Barbika
Kvalitete SD-ja so vidne predvsem v srkbno načrtovanem in dobro pretuhtanem izboru kandidatov… gre za popolnoma NOVE ljudi, brez OBREMENJUJOČE preteklosti… to so recimo: Majda Potrata, Samo Bevk, Miran Potrč, Mirko Brulc, Breda Pečan in drugi… to so novi obrazi.. javnosti sicer NEZNANI, ampak z ogromnim potencialom… kandidati, ki imajo MEDNARODNE izkušnje z vzhodnim blokom, da o poznavanju balkana ne govorimo… gre za večkrat nagrajene, dobre poznavalce PLANSKEGA gospodarstva in KOLHOZOV… ti sicer manj znani kandidati, se lahko kosajo z vsakim izivom zahodnega sveta… Svoje znanje in izkušnje iz gospodarstva bodo seveda zlahka uporabili za učinkovito in racionalno vodenje države… Državo bodo vodili po znanem MINi-MAX načelu ki pravi… z danimi sredstvi doseči maksimalen učinek… Pa naj še kdo reče da SD tovariša Pahorja nima ogromnih potencialov…. Slovenija stopa v novo obdobje…. v obdobje Pahorjevega razsvetljenstva… to bo vsekakor nova smernica V evropski kulturi.. to bo obdobje razsvetljenega despota Boruta…..
hahaha, ja to pa znaš ni kaj, povej raje po pravici, čaka nas še težje obdobje, najprej poporavljanje napak te vlade in potem znova počasi naprej, ne naslednji vladi ni za zavidat. (če bi bila prepričana da bi današnja vlada začela popravljati svoje napake in izvedla nekaj težkih reforem, bi ji kar privoščila znago, ampak mislim da tega ne bo naredila in bi nas v nadaljnih 4 letih popeljala še 10 let nazaj)
dober politik zna ostati dolgo na vrhu, na primer dr. Janez Drnovšek in Milan Kučan. Nikjer nisem zapisala, da so politiki največji poštenjakarji in da jim gre samo za dobro nas državljanov, a morda sem???
državljani smo tisti, ki se odločamo komu bolj zaupamo in komu manj in če se v svoji presoji zmotimo, dobimo tistega ki bo najmanj naredil za NAS; koliko bo pa zase je pa vprašanje, nekateri so sposobni najpodlejših igric, le da ohranijo izgled obraza čist.
me pa nekaj drugega zanima, po teh dveh postih imata precej slabo mnenje o politikih, me zanima če mednje spada tudi JJ in njegov klan????:)))
dober politik zna ostati dolgo na vrhu, na primer dr. Janez Drnovšek in Milan Kučan. Nikjer nisem zapisala, da so politiki največji poštenjakarji in da jim gre samo za dobro nas državljanov, a morda sem???
državljani smo tisti, ki se odločamo komu bolj zaupamo in komu manj in če se v svoji presoji zmotimo, dobimo tistega ki bo najmanj naredil za NAS;
Matr sta pa res naredila za nas:-) Še dobro da je zadnja 4 leta gospod Janez Janša predsednik vlade, ki je vse zafural…celo toliko je bil p…., da penzionistom ni vzel ene penzije! Onadva sta imela veliko prakse še iz prejšnjega sistema! Denimo veliki guru je na Kosovem izvedel izredne razmere, palček pa je pomagal svoje spravljati na goli otok:-( Res lepo od njiju!
Naj verjame kdor more, bi rekel Lojze Peterle. Da ima lahko nekdo poleg REDNEGA dela še toliko časa. Danes, ko mora večina ljudi RES delat, če hočejo preživeti. Sebe in svojo družino. Možno je samo dvoje. Da prinašaš okoli svoje poslovne partnerje, ali pa državo. V vsakem primeru ti lahko samo čestitam, dobro ti uspeva.
Te bodo po volitvah še rabili?
Misliš resno ali pa gre zgolj za tipkarsko napako in bi moralo pisati draginja?[/quote]
Ali nas mar ne???????? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Ne mi podirat mojih sanj!!!! Ne mi teptat upanja!!!!!!!
Pa tako so lepi in sposobniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… A res ne bo BLAGINJE?????
Ampak ne mi rečt, da Sneguljčice in palčkov tudi ni!!!!
Misliš resno ali pa gre zgolj za tipkarsko napako in bi moralo pisati draginja?[/quote]
Ali nas mar ne???????? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Ne mi podirat mojih sanj!!!! Ne mi teptat upanja!!!!!!!
Pa tako so lepi in sposobniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… A res ne bo BLAGINJE?????
Ampak ne mi rečt, da Sneguljčice in palčkov tudi ni!!!![/quote]
hahaha teb se pa res nekaj dogaja, ej skuliraj se, si na političnem čveku, če pa ne razumeš čveka, ja pol ti pa svetujem da greš na forum SDS, ampak kaj, ko se tam tudi krešejo mnenja!
mik
ma kdo za vraga si, da ti bom razlagala kaj delam in zakaj imam toliko časa, da sem lahko tolikokrat tu, itak pa mi ne bi verjel. Sem enkrat že napisa, pa ne mislim ponavljat.
kako se pa prinaša na okoli poslovne partnerje, a mi prosim poveš?:)))