Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Bivši, bivše

Bivši, bivše

Kako reagirate na to kadar, se vaš partner(ica) sreča zraven vas s svojimi “bivšimi”? Dobite meglo pred očmi? Se delate kot, da nič ni, vas pa grize globoko v vaši duši? Ste veseli, ko jih vidite in si mislite, da ste jim partnerja speljali ker ste boljši? Se po srečanju s partnerjem o njih še pogovarjate?

Bivši je bivši, ker če bi me bil vreden to zihr ne bi bil. Z njimi se NE obremenjujem. Sem prou srečna brez njih in o njih se ne pogovarjam najrajši, saj se le odraz moje nespametnosti, da sem z njimi kaj mela.

ej…. to si pa dobro temo začel…

mene boli k…, se mi zdi čist ok, če se srečamo, lahko gremo tud na pivo skup. Ampak moja pa…. uuuuuuuu, katastrofa že, če se malopreveč prijazno pozdravim z bivšo… Kaj češ, jlubosumje pač. Pravi pa ena teorija, da so ženske ljubosumne na njegove bivše partnerke, moški pa na njene nove partnerje. Se mi zdi, da bo kr držalo.

Se čist normalno zgovarjam, sploh, če jo poznam malce bolj, ne samo tko, da se enkrat srečava. Rada spoznavam ljudi, tako ugotoviš, kaj nekomu odgovarja, kaj mu je odveč. Če pa se srečava samo enkrat, me pa malce gloda- ampak ne dolgo. Je pa fino, če ti poznaš osebo, kam spada, ona pa tebe ne, potem se pa lahko čist normalno zgovarjam.

Moj nima kaj dosti bivših, jaz tudi ne, sva se prehitro srečala:)) Mi niti slučajno ne pada tema na oči zaradi petošolskih ljubezni ali pa “morskih ljubavi”, ne ga srat. Temo na oči mi je priklical en (od dveh) bivši, ki se je vzel od nikoder po dveh letih od kar sva nehala in sem že hodila s sedanjim možem. Je utrujal kake tri mesece, potem je šel pa v vojsko, hvala bogu.

Uboga tvoja ženka – ljubosumna je na bivše, sedanjih, ki jih je cel kup pa sploh ne pozna. Verjetno ji intuicija pravi, da jo varaš, sam ne ve s katerimi.

Preteklost je preteklost, včasih je seveda luštno spomine obujat, ampak ne s partnerjem (kar se bivših tiče)
Jaz svojga bivšga pozdravim on mene nazaj in to je to.
Moj pa noče govorit o svojih bivših, tako da sploh ne vem koliko in katere so bile.

Moj bivsi se je s svojimi bivsimi redno sestajal, z njimi hodil na izlete, ponoci telefonaril z njimi…tako,da ko sem zadevo nacekirala in ko sem kaksno tud srecala se mi je zameglilo in oba sem nekam poslala :))))

Morda je veliko boljše da ne veš!

kar je bilo je bilo je zame zgodovina..me ne gane…me ne zanima…gremo dalje…

Ja, tako pride, če ne znajo skrit! Jaz pravim: če že ukradeš, naredi to tako, da te ne dobijo

A veste kaj. Če si se s svojimi bivšimi lepo razšel, si lahko še vedno v kul odnosih. Jst sem še namreč vedno, no ja, z nekaterimi. Ampak s tistimi pa v ful dobrih odnosih. In, če mi je/bo kteri tip kdaj zatežil zaradi tega sem ga še vedno umirila. Saj veste kaj pravijo. Težiš zardi tistega kar sam počenjaš in veš, da ni prav.
Jst pa ne počenjam, vsaj z bivšimi, nič nepravega!

A ni danes lepo vreme:)))?

Anči, vreme je lepo in ti si lepa in sploh ne počenjaš nič nepravega z bivšimi. Krasno! A jih je veliko, bivših mislim?

Pomislite kdaj, ko jih vidite, da se je vaš(a) z njimi dajal(a) dol? Meni je to vedno povzročalo dobesedno slabost, dokler nisem prestopil nek “prag domišljije” in ugotovil, da mi je pri njej razmišljanje o tem prav v “rajc”. Ni pa me motilo to, če sta imela samo platonsko ljubezen.

Z enimi se pozdravimo, z drugimi pa tud to ne. Pozdravim se s tistim, katere pogosto srečam. Od moža bivše- sem poznala sem eno, pa tud te zadnje par let nisem vidla. Mi je šla pa na živce. Včasih mi pride na misel kaj o njegovi bivši, predvsem o tisti s katero je živel skupaj. Pred leti, na začetku,sem se pa kar sekirala, pa sploh ne vem zakaj, o čem, sam vem da sem se.

Sem vedla, da se bo nekdo obregnil v to:)! Pa kaj res ne morejo ljudje ohranit nek zdrav odnos z bivšimi. A se je treba res celo življenje potem grdo gledat, ne pozdravljat…. Meni je hecno, da bi šla mimo brez pozdrava, pa saj se s tem človekom poznaš do obisti!
Bacek, hvala za kompliment;). Tudi ti si v tem vremenu lepši:)))

Sej zakaj bi pa “kradli”…ce na m nic ne manjka :))))

Men pa kar!

bacek je najlepši, ni kaj …. v takem in drugačnem vremenu (:-P)

New Report

Close