Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek baloni – Mb – KJE?

baloni – Mb – KJE?

Povejte mi, prosim, kje v Mariboru ali bližnji okolici bi lahko našla balone – pa ne take “navadne” za napihnit, temveč take, ki so napolnjeni s helijem (oz. z nekim plinom) – saj veste, taki ki pobegnejo, če niso privezani.

Naša petletna frajlica si je za rojstni dan zaželela tak balon, pa bi ji radi izpolnili tole skromno željo.

HVALA!

lep pozdrav,
nuška

Mislim, da je v Mariborskem parku, malo pred prvim ribnikom ena hiša z firmo “Baloni”. Zunaj piše, da imajo balone vseh vrst….
Prepričana sem, da imajo tudi tega!
Upam, da sem kaj pomagala. Lepo noč!

PRI MESTNEM PARKU V MARIBORU JE PODJETJE “BALONI”, KI SE POSEBEJ S TEM UKVARJAJO. ORGANIZIRAJO TUDI OKRASITEV PROSTOROV ZA RAZNE ZABAVE, POROKE – IMAJO PA POLNO SLIKIC, DA SI JIH LAHKO SAMA IZBEREŠ.

Tukaj poglej, če najdeš kaj primernega…….

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/
Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Punce, krasne ste!
Sem vedela, da moram tukaj vprašati. ;))

V Mariboru OSKRBA d.o.o. Njihov tel. je 041 647 799. Zelo prijazni, skratka priporočam. Pozitivne izkušnje. Kadar imamo kakršnokoli zabavo, nam napolnijo balone s helijem.
http://www.balonitisk.si/

http://www.Partylama.si

 

spletna trgovina z baloni, osebni prevzemi v mb, top!

New Report

Close