Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu BIVŠI

BIVŠI

Še jaz se morem izpovedat. Včasih sem bila zelo divja. Sedaj imam že nekaj časa resnega fanta. Problem pa je, da so me začeli klicati bivši in me zapeljevati. Da pa je višnja na smetani, zadnje čase spoznavam nove moške in to za dol padt dobre. Sej nevem, kaj nej. Moj tip me zelo privlači, bojim se da ga prevaram, ker ugotavljam da mi je že enolično. Nism več jst, nism odštekana, nasmejana, čarobna…. Hvala za mnenja…

MACA-FACA

Očitno si še zelo mlada, zato imaš nedvomno še obilo časa da ugotoviš kaj želiš. Prišel bo čas ko boš ugotovila, da je on tisti pravi. To je pač bolezen vseh najstnic in ti pri tem nisi izjema!

A v resni vezi pa divjost odpade? Zakaj le? Razlika je le v tem, da jo usmeriš na eno samo osebo.

ženskam (tud moškim) osvajanje prija, godi, ufffff, daje ti močan občutek poželjivosti, ki se dobro ujema s samozavestjo…vsi radi ugajamo!!!…hehe, nastane pa hudič, ko te opazijo drugi, tvoj/a pa zaspi na lovorikah…in to ravno takrat, ko ti že vse mal rutina postane…
enoličnost ni ravno obljuba za strastno prihodnost…pri sebi razčist, kaj si želiš – umirjenost (je že čas???), odštekanost, nasmejanost – ej, tega mora bit velik na zalogi!!!…je pa res, da “za dolgo” se vedno vse to mal premeša, enkrat je bolj resno, drugič bolj nasmejano, kaj boš pa ti imela je pa odvisno od tebe!!!…

lp

Ko ti bo stopil na pot tisti pravi, ti drugi niti pod razno ne bo hodil po glavi, če bosta znala obdržati in delat na temu, da bo vajina ljubezen, strast in vse kar sodi zraven nikoli ne zamrla…Pri tebi v tej zvezi je že…ne pripravi te več, da bi bila taka kot si bila včasih..umiraš..veneš..lep primer je tisti, ko pravijo, da moraš zakon nenehno zalivat, kot rožo, če ne hitro uvene in umre…zalivat oba..ne samo eden!
Monotonost uniči še tako dober zakon-zvezo dveh, slej ko prej začneš sanjat o nekom in če ti ta še prekriža pot je majhen korak še do njegovega objema..če bi se tega zavedali vsi, tako moški kot ženske, bi doma malo več delali na dobrem zakonu…in ne bi bilo tako veliko prevar kot jih je zadnje obdobje.

Seveda pa obstajajo tudi ljudje, ki enostavno ne morejo biti le ob enem…potrebujejo nenehno pozornost še drugih, ker jim ena oseba nikoli ni dovolj…

Kako zelo res. ;)))

ko bi bila najstnica….. ah ker trik mu pa lohka še pokažem če sva skp ceu life?hmm to mi mori, nočm bit ena zatežena gospa:) A je možno ker hoče vsak trenutek preživeti z mano? Zelo je posesiven, ljubosumen… možn da me to odbija. Sej ga zelo ljubim, sam včasih razmišljam kako bi se odklopla ko njega ne bi bilo. Šla bi kamor bi hotela brez slabe vesti! Včeraj sem bila na pijači z enimi fanti, ki sem jih predkratkim spoznala, vendar sem imela tak občutek ko da bi ga varala. A je to prepovedano?

MACA-FACA

Prepovedano je pretirano moraliziranje in samokaznovanje.

ma sej to je to. Sam k mi daje tak filing? jst sm spogledljivka po krvi:) sam če se z nekom pogovarjam nesme biti moški ali pa nesmem sploh govoriti o moškem spolu. K on me že kur na grmadi:) možn se mu preveč pustim ker ga ljubim. Ravno zato, me medejo drugi ker bežim od vsakdanjika, ker me stalno ne sprašuje kje si,kaj delaš…. pogrešam tist začetek ko ti še ne teži!

MACA-FACA

Hudo zelo te zastopim.
Vedno tist občutek utesnjenosti, pa krivde v smislu – jaz uživam, on pa je doma. Mislim, da sta še dovolj mlada, da bosta šla čez to. Predvsem se mora on spremeniti na tem področju, oz. se sprijazniti s tvojo naravo. Verjetno si mu bila na začetku zato všeč – ker si bila nasmejana. Če bo tako nadaljeval, boš postala zamorjena. Saj se nekaj časa lahko prilagajaš, vendar, slej ko prej tvoja prava narava udari na plan.
Z bivšimi je pa ponavadi tko: ponavadi še vedno mikajo, predstavljaš si, kako bi bilo, če bi bilo, ko pa to uresničiš, pa to ni več to. Tista iskrica ponavadi zbledi. Sem probala in šla enkrat po precej letih z enim bivšim. In to niti pod razno ni blo več tako, kot prej. Pač z njim ostaneš prijatelj. Tko, da, bivši je ponavadi res bivši.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

