Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Biti ali ne biti…………vprašanje za ženske .

Biti ali ne biti…………vprašanje za ženske .

Ti pacika ti! Namesto obliznt, bljak!

Za ljubimca se potem javim jaz, da ne boš samo ti brez njega

marjana, delim mnenje s tabo … da bi mela hosto, zato ker je nekomu vsec, men pa BLJAK??? … pa sej je nora, ce ktera kej takega prakticira :))))

Ti ničvečka, ne zafrkavaj, drugače bom jaz zahteval, da si jo zapustiš!

Sprejemni izpit pri meni je težek!
:))

Da bi ga le opravljal čim veeeeečkrat! Ti enkrat in čim “padem” je konec, ne?

:))))))))

Zajebana Štajerka!!!

ti le … sam ucinka ne bo … mi je prevec vsec taka gladka, mehka :)))))

Kot da meni ne bi bila! Sicer pa – samo da jo ima!!!

na kosmato muco ne bi pristala, ker je meni všeč lepa gladka…

Naj pokličem gasilce…haha, ko se dereš na pomoč, kje gori;))?!

Lepo prosim, moja prelepa gospa prijetnega jezička!

Potem boš moker, ko miš;)), si res to želiš…

ja res bsi želim, da bi bil ves prepojen s tvojimi telesnimi tekočinami, da bi dišal po tebi, skratka da bi bil s tabo le eno….

prvo: imela bi muco kot men paše in to je obrita do nule, no mogoče 2mm 🙂

drugo: ustanovila bi podjetje za “mačje vložke” ali “muckini laski”, ki bi izdelovalo in prodajalo lasulje za pussy-ke.

Vidim, da bi posel zlaufu….glede na poredne Slovenke in izbirčne Slovence

Ko boš ustanavljala podjetje, ne pozabi name! Bom tvoj direktor, ti pa boš “manekenka”, na kateri bom sprobaval “lasulje”, hahahahahaghaha

halo!!

ti boš lahko kvečjemu moj partner (30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vložka) in pa skupaj bova sprobavala “izdelke”….tudi kako se obnesejo vložki med akcijo :)))))))

Oprosti, zmotil sem se! Sam ne vem ali se v tistih 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} šteje tudi sprobavanje tapecirane muce

30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} = denarni vložek za ustanovitev podjetja (ne vem še kakšne sorte bo d.o.o.,…)

Ostalo bo pa najin dogovor – partnerja v hudem in slabem 😉

In če bo mene zelooo tiščal? Kar prec naskočt? No, tudi z dolgo predigro ne bo problema! Samo zdajle moram letet, hahaha.
Čao!!!

New Report

Close