Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Bilo nam je lepo

Bilo nam je lepo

Sem danes prejel po mailu – pa ni niti tako daleč od žalostne resnice.
IŠČE SE:
JOSIP BROZ – TITO ZARADI UTEMELJENEGA SUMA STORITVE SLEDEČIH HUDIH KAZNIVIH DEJANJ:
KER JE PETDESET LET NAJSTROŽJE PREPOVEDOVAL VOJNE, LAKOTO, REVŠČINO IN ŠOVINIZEM, KER JE DELAVCEM GRADIL TOVARNE, STANOVANJA TER ZAGOTAVLJAL REDNE PLAČE IN SOLIDNE POKOJNINE, KER JE VSEM ZAGOTAVLJAL PRAVICO DO BREZPLAČNEGA ŠOLANJA, ZDRAVSTVA IN POKOJNIN! ŽIVEL TITO!
Jugoslavija:
št. prebivalstva leta 1990: 24 milijonov,
zunanji dolg: 20 milijard dolarjev
to pomeni 900 dolarjev na prebivalca
Značilnost: gradijo se tovarne, šole, vrtci, bolnišnice .
Slovenija
št. prebivalcev leta 2010: 2 milijona,
zunanji dolg: 50 milijard evrov (70 milijard dolarjev),
to pomeni 25.000 evrov na prebivalca, kar je cca.
2000 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več kot leta 1990
Značilnost: tovarne se zapirajo, delavci so na cesti, znižujejo se pravice, gradijo se nakupovalni centri
SLOVENIJA IMA TALENT
Slovenija ima 500.000 talentov, ki so sposobni preživeti s 460 € neto plače, s tem, da od tega dajo 350 € za položnice.
Lojze Peterle in Tito
Bilo je leto 1991. Gospod Lojze Peterle odnese iz takratnega parlamenta Titovo sliko in izjavi takrat velike besede: SLOVENIJA BO V DESETIH LETIH POSTALA DRUGA ŠVICA.
Danes, po dvajsetih letih se vam Slovenci zahvaljujemo za takratne tako velike besede in globoke misli, zato vas iskreno naprošamo: Dragi Lojze, prosim, prinesi nazaj tisto Titovo sliko. Dosegli smo Švico, postali smo goli in bosi, pokradli ste nas, ogoljufali dostojanstva, zato dragi Lojze, prinesi nazaj tisto sliko, da postanemo zopet hlapci in bomo živeli v taki “bedi” kot pod Titom. V tisto bedo hočemo, v kateri je delavec imel dostojanstvo in spoštovanje, ker je vsak delavec lahko šel na počitnice, imel redno in dostojno plačo, direktorji pa so se takrat do delavcev obnašali dostojanstveno in ni bilo mogoče krasti, kot danes. Razmerje med najvišjo in najnižjo plačo je bilo takrat 5:1, danes pa je 30:1! Čistilke, šoferji, delavci, uradniki, kmetje, direktorji – skratka vsi, ki so imeli pridne roke, so si lahko takrat zidali hiše. Zato, dragi Lojze, prinesi nazaj tisto Titovo sliko, ker nam je zadosti te vaše Švice. Lepa hvala in sprejmi pozdrave od 99,999 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Slovencev, posebej pa od golih, lačnih in ubogih delavcev, ki jim je zadosti vaše švicarske bogatije in vaše zahodne svobode.
Hvala!
P.S. Pozdravlja te tudi 140 tisoč brezposelnih Slovencev, kateri se pridružujejo želji!
Zbudi se, znoreli so!!!


Ni problem v brzposelnosti, ampak v naivnosti.

Norost naroda je v tem, da od politikov pričakuje prebujenje, namesto, da bi se sam zbudil.
Zato, veselo jamranje še naprej.

V jugi je dal Tito pobiti 1.5 mio ljudi, 10.000 otrok pa so ugrabili in prodali v tujino. Kakšen psihopat moraš biti, da tako mirno prezreš tako zavržena dejanja?