še enkrat – zapeljevanje in osvajanje!!!…tist, ki to uspe večno počet, ima nebesa…mogoče so ravno zato tipi (ženske?) vrste “večnih osvajalcev” vedno tako zaželjeni – doma in še drugje…umetnost zapeljevanja…ni zastonj uporabljena beseda umetnost…

tist začetek ko še ne teži – hm, takrat tud tebe verjetno niso drugi medli…in zopet lahk bereš od začetka…

lp

ej hvala… veš da si mi razsvetlila… točno tko.. na začetku sm hiperaktivna, nasmejana, žurerka bla bla… valda da me pol vsi opazjo.. ko me pa en spotakne ker sva si všeč mu je na začetku moj karakter zelo všeč. Sam s časoma mi pa zanče težit, pa sm vsak dan bolj zamorjena, tečna… ma nemorš moškim nč dopovedat!! on vse lahko jst nč! ja uau!

MACA-FACA

Kok si stara? (resno vprašanje)

Sem 23:) zakaj?

MACA-FACA

Zamenjaj ga.

kolki resni fant pa je?

vprašal namesto mene … hvala

sem ji pa prisodila še kakšnih ducat mesecev manj … in se mi ne da odgovarjat na njen post, ker določene stvari pridejo pač z izkušnjami … in ja, nekaj grenkih bolečih šol moraš dat skozi … in potem ne sprašuješ več tolko na sexu 😉

zaenkrat mi gre vse lepo od službe,fax… vse sanjsko. Fant je pripravljen da se poročiva takoj! Kadarkol ga pokličem mu ni nič težko. To cenim. Mislim vse atribute ima. A vendar bi me zavil v ruto da me nihče ne vidi! Včasih se heca, včasih je bolano ljubosumen. Strah me je njegovega pogleda. Vem da mi ne zaupa, nisem mu dala povoda. Bojim se klicev kolegov/ic ko me pokličejo, ko je on ob men. S bivsim se je tudi končalo z bolanim ljubosumjem..a jst slušajno ponavljam zgodbo? A je to normalno.. do kakšne meje vi greste? greste z drugim spolom na pijačo? s kolegicami ven? a ti lahko gleda v telefon? dobesedno upravlja z mojim življenjem. Zato sem ko lutka.

MACA-FACA

hehehe hvala, sam moja šola je draga:) Grem se stavt da niste doživel pol kot jaz v teh mojih mladih letih. Pa sm močna, pa se smejem. Sej vem to je moj life, delam kar hočem! Tud ta papir me ne ustav! Zakaj vsi gledamo kaj bo mislu on? Nikol sebe ne vprašaš a si srečen?a si res to želiš?! hvala vsem!

MACA-FACA

od kje ti ideja, da če si v zvezi z nekom, da moras biti potem z njim nenehno, ni čudno, da te potem to zacne moriti…si skupaj ko si, drugače pa si MORATA partnerja dovoljevati dihati tudi vsak zase in kaj je narobe pijača s prijateljem, sodelavcem…v kolikor je tu res samo pijača! Pogoj je zaupanje, če tega ni, ni nič..Ljubosumje ja..le kdo pa ni, če ljubi..ampak malo..ker je to kot začimba na hrani..če ga je preveč pa to ubija…

Povej mu vse to..kaj ti dela..da te to odbija in sili v naročje drugemu..povej mu..on tega ne ve..sploh če je pretirano ljubosumen in po tvojih besedah on to je…sam stran od tazga…naj se mal skulira ali pa bo ostal sam..povej mu..zakaj bi se to prenašala?! Ali se celo s takim poročila..jaojao..kaj bi bilo šele pol..

greste z drugim spolom na pijačo? JA
s kolegicami ven? JA
a ti lahko gleda v telefon? NI ŠANS

če so tvoji odgovori drugačni … samo hitro stran, pa pozabi na vse atribute. Tako “terno” boš še lahko našla 😉

hvala ker se počutim vredno. Sedaj vem da ni z menoj nič narobe! Sem se že ustrašla! bom mu postavila pogoje….

MACA-FACA

z drugim spolom na pijačo? če tako naleti, seveda…s prijateljico na pijačo – ja, še kaj več tudi…v telefon mi ne gleda in jaz tud njemu ne!!!

lp

Ubija tut moraliziranje. Lovci na komuniste (esade) so po končanem lovu najbol trpeli. Enako je blo z inkvizitorji. Pametnjakoviči in teoretiki so bolocks. Jajca.

Da se vrnem k pijačam s prijatelji in sodelavci. Tut če je *** med dvema pijačama. Prej je KIR zelo dobr napisal kaj je varanje in kaj skok čez plot. Sicer je pa dejansko res, da človek okolice ne more ukalupirat v svoje okvire razmišljanja, kolikor drago in pri srcu mu to bilo.

Kaj pa je zaupanje? (resno vprašanje)

New Report

Close