Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu BDSM

BDSM

S punco hodiva že pol leta,imava se zelo rada,razumeva se in ujemava,skupaj nama je izredno lepo…
Tudi pri seksu se odlično ujemava in uživava,poizkusila sva že marsikaj,pred kratkim pa sva se odločila za blažjo varianto BDSMja(vezanje,šeškanje…)
Punca je večkrat izrazila željo da želi biti podrejena,meni osebno pa je ustrezalo biti nadrejen.Oba sva že fantazirala o tem.V to sva se spustila popolnoma zavestno,skupaj sva se dogovarjala itd…
Na začetku je vse potekalo lepo in prav,izredno sva uživala(oba!!!),nato pa je prišlo do “kratkega stika”.Punca je začela jokati,vse skupaj se ji je zazdelo zelo pokvarjeno in obema naenkrat se je pojavilo vprašanje kako to da uživava v takšnem seksu,če se imava rada?Ali je normalno,da nekoga ki ljubiš lahko našeškaš(pa čeprav gre le za “igrico”)?
Ali ima kdo od vas že takšne izkušnje in kaj si misli o tem?
Hvala,lep pozdrav.

mark, žal ti izlastnih izkušenj ne morem govoriti, lahko pa poskušam razmišljati. mislim, da s tem ni nič narobe. zakaj bi bilo? narobe se vama je najbrž zazdelo iz nekih predstav, ki so nam položene že v zibko o tem, kako naj bi bilo med dvema, ki se ljubita. iz tega se lahko potegne ena zadeva, ki pa vsekakor drži: dva, ki se ljubita, se morata imeti lepo in uživati drug z drugim. s tem se strinjam in najbrž nisem v manjšini. torej ni nič narobe, če oba uživata! kdo pa določa, katere so prave poti do tega? seveda vidva sama! zakaj pa se ne bi našeškala, če vama to povzroča najlepši možni občutek: užitek, strast, zbliževanje? ti garantiram, da so vsaki pomisleki odveč :))))

sadna, ni kaj dodati!

mark, vidva kar nadaljujta in imejta se rada

lp

Seveda je normalno, da ‘naseskas’ ljubljeno osebo. Seveda pod pogojem da sta oba za.
Vse tovrstne igrice so lahko cisto zanimiva popestritev, ce so vama vsec. Jaz tu ne vidim nobenih problemov.
S punco se lepo pogovorita in sigurno bosta prisla do odlocitve ki bo obema odgovarjala.

Mene pa zanima.. kako daleč greste v teh igricah ))))
Kako je z vezanjem???
Mene kuri, če mi moj zveže roke )) in oči )))))
In me našeška po ritki, pi*ki, trebuhu, nogah )))))
Pol pa če si me še bolj na grobo vzame ))))))
MMMMMMMMMMMM

Moram reči, da sem se ukvarjala z istimi mislimi…. Želela sem si nekaj perverznega…. Ko je do tega prišlo, pa sem se naenkrat počutila ponižano. Ni šlo za BDSM, šlo je za dirty talk. Nič posebnega, vendar me je prizadelo. Zakaj? Ne vem. Prav stisnilo me je pri nekaterih besedah npr. kurba, prasica. če mi je rekel prasička moja, ni bilo nič. Perverznica moja, rad te natepavam, kok te bom položu, ni bilo nič…. Vse skupaj nedolžno, ne? Nekatere besede pa so se mi zdele surove, kot sem že rekla. In zato nisem želela več, da mi jih reče. Nekako sva oklestila in kasneje dopolnila slovar. :)))

Posledično se je zgodilo tole… Želim si dva moška, vendar se mi zdi, da bo prišlo do istega. Da se bom potem počutila obupno in ponižano. Če bi bila z menoj prjazna in nežna in bi se počutila oboževano, potem ni problema. vendar so lahko tako majhne stvari, ki me spravijo iz tira, da verjetno ne bom poskusila. Edino če ne bo situacija taka, kot se jo opisala

Pri BDSMju pa se mi zdi, da gre ravno za to… poniževanje in s tem se ne moreš zdilat, če je nekje v tebi tak občutek resničen.

Zanimivo je tudi naslednje…. Nekajkrat sem že brala, da veliko žensk fantazira o posilstvu…. Vendar, če se to zgodi zares, je stvar povsem drugačna, ponižujoča in nikakor ne podobna fantaziji.

Če je to največji užitek, ki ga lahko dobita??

To je ravno tako, kot če bi rad prišel, do zadovljstva z drogo, ogromna bljižnica, ampak počasi brez nje ne moerš več. LAhko ap greš naokoli, težja pot, ampak na koncu imaš tisto blaženost brez dodatkov, v prvem primeru, jim moraš vedno jemati in vedno več,

Cilj ni važen, važna je pot do tega cilja. IN prava ljubezen se ne pokaže v užitku.

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Določene stvari je včasih res težko razumeti, treba jih je čutiti in doživeti, šele potem se lahko postaviš v kožo drugih.

Ljudje smo si zelo različni in poti je lahko več. Te se pa med seboj razlikujejo, to pa še ne pomeni, da dve čisto različni poti do cilja ne moreta biti pravilni.

LP

Primož, hvala za lepe misli, ampak ne odgovarjajo na vprašanje. Nisem rekel, da je to največji užitek, ki ga lahko dobiva, še zdaleč ne. Kakšne si to natrosil fraze – cilj, pot, prava ljubezen. Sploh se ne pogovarjamo o tem. Vprašanje mislim da je bilo dovolj jasno zastavljeno.

Jaz se strinjam s tenjo. Vcasih ceprov te v fantaziji to rajca je potem ko dejansko zgodi obcutek ponizujoc..pa nazalost tega na racionalni ravni ne znam razlozit.Je pac nekaj v nas.

po mojem je čist normalno… edino se mi zdi, da nista postavila mej… ve se, kako je s tem… čarobna besedica, zadeva se takoj konča. Če se zmenita, da je ta čarobna beseda kajmebrigakaj, potem do te besede delata vse, ne glede na preklinjanje, jokanje, stokanje, tuljenje…. Ko je bolečina prehuda, ko se podrejeni več noče igrat, uporabi čarobno besedo in treba je TAKOJ prekinit.
Nič posebnega, ampak če se ene stvari igrate, se je dobro malo podkrepit z znanjem pri izkušenih…

ampak igrat se posilstvo pa marsikateri paše….

enako je z bdsm… stvar nima zveze z nasiljem.

hm… morata met kar zanimiv seks, ni kaj :-))))

aha, res je ja… dosti poti vodi do cilja in dokler nisi na cilju, pa morda še takrat ne, ne veš, če si izbral optimalno…

ena teorija pravi… črte bomo vlekli na smrtni postelji, kaj je bilo in kaj ni bilo prav

Nimam takih izkusenj, a lahko te pomirim, dokler vama paše obema vse to, zakaj ne, uzivajta!

Pretepi jo do krvi pa bomo vidli če ji bo še pasalo!!!!!!

niti ni treba da je optimalna, nič ni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, važno da je v isti smeri z našimi željami in hotenji, torej je poti toliko, kot je ljudi, vsak si izbere svojo

racionalna rubyfruit.
kaj predstavlja ta nick

Ali je prav, da razmisljata, da je to narobe? Malo pozno odgovarjam, ampak upam, da sta ze preko te krize in se bosta zacela veseliti, da sta se nasla in nasla nekaj, kar marskikdo ne pozna ali ne upa tega priznati partnerju. Imam izkusnje in potem sledijo nadgradnje, tako da seskanje ni nic posebnega. Marsikaj vidis v kakem filmu, poglejta si ga ga, verjamem pa, da se bosta spominal se kaj drugacnega!
Sta ze poskusila “kaveljkce” za obsesanje perila na bradavickah, kozici penisa, scegetavcku, kaj pa voskanje…
Anya

Rubyfruit pomeni granatno jabolko tko drgac.

aha… sm se tud jaz spraševal :-)))

uf… vidim da kr obvladaš zadevo….. njaaaaaaam

-mm si nama dal dober nasvet: čarobna besedica. Obema je bilo prvič, da sva poskusila bolj na grobo, zato sva se malo ustrašila. Zdaj je že vse ok, pravzaprav super. Včasih tako, drugič drugače, vedno kaj drugega… Dlje kot sva skupaj, bolj si tudi pri šeškanju zaupava, zato ni več travm ampak samo veselje, a ne, Mark (cmmok!)?

no, lepo da uživate :-)))

Seveda “mmmmm”.Sedaj je vse v najlepšem redu,uživava v vsem kar počneva,vedno najdeva kaj novega,zanimivega,razburljivega…:)))
Travme so definitivno mimo,zaupanje je maksimalno in skupaj nama je zeeeeeeelo lepo!!Cmmmmmmmmmok!!!!!Čakam te.

New Report

Close