Takrat so jih prodali, zdaj pa jih bomo kar šenkali. Ker jim doma več ne moremo nuditi izobraževanja, zdrave prehrane, ustrezne vzbodbude, dostojanstva,…

V jugi je dal Tito pobiti 1.5 mio ljudi, 10.000 otrok pa so ugrabili in prodali v tujino. Kakšen psihopat moraš biti, da tako mirno prezreš tako zavržena dejanja?[/quote]

V Sloveniji se bomo pa v kratkem pobili reveži med seboj, otroke (in ledvice) pa začeli prodajati najboljšim ponudnikom. Nič zato, glavno, da je demokratično.

No daj povej zakaj mirno prezreš 1.5 mio pobitih s strani Tita? Zakaj opravičuješ tega monstruma?

Tudi danes na s ubijajo, tako ali drugače.
Kakšen psihopat moraš biti, da se raje ukvarjaš z zgodovino kot s tekočimi problemi?!

No daj povej zakaj mirno prezreš 1.5 mio pobitih s strani Tita? Zakaj opravičuješ tega monstruma?[/quote]

Pa kdo ga opravičuje?????
Lahko tipa postaviš pred sodišče? Ne moreš! Ker je mrtev že večkot 30 let!
Pa kaj naj zdaj vsi jokamo in stokamo zaradi tega??????

Boli mene kita, kaj je bilo pred 50+ leti!
Danes nas morijo! Morijo nas zaradi takih psihičev, kot si ti, ki so ostali v zgodovini in se ne morejo preveslat v leto 2014!

Ojoj, joj, kje mate ljudje pamet?

A ti sploh veš, da je leta 1945 prišlo do takega plenjenja in ropanja, da je lahko cela juga živela 45 let brez da bi karkoli delala?

V Sloveniji so naredili genocid brez primere, pobili vso nemško manjšino (tiste, ki niso pravočasno ušli), prepovedali nemški jezik, po zakonu pokradli vse premoženje ljudem nemške narodnosti, pa tudi če so bili ta pravi Slovenci… pokradli čisto vse gradove, kar jih je bilo na Slovenskem, čisto vse bogataše, velike trgovce in velike kmete,…
Ljudem, ki so hoteli z vlaki v tujino pokradli čisto vse premoženje, ure, prstane, vso zlatnino… še celo zlate zobe so jim ruvali….

Na milijarde milijard je bilo tega plena… potem pa je Tito bil zelo radodaren z zlatimi darili… narejenih iz zob pobitih ljudi…

Zaplenjena je bila zemlja… da so lahko gradili – ni bila odkupljena itd…. Pobito je bilo ogromno ljudi, do so lahko dajali zastonj stanovanja….

Folk začnite uporabljati pamet……. zakaj Juga kot je bila ni mogoča? Spomnite se, kaj so Turki delali pri nas in spomnite se, da je bila Srbija do nedavnega Turčija…..

Pa še to, Franc Ferdinand ni hotel Srbije priključiti Avstro Ogrski…. ker je bila to totalno zadolžena država, polna sovraštva…. Reke je celo nekaj takega kot: “Boga nas obvaruj, da bi priključili Srbijo… polne sovraštva…..”
Franc Ferdinand je imel zelo rad Slovane, za razliko od Hitlerja. In potem je Hitler celo rekel nekaj takega kot: “Kakšna ironija, da so ravno ljubitelja Slovanov ubili Slovani” in potem je dal Hitler njegova sinova zapreti….

Slovenci nikoli ne bodo dojeli tega, kar sem napisala….. prave zgodovine…. NIKOLI…..

No daj povej zakaj mirno prezreš 1.5 mio pobitih s strani Tita? Zakaj opravičuješ tega monstruma?[/quote]

Tegale Titeja mora pa zlo roka bolet….

Glej: zaradi tega, ker smo se prebudili in ugotovili, da v ex-Yu ni ravno vse OK, smo se odcepili. Na žalost so nas veliki osamosvojitelji prinesli okoli. Zdaj je vse še slabše. Imamo pa več strank, ki se uspešno kregajo med sabo, ko gre za stolčke, in uspešno združujejo, ko gre za njihove skupne koristi. In iz enega razreda (delavski), smo dobili dva (reveži in bogati).

Tako malo poenostavljeno, ampak bistvo sem menda zajela.


Ni problem v brzposelnosti, ampak v naivnosti.

Norost naroda je v tem, da od politikov pričakuje prebujenje, namesto, da bi se sam zbudil.
Zato, veselo jamranje še naprej.[/quote] Res je. Ne znajo živeti v sedanjosti ampak se obešajo na preteklost….

To ni jamranje, jaz nimam ne finančnih in ne kakšnih drugih problemov in ne jamram, dejstvo pa je da nam je bilo poštenim in malo manj poštenim (vsak mali privatnik je lahko utajil neki mali {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa ga ni nihče preganjal, če je le dal kar je bilo določeno v takratno davčno blagajno, nikogar ni motilo če je vsak še popoldan zaslužil nekaj dinarjev za luksuz.) Takrat za prave lopove ni bilo milost niti za tiste, ki so delali proti državi. Takrat jih je kradlo malo, takrat je bilo manj umorov, manj samomorov, manj tatvin, ropov. Res je da jih je bilo takrat veliko po krivem poslanih na Goli otok in podobno (po 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} krivem bolj malo, ker kjer je dim…), ampak napake se dogajajo še danes, takrat je zaradi napak nastradal posameznik, danes pa velika večina posameznikov žanje sadove napak!

V jugi je dal Tito pobiti 1.5 mio ljudi, 10.000 otrok pa so ugrabili in prodali v tujino. Kakšen psihopat moraš biti, da tako mirno prezreš tako zavržena dejanja?

Koliko jih je dal pobit, verjetno ne bo znano nikoli, tistih ki so jih po vojni po hitrem postopku likvidirali ne štej v to številko, bi verjetno bilo bolje, da bi jih še 50let po zaporih futral? Veliko jih je pobegnilo v Argentino in Avstralijo, pa še kam, so že vedeli zakaj, poštenjak nikoli ne beži pred roko pravice, ker mu ni potrebno, imam dve teti v Avstraliji in oni dve sta vedno molčali mož od ene se je pa razgovoril, kaj kako in komu, so njegovi starši med vojno pomagali, zato so jo pa popoihali daleč od doma! Tito zagotovo ni bil biser poštenja, kdo pa je? Vedelo se je kaj se sme in kaj ne! Danes pa dela vsak kar mu paše in kar ne!

Glede prodanih otrok pa je tema nižje že odprta in veliko od teh jih je bilo po 80letu, ko Tita ni bilo več med nami.

Kakšno vezo ima vse to Titovo ropanje in pobijanje z današnjim propadlim gospodarstvom, 130.000 nezaposlenimi, 300.000 reveži in pol milijona ljudi pod pragom revščine? Za kaj se danes zadolžujemo? Kolikor vem, Tita ni več, da bi nas zadolževal???

Če bi bila sedajle v reali skupaj in bi mi začel tele flance razlagat,m bi ti jaz najprej razbil tvojo papagajsko gofljo. Potem bi ti šele povedal, kar ti gre!

Za tebe in vse ostale butle, ki tole C/P okrog po raznih forumih, FB, mejlih …
Da, Lojze vam je obljubil drugo Švico. In kaj ste naredili?
Na naslednjih volitvah ste mu lepo rekli: Lojze ne hvala nočemo druge Švice in ste izvolili Drnovška.
Vam je Drnovšek obljubljal drugo Švico? NE. Pa ste potem izvolili še Ropa, pa Pahorja, pa Jankovića (Bratuško), pa sedaj Cerarja … Vam je kdo od teh obljubil drugo Švico? NE!!!

Zato mi ne javkat, ker ste TI OSEBNO in tebi podobni butli sami krivi, da imamo danes mizerijo in lahko le “švicamo”.

Če bi bila sedajle v reali skupaj in bi mi začel tele flance razlagat,m bi ti jaz najprej razbil tvojo papagajsko gofljo. Potem bi ti šele povedal, kar ti gre!

Tako so delali baje v režimu Tita, z nasiljem in odstranjevanjem, ne pa z besedo! Ti že veš kje bi bil v tistih časih, če nebi ujel ladje za Argentino!

čedalje bolj razumem, zakaj si sama samska in brez možnosti za resno zvezo.
ukvarjaš se z zgodovino, sovraštvom, v svojem svetu vidiš samo sovražnike in moške sodiš po nedosegljivih kriterijih.
in mi vsi smo itak samo pajacki, ki ničesar ne vemo in ničesar nikoli ne bomo dojeli.
očitno si pravi highlander, saj točno veš, kaj se je dogajalo 70 let nazaj, pa svetovna poznavalka razmer si tudi, saj ne gre mimo tebe noben, še tako negativen dogodek.
napajaš se trpljenju drugih, obenem pa ostajaš skrita za ekranom, kjer deliš pravico po svojem spoznanju, ki je očitno edini točen.
moški so ti nedorasli, slovenci ne dojamemo, muslimani so nebodigatreba, samo ti si sonce v tem deževnem vremenu.
vse kar je pozitivnega v tvojih postih, je lastna hvala o top telesu in skrbi zase. ne trdim, da ne poznaš zgodovine, trdim pa, da v vsaki stvari vidiš samo negativo. in podcenjuješ vsakega, ki se s teboj ne strinja.

[/quote]

Peterle je malo preveč z Italijo mešetaril. Sem že pozabila tisto okrog nekih sporazumov, ampak grem zdajle malo po internetu brskat, da si osvežim spomin. Pa od njegove Švice je bilo vedno bolj jasno, da bomo Slovensci kvečjemu v vatikansko švicarsko gardo lahko vstopili. Saj drugače je pa Lojze čisto OK dec. Nič osebnega nimam proti njemu. Posebej všeč mi je njegova muzikaličnost (resno mislim).

res! Pa naši otroci bodo nekateri od samomorov, depresij lakote…..umrli, če bodo še tako naprej na fin način natrod kenslal!

No daj povej zakaj mirno prezreš 1.5 mio pobitih s strani Tita? Zakaj opravičuješ tega monstruma?[/quote]

To število je pri vsakem postu vsaj za 100 000 večje, počasi bo prišlo do trditve, da je ob koncu informbiroja bilo pobito vse, ostal je samo Tito in njegovi ožji sodelavci, Juga je bila nenaseljena, prazna brez prebivalcev samo v Beogradu je bilo nekaj ljudi, ki so se pospešeno parili, da bi nadoknadili miljone pobitih, vsaka čast kot kaže jim je uspelo, verjetno so bili boljši je.bači kot sedanji moški in ženske bolj plodne saj so morale rojevati vsaj 3x letno, da se je tako hitro nadoknadilo pobite.
Nek pametnjakovič je napisal, da je bilo samo slovencev pobitih milijon, kaj reči na to najbolje nič, človek je o tem prepričan saj so mu tako povedali starši, ki so bili na nepravi strani .

V jugi je dal Tito pobiti 1.5 mio ljudi, 10.000 otrok pa so ugrabili in prodali v tujino. Kakšen psihopat moraš biti, da tako mirno prezreš tako zavržena dejanja?[/quote]

V Sloveniji se bomo pa v kratkem pobili reveži med seboj, otroke (in ledvice) pa začeli prodajati najboljšim ponudnikom. Nič zato, glavno, da je demokratično.[/quote]

ma glavn da so to zavržena dejanja k jih preziramo tko kt prav ta k si jo citiral/a, eni se pa sekirajo okol tega

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Poišči stare statistike o samomorih med 45-91 pa se potem oglašaj!!!

Kakšno vezo ima vse to Titovo ropanje in pobijanje z današnjim propadlim gospodarstvom, 130.000 nezaposlenimi, 300.000 reveži in pol milijona ljudi pod pragom revščine? Za kaj se danes zadolžujemo? Kolikor vem, Tita ni več, da bi nas zadolževal???[/quote]

34 let je človek mrtev in vsakič, ko se zadolžimo je on kriv, lahko da kdo to razume, jaz ne .

Kakšno vezo ima vse to Titovo ropanje in pobijanje z današnjim propadlim gospodarstvom, 130.000 nezaposlenimi, 300.000 reveži in pol milijona ljudi pod pragom revščine? Za kaj se danes zadolžujemo? Kolikor vem, Tita ni več, da bi nas zadolževal???[/quote]

V bistvu vse. Z načrtnim uničevanjem krščanstva so začele razpadati moralne in etične vrednote, kot jih uči 10 zapovedi – Te so npr. NE LAŽI (kaj delajo naši politiki?), NE KRADI, ne ubijaj, ne želi si bližnjega blaga,….. Včasih, so se teh 10 zapovedi držali dobesedno… to je bilo sveto…

Človek se mora naučiti, da se ne krade… tega nima prirojenega…. Če se ga pa tega ne nauči… pa dobiš Slovenijo danes…. še tiste moralne in etične vrednote, kar so jih imeli ljudje v nekdanjih komunističnih časih (imeli so jih zato, ker so bili v otroštvu kristjani, ki so se spreobrnili v komuniste) so razpadle…… In dejansko danes vladajo ljudje, ki imajo pa zares socialistično miselnost…. Zato pa se krade brez kakršnekoli vesti…. Te oni itak ne poznajo…. Nimajo nauka…. ki bi jih kaj takega učil…..

čedalje bolj razumem, zakaj si sama samska in brez možnosti za resno zvezo.
ukvarjaš se z zgodovino, sovraštvom, v svojem svetu vidiš samo sovražnike in moške sodiš po nedosegljivih kriterijih.
in mi vsi smo itak samo pajacki, ki ničesar ne vemo in ničesar nikoli ne bomo dojeli.
očitno si pravi highlander, saj točno veš, kaj se je dogajalo 70 let nazaj, pa svetovna poznavalka razmer si tudi, saj ne gre mimo tebe noben, še tako negativen dogodek.
napajaš se trpljenju drugih, obenem pa ostajaš skrita za ekranom, kjer deliš pravico po svojem spoznanju, ki je očitno edini točen.
moški so ti nedorasli, slovenci ne dojamemo, muslimani so nebodigatreba, samo ti si sonce v tem deževnem vremenu.
vse kar je pozitivnega v tvojih postih, je lastna hvala o top telesu in skrbi zase. ne trdim, da ne poznaš zgodovine, trdim pa, da v vsaki stvari vidiš samo negativo. in podcenjuješ vsakega, ki se s teboj ne strinja.[/quote]

Felicija tvojih postov načeloma ne berem več, ampak kdaj pa kdaj pa še, vendar vsakič znova ko preberem se spomnim zakaj jih ne želim berat več.

In čestitke za analizo feliša feliša. Tako da Felicija, za danes bo dovolj ane!

Poišči stare statistike o samomorih med 45-91 pa se potem oglašaj!!![/quote]

Na prvem mestu po samomorih smo od leta 92 dalje in vsako leto to potrjevali do 2011 sta bila 2 samomora dnevno od 2013 se vsakih 20 ur zgodi samomor.

New Report

Close