Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu bil sem globoko

bil sem globoko

..Bil sem globoko v njeni ***** in narahlo potiskal vanjo vse do konca. Fukal sem zelo počasi in si želei, da bi trajalo večno. Na ramenih sem imel njene lepe noge, oblečene v črne nogavice s čipkastimi podvezicami in jih nežno poljubljal in lizal. Bile so gladke, depilirane. Fantastika. Kakšne noge! Kar končal bi na njih.
Fukala sva skoraj vsak dan, ponavadi kar pri njej doma. bila je namreč moja sostanovalka. Bila je že poročena in od mene starejša kar dobrih deset let. Malce nenavadno kajne? Ja, kar. Če jih takrat ne bi imel komaj devetnajst, mogoče sploh ne bi bilo.
Stanovala je nadstropje nižje kot jaz. Za svoja leta je bila zelo lepa in postavna ženska. Imela pa je čudnega moža, ki do nje ni bil nič kaj pozoren, nežnost paje bila zanj popolnoma neznana stvar. Skoraj nikoli ga ni bilo doma in še takrat, ko je bil. sta se po cele dneve le prepirala, da je odmevalo po celem bloku in vse starejše obrekljivke iz našega vhoda so se lahko zgražale in čudile njunemu početju. Ah, te stare babe!…..

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

hehe, valjda sta “zvokovno” vidva bolj zadovoljila stare babe…

drugače pa, še vedno te berem…opažam pa tudi, da te lahko samo berem, ne morem pa pisat s tabo…sam sebi si dovolj in to mi je znano, kajti tudi sama sem v glavnem vedno “samo svoja”…
bluzim…hočem rečt, da mi je tvoje pisanje všeč…

…Njen mož je bil zares aroganten tip. Osoren bogatun, ki se je ukvarjal z nekim donosnim poslom. Skratka antipatičen in nesramen do skrajnosti. Le kaj je videla na tem prismojenem tipu? Kdo ve. Ženska pač. Ona ni hodila v službo, saj ji to ni bilo potrebno. Bila je le gospodinja, ki ji je bilo usojeno, da celo življenje skrbi za svojega moža. Mu kuha, pere. Saj veste.
Vsak dan ga je zvesta kot pes čakala, da se končno vrne s svojih sestankov in ji posveti vsaj malo nežnosti in romantike. Toda bedak se je običajno vračal domov ves utrujen in nezmožen, da bi jo zvečer pofukal, kot se za pravega dedca tudi spodobi.Čez čas je Njej prekipelo. Imela ga je dovolj in takrat se je začelo. Prvič sva se pofukala kar pri njej doma in takrat se mi je vsa žalostna potožila, da se je mož ni dotaknil že kak dober mesec in je bila že tako pošteno potrebna, da je potem, ko sem ji kar na njuni zakonski postelji s trdim kurcem žulil sočno *****, kričala kot zmešana.
Čez teden je bila doma zmeraj sama in najini zmenki so nekako vedno potekali med deveto in enajsto uro zjutraj, ko sva bila najbolj sigurna, da naju ne bo zalotil njen mož. Zmeraj se je dogajalo isto. Že na vratih me je slekla, si vzela tiča v roke in ga začela nežno drkati. Ko je dovolj narastel, ga je vzela v topla sočna usta in ga lepo posesala ter oblizala z mehkim jezikom po glavici, dokler med stegni ni bila že tako mastna, da je iz vroče ***** kar teklo. Potem sem jo začel fukati. Zarinil sem se vanjo in potiskal v razprto mednožno luknjo tako sunkovito, da jo je kar metalo po postelji in je grabila z rokami sem in tja ter stokala in globoko dihala. Nato sem ji ga ponovno potisnil v usta, da mi ga je lepo oblizala, kot kakšen sladoled…..

