Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek bo Janša zahteval ponovno štetje glasov

bo Janša zahteval ponovno štetje glasov

Po poročanju medijev ni izključeno, da bo SDS zahtevala ponovno štetje glasovnic parlamentarnih volitev. V SDS po poročanju televizije tega niso potrdili, so pa sporočili, da trenutno ugotavljajo stanje na terenu in da bodo, če se govorice o nekaterih nepravilnostih izkažejo za resnične, ukrepali v skladu z možnostmi, ki jih nudi zakonodaja.

JJ očitno ne namerava izpustiti sladke oblasti brez boja, kaj pravite na to?

In če se spomnimo; ponovno štetje glasov je na zadnjih ameriških volitvah zahteval poraženi demokratski kandidat Al Gore, na koncu pa je vendarle slavil George W. Bush…..

http://www.drugisvet.com/news/poraz_janeza_janse.html

Tukaj je na kratko lepo napisano.

Naj sprejme poraz in se dostojansko umakne, ne pa da se kaže kaka zguba je da ne more niti enega poraza sprejeti.

Naj se sprijazni, da ga ne maramo.

V čigavem imenu ti to kokodakaš?

Wake Up You Stupid!

sicer pa sej bomo štel ponovno glasove, hm pa še vsi preminuli argentici oddajo glas …

..hm pa paranoja je pač huda reč JJ.

ne zagovarjam janše in ne maram ga, pa tudi volil nisem (in ne bom) zanj, pa vendar je treba priznati, da ima pravico zahtevati ponovno štetje in če je tako, naj jo zahteva. Kaj pa če, čeprav samo teoretično, ima prav? Kaj pa, če se izkaže, da je večina glasovala zanj? Menda ja je naša demokracija tako razvita, da to priznamo njemu in večini, ki je (če je) glasovala zanj.

Naj šteje sam si noče priznat da je zgubu.

Če bi blo kontra da bi on zmagal in bi Pahor želel štetje glasov bi on in jegovi privrženci non stop govorili kako nič ne zaupa in še kaj drugega.

Kaj pa vi zdaj govorite?
Madona, logika vam hudo škriplje.

Sicer pa – če niste goljufal, se nimate kaj bat.

SEj se ne bojimo.

Mah, ego ima do nebes in ne more sprejeti nobenega poraza. Samo spomnim se, kak kraval je bil, ko je zmagal Turk in ne Peterle…Janša je hotel odstopit s svojega položaja in to sredi predsedovanja EU.

Sori, ampak če to ni infantilno. Buuu, ne marajo me, potem se pa ne grem več – in vrže lopatko v pesek in zapusti peskovnik.

Mah, dej, prosim no. Če je to dostojno enