljubljena vsaj tu, kajti če bi bila drugje, tega tu ne bi potrebovala.Meni se pa smilita, res! Backa in Kir, vidva kar se ljubita tukaj še naprej, če se že drugje ne upata, ne smeta;).

Moje mnenje je, dajta se dol že enkrat, morda vaju bo potem vse skupaj minilo.

This is fu..... good day!

Če hočeš, lahko še ti zraven prideš, haha

Bogi KIR, so se na tebe spravile…..hahahaha…..

Ja, žabica, maš res….še ti si ga usrala, da napišeš naslov z najinima imenoma, ha ha.
a nobeden nima česa napisat? Enkrat sem že napisala, da bi bilo lepo, če bi pisali tudi drugi, a kaj vem, ni idej al kaj?

Ne ti men simpatična, nimaš pojma kakšne zobke mam, grickajo, bi rekel moj ljubi, zato mislim, da bo najbolje, da se zadeve lotiš na drug način.
Kakšen? boš pa že vedela, saj si pametna punca, se mi zdi.

A ti je prišlo, ljubi, potem, ko si takole vzdihoval??
Men bi skorej, a kaj, tebe ni bilo v bližini, da bi me objel, me vzel v naročje, nežno sesal jezička, mi slačil majčko, odpenjal gumbke, poiskal gumbek, se zalizal vanj, me položil nazaj, se ulegel name, mi ga vtaknil, oh, oh, uf, oh, ah…me nabrisal, da bi mi spolzel iz pizdice najin sok….in potem bi se gledala……………………………………………………………………………………..

Jaaaa, ljubica moja!
Kako lepo je bilo, ko si mi celega vzela vase, potem pa sva oh, pa ah, pa not, pa ven, pa spet…. Nebesa! Samo da komu ne pride, pazte!

Ne, na moj k….! hahaha, še dobr da mi ne pade, ne?

Vidiš kako pametno in zlato ženičko mam?!?

Ja, ljubi, jaz bi rada, da bi tebi. Pa naj jim bo, tudi drugim, ha ha.
Lepo, da si se mi vsaj oglasil, brez tvojih besed je prazen dan.

hvala, ljubi

Dragi KIR. Narobe si me razumel, sem kar malo užaljena. Jaz, če imam čas si z veseljem vaju dva preberem, ker sta enkratna. Ker je pa res tega velik, vedno ne berem, nimam pa NIČ proti in pravim KAR TAKO NAPREJ. Vsem nam je tudi ob vama dvema lepše. 😉 A sva se zdaj razumela, muci?

Ni za kej, ljuba, le enkrat mi boš dala za vse to, haha

Ja, mucika moja!

KIR, pridem zraven, ni problema. Sam pridem mal prej (pred tvojo ženičko), da ti pokažem kaj je sex (divji, dober, strasten sex – no limits).

This is fu..... good day!

No, na to tud čakam!
Sicer pa sploh ne veš kako je divja moja ženička!

Ah, muci, samo da nisi hud name, pa je. A ne? Sem pa mislila povsem dobronamerno, če komu ni do branja, naj ne odpira in ne komentira ali se sploh ne potepa po tem forumu, ker, kot je backa spodaj zapisala – očitno ene moti, ker nimajo kaj povedat. Vidva kar nadaljujta, ker kdo pa sem jaz, da bi me vidva morala motit? Pa lepo se imejta.

Zelo si uvidevna, draga aviv.
Pa napiš kdaj se misliš dol dat s tistim tipom, drugač jaz prihrumim k tebi pod mizo!

Ma si nor, al kaj? Ne bom se dala dol s tistim revčkom, ni šans. Hvala bogu, se je umiril. Danes mu menda punca pride z dela v tujini, bo končno dobil svoje, da bo mir. A da bi tebe klicala? Ah ja, saj sem te že, pa nič. Pol pa nič.

New Report

Close