Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Bajuk jezen

Bajuk jezen

na Štrovsa, slednji je priznal da je bil član KP, kar pa očitno Bajuka ni motilo dokler je bil v njegovi stranki. Bajuk se jezi ker naj bi nova stranka prepisala 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} njihovega programa.

no desničarji, tudi v vaših strankah je skritih veliko komunistov.

vir:24ur

Takih strank kot je bila KP danes manjka.Ti tipi ki danes vodijo stranke so pravi “golaži” verjetno še žarnice v stanovanju ne znajo zamenjati.

Sem tudi jaz enakega mnenja. Gre za starejšo generacijo in tako je toliko bolj verjetno, da so bili vsi oziroma so komunisti.

Ja, če so pa program Nsi prepisali, potem pa je sigurno nekaj posebnega. Ga je verjetno kar Bajuk sestavil in bo Slovenijo s svojim programom popeljal po poti Argentine.

Bi se čudil, če bi bilo drugače.

Bi se čudil, če bi bilo drugače.[/quote]

preberi, sem navedla vir, pa mi potem povej, kakšnega mnenja si pa ti!!

Včasih si itak moral bit komunist al si bil pa pod zemljo.
Kradejo pa lažejo pa itak vsi.
Zdaj pred volitvami opozicija laže in si izmišljuje vse sorte le zaradi točk.

aja, a koalicija pa ne, a???

aja, a koalicija pa ne, a???[/quote]

Se strinjam.

V ZVEZI Z NABIRANJEM TOČK NE SMEMO POZABITI TUDI PRODAJE NKBM, KI JO JE V TEM MANDATU IZVEDLA OBSTOJEČA KOALICIJA IN JE BILA ZA KOALICIJO ZELO USPEŠNA – PREDVSEM PRODAJA DELNIC NKBM NA BAHAME !

Žarnico že znajo zamenjat, da bi bil pa lahko vsak štromar predsednik stranke, pa ne bo šlo…

Za žarnico zamenjat pa res ni treba biti štromar, samo ded moraš biti kot se temu reče.

Ne vem…. Če je temu tako, potem je moja ta stara najboljši ded. In če je ona ded, potem bi jaz moral biti…. brrrrrrrrrr

Ne bom rekel. Je predeviantna beseda. Topla sicer, ampak človeški vrsti neprimerna.

aja, a koalicija pa ne, a???[/quote]

Se strinjam.

V ZVEZI Z NABIRANJEM TOČK NE SMEMO POZABITI TUDI PRODAJE NKBM, KI JO JE V TEM MANDATU IZVEDLA OBSTOJEČA KOALICIJA IN JE BILA ZA KOALICIJO ZELO USPEŠNA – PREDVSEM PRODAJA DELNIC NKBM NA BAHAME ![/quote]

PA TUDI PROJEKT PALOMA in še vrsto drugih …. so resnično uspešni projekti sedanje vladajoče garniture.

Bi se čudil, če bi bilo drugače.[/quote]

Hahahaha, si bil tudi ti v KP??????
Ni bilo možno drugače, ali kaj???

No, saj nisi sam, mnogo se jih je prefarbalo.:-)))) Tudi Jožek D.
Nekoč si zapisal, da takih, ki so vedno na pravi strani ne maraš, a ne?

Ampak, zate, to ni lepo, da menjaš barve, ker si sin borca.

Lepo se imej! Pa brez zamere!

Bi se čudil, če bi bilo drugače.[/quote]

preberi, sem navedla vir, pa mi potem povej, kakšnega mnenja si pa ti!![/quote]

Izjemoma se tu s tabo strinjam, tako da bi napisal isto kot takoimenovani “vrabček”. S to razliko, da bi ta začivkal enako tudi če bi ti zapisala da je sneg topel.

Jasno da nisem bil nikoli v KP. Bi se oče v grobu obrnil, če bi se jim priključil. Ker je bil partizan, ne karierist.

Barve pa ne menjam, mislim da ti je to jasno. Ne morem se pa apriori strinjat z vsakim, ki v Janševi vladi vidi same minuse, v takoimenovani levici, ki je dejansko desnica, pa same pluse.
Je pa tako, da bi morali vsako novoizvoljeno vlado takoj po volitvah dati v zamrzovalnik na -30°C, da se ne bi prehitro pokvarila.

Jasno da nisem bil nikoli v KP. Bi se oče v grobu obrnil, če bi se jim priključil. Ker je bil partizan, ne karierist.

Barve pa ne menjam, mislim da ti je to jasno. Ne morem se pa apriori strinjat z vsakim, ki v Janševi vladi vidi same minuse, v takoimenovani levici, ki je dejansko desnica, pa same pluse.
Je pa tako, da bi morali vsako novoizvoljeno vlado takoj po volitvah dati v zamrzovalnik na -30°C, da se ne bi prehitro pokvarila.[/quote]

daj mik, pokaži mi enega tule gor, ki v levici vidi same pluse!

Če misliš na tisto levico, ki je dejansko desnica, bi rekel da jih res ni prav veliko. Med tistimi, ki nimajo prav kratkega spomina.

Dejstvo pa je, da vas je kar nekaj, ki se ne spomnite, da pred Janševo vladavino ni bilo vse rožnato (Grubelić, Hit, Metalna, TAM, Elan, Kolinska, Litostroj, Mura, Klinični center, stanovanjski sklad, odškodovanje penzionistov za več penzij, oškodovanje velike večine državljanov s certifikatskim lastninjenjem, …) , prav tako, kot mnogi ne dojamejo, da tudi pod to vlado marsikaj ni v redu (še vedno zaposlovanje za določen čas, še vedno siva ekonomija, še vedno sužnenjstvo v mnogih podjetjih, preveliko popuščanje pri plačah javni upravi, izenačevanje pokojnin upokojencem s polno delovno dobo s tistimi, ki so pol življenja prefušali ali prezabušavali…).

Če misliš na tisto levico, ki je dejansko desnica, bi rekel da jih res ni prav veliko. Med tistimi, ki nimajo prav kratkega spomina.

Dejstvo pa je, da vas je kar nekaj, ki se ne spomnite, da pred Janševo vladavino ni bilo vse rožnato (Grubelić, Hit, Metalna, TAM, Elan, Kolinska, Litostroj, Mura, Klinični center, stanovanjski sklad, odškodovanje penzionistov za več penzij, oškodovanje velike večine državljanov s certifikatskim lastninjenjem, …) , prav tako, kot mnogi ne dojamejo, da tudi pod to vlado marsikaj ni v redu (še vedno zaposlovanje za določen čas, še vedno siva ekonomija, še vedno sužnenjstvo v mnogih podjetjih, preveliko popuščanje pri plačah javni upravi, izenačevanje pokojnin upokojencem s polno delovno dobo s tistimi, ki so pol življenja prefušali ali prezabušavali…).[/quote]

seveda ni bilo rožnato, zato je JJ tudi dobil mandat (hahaha, če bi bili zadovoljni bi ostali pri prejšni vladi), in ker ni naredil nič konkretnega v smeri izboljšave življenja navadnih državlajnov je sedaj na vrsti on za odstrel.

..veselim se zmage levice..
..tako bodo leta 2100 pri zgodovini govoril o ovaj nekakoj “ozonski” lukni koja je ovaj je nastala med 2004 in 2008…

..posebej, ker so novonastale stranke, z odličnimi in prenovljenimi idejami in ljudmi ZARES ponesli Slovenijo naprej…

..potem je bilo pa z rožicami postlano…vsepovsod kjer je svizec zavijal čokolado..

New Report

Close