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

hmm, se mi zdi, da si imel dobro učiteljico…

Potiskal sem ji ga celo v ušesa in med joške, ji drkal na jeziku in po obrazu, nakar sem ji ga potisnil še v rit in jo začel nabijati v toplo črevesje. Istočasno pa sem ji dražil še pičkico, ki je bila vsa mokra in razdražena. Ona se je divje natikala na trdega kurca, ki ji je drsel po ritni luknji. Takrat sigurno ni mislila na svojega moža, ki je morda ravno v tem trenutku nekomu težil in pridno sestankoval. Gotovo se mu je kolcalo, ko sem mu fukal ženo. Uh, kar zmrazi me, ko pomislim na to. Brrrrrrr! Ubožec. Ja, Ona ni prav ni č mislila na svojega moža. Uživala je z menoj v ritmu strastnega seksa in si dražila bradavičke na prsih, ki si jih je slinila, da so bile gladke in mokre. Potiskal sem v njeno mehko notranjost in jo grabil za debele joške ter jo vlekel nase, da sem lahko prodiral čim globlje vanjo.
Čez čas sem ga potisnil iz ritne luknje ter ji namignil, da se vleže na hrbet. Raztegnil sem ji noge in se zagrizel v njeno dlagko obrito *****. S prsti sem ji počasi raztegnil mehki nabrekli sramni ustnici in se zazrl v pičkino luknjo. ***** je zijala in poželjivo čakala, da se zapičim vanjo. Njen ščegetavček je bil kot majhna bunkica, ki je čakala, da jo zdrgnem do orgazma. Počasi sem se ga lotil. Lizal sem ga s konico jezika in to jo je tako vzburilo, da se je dinamično zvijala in sunkovito dihala ter glasno stokala od užitka.
Ko sem ji pljunil na klitoris in ji ga pričel dražiti s sredincem desne roke, je popizdila. Trzal in vibriral sem po njem ter jo istočasno lizal po nogah, da je norela od užitka. Njena ***** je bila že tako razdražena, da se je kar topila v mastnem soku, ki se je cedil iz nje. Zazrl sem se v njeno nabreklo mednožje, ki je kar vabilo, da se zarinem vanj. Nisem se mogel več zadrževati. Prijel sem se za kurca in ga počasi zarinil vanjo. Njena ***** je bila sočna in mehka, njena notranjost topla in neskončna. Bilo je strastno in neverjetno. Neskončno sem užival in se počasi približeval vrhuncu. A nisem še hotel končati. Želel sem si, da bi trajalo večno in da nikoli ne bi končal.
Bila je fantastična. Bila je seksipilna, strastna in nenasitna ženska. Njen mož sploh ni vedel, kaj ima v svojih rokah. Kakšen cepec!…

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

.. Ko sem se naveličal *****, sem ga ponovno zarinil v njeno ritko in jo napolnil od zadaj. Njena luknjica je bila ozka in kurec je s težavo spolzel vanjo, vendar je nekako zdrselo in počasi sem jo spet nabijal v rit. Imel sem ga globoko v ritni luknji in jo strastno lizal po hrbtu, ko ji je začelo prihajati. Zgrabila me je za noge, zakričala in se začela zvijati v krčih močnega orgazma, ki ga je doživljala. Stisnil sem jo k sebi in jo lahkotno gladil po laseh ter jo opazoval, dokler se ni počasi umirila. Kurca sem potegnil iz nje in ji ga potisnil med joške. Ves masten je lepo drsel med dvema nabreklima hribčkoma, ki sem ju stiskal z rokami, da je bil občutek še boljši. Naposled je začelo prihajati tudi meni.Naenkrat je brizgnilo po njenem obrazu in po laseh in že sem se zvijal v močnem orgazmu. Nekaj časa sploh nisem vedel zase, dokler ni minilo in sem se nekako počasi začel tudi sam umirjati.
Počasi sem vstal in ji potisnil kurca še enkrat med joške, da mi ga je še enkrat lepo podrkala, z obraza pa sem ji brisal toplo spermo, ki je je bilo povsod polno in je bila z njo poškropljena tudi po laseh.
Po tem divjem seksu sva stisnjena drug k drugemu še nekaj časa poležala na postelji, malce poklepetala, potem pa sem jo hitro popihal, da naju ne bi slučajno zalotil njen mož. Vsak naslednji dan je bil popolnoma enak. Spet sva se dobila pri njej in seksala ter fukala do onemoglosti, njen mož pa je še kar naprej pridno sestankoval. To se je ponavljalo skoraj vsak dan in trajalo kar nekaj mesecev, dokler se naposled nisem zaljubil v neko drugo dekle in jo dokončno pustil v vročici njenega vsakdanjega hrepenenja.

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

hmm, iz rite med joške?…nee, smrdi…

lep dan…

New Report

Close