Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek barve sten pri “bež” sedežni??

barve sten pri “bež” sedežni??

Prenavljali bomo stanovanje in me strašansko zanima, kakšne barve naj bodo stene, če imamo namen kupit sedežno “bež” barve, pa tudi elementi v kuhinji bodo v takšni barvi. Kaj menite?
Hvala za vaša mnenja in lp

Kar precej, recimo oranžna, čokoladno rjava, zelena …
V bistvu vse razen bež!
Mora biti malo kontrasta.

bordo ali vinsko rdeco

Presvetlih barv vsekakor ne, ker se bo sedežna izgubila v prostoru.

Temno roza barva.

Mene pa zanima, katero steno prebarvati. Tisto steno za sedežno ali steno nasproti te – za dnevno omaro.

Mi smo kontrast beige sedežni naredili z vzorčastimi zavesami in okrasnimi blazinami v isti barvi. Vzorec na zavesah je v dveh barvah, prav tako okrasne blazine. ALI BO PREVEČ PISANO ČE PREBARVAMO ŠE ENO STENO V ENO IZMED BARV, KI SE NAHAJA NA ZAVESI IN NA BLAZINAH.

prosim za nasvet

Mi imamo bež sedežno, oranžne stene (strop bele barve), omare pa so barve vanilije (bež) mešane s češnjevim lesom (alples).

Vse ful paše skupaj. In kar je najbolj pomembno se jaz zelo dobro počutim v teh barvah.

LP

Jaz bi k bež sedežni uporabila bordo rdečo barvo. Stena za sedežno bi morala biti v tej barvi.

poglej si mal forum feng shui. Jaz sem ful študirala (no, imela sem dva dni časa), ko smo opremljali, pa gledala na sončnost, pa na velikost prostorov, pa na temperament družinskih članov, pa… v kuhinjo naj bi pasala zelena.

No, pri nas smo pristali pri kombinaciji pastelne oker oranžne (dnevna) in nežne tirkizne (kuhinja), je en prostor, je pa sedežna bež, pohištvo v dnevni javor in wenge, kuninja pa vanilija in bukev. Men je super, tudi vsi obiski so navdušeni.

Moji imajo pa pri bež sedežni in vanilija pohištvu sončno rumene stene, res močne. Nam je blo mal čudno na začetku, zdaj smo se pa navadili in je ful hudo.

New Report

Close