Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Bi povedali sestri?!

Bi povedali sestri?!

Ali naj svoji sveže zaljubljeni in srečni sestri povem, da je njen novi fant, stari znanec policije in se je oz.še ukvarja z nečednimi posli? Ne vem, res ne vem ali ji naj povem saj je po dolgem času srečna…ali jo naj soočim z resnico??!!!

Če bi resnično to vedela, ne samo slišala govorice o njem, bi ji povedala.

Prav tako bi bila na njenem.mestu hvaležna, če bi mi to kdo povedal. Pravzaprav bi bila prizadeta, če bi izvedela, da je sestra vedela in mi ni povedala.

Jaz bi ji povedala.

Če so trditve resnične bi ji takoj povedala brez razmišljanja.

Seveda bi povedala. Ce bo pa sestra to upostevala je pa drugo vprasanje. Ljubezen te zaslepi

Vtikovanje v zivljenje drugih je popolnoma nepomembno in nepotrebno. Ko pride cas izvedo. Nebi povedal, ker se me to ne tice. Ce ljudje ne vidijo, pac ne vidijo – pa naj bo to tema o otrocih, partnerjih ali sluzba. Mene ne briga.

Če imaš trdne dokaze, da je to res, potem bi ji absolutno povedala. Če se razumeta, seveda.

Npr. če bi jo dec varal, tega pa ne bi povedala.

Se strinjam, da ji poves, ne glede ali je to preverjena informacija sli ne. Na njej je, da se dokoplje, do prave resnice. Veliko ljudi patolosko skriva svojo preteklost, dokler se ji ne odkrije. Znanka je bila v postopku locitve  mamica dveh otrok,  pa lepo na skrivaj dobivala s tipom, ki ni samo enkrat sedel. Seveda, je vedela za to.  Pa sploh ni vazn, zakaj je sedel, je pac clovek, ki ni vredn zaupanja. Edino pravilno je, da sestra izve, za njegovo preteklost, dokler ni prepozno.

Ne, pustiš jo, da živi v neki iluziji, z njim naredi otroka, on gre potem v zapor, ko je majhen dojenček. Ti in starši potem pobirate koščke.

Niti pod razno povedati, nima smisla..

Oh, zdaj sem se spomnila, ko sem se v srednjo hodila. Sem spoznala enega tipa, 5 let starejsega, dobivala se kaksna dva tedna. In mi sosolka ze iz OS lepo pove, da je tipa vidla v drugem mestu, pri soli, prav tako v druzbi srednjosolke. Tip je bil brezposlen, ce je v casu pouka,  istocasno peco vec mladih punc.  Se zdaj sem ji globoko hvalezna, da mi je odprla oci. Tipa sem v sekundi zradirala.

Bi, ampak ne čisto direkt, ampak bi postopoma nakazovala. Če bi bila direktna, bi lahko naletela na odpor sprejeti resnico in zanikanje. Če imaš evidentne dokaze, pa lahko bolj direktno.

Dva tedna je eno, ma da si s kom več časa, ni lahko odmislit nekoga, ki si ga za angelčka imel …

Če gre za preverjene informacije, ji lepo obzirno povej. Bolje, da izve prej, kot pa takrat, ko bo že prepozno.

Bodi pa pripravljena na vse – sestra ti lahko tudi ne bo verjela in bo še jezna nate, da ji ne privoščiš sreče.

Večna dilema. Glede na to, da je sestra čisto sveže zaljubljena tvegaš, da ti ne bo verjela in ti bo zamerila. Morda pa ona to celo ve in je fant svoje napake odslužil in je zdaj ok.

Karkoli boš naredila tvegaš, da bo sestra prekinila stike s teboj.

Bi povedala (ce bi bilo zelo verjetno), kako sestra odreagira je pa njen problem.

Itak povej, ne moreš skrivat informacije drzužinskim članom.

Če so informacije preverjene, bi bilo fajn povedati, da se ne zapleta s takim in si nakoplje težave

Če bi šlo za kako varanje, se pa raje ne bi vtikovala v to

New Report

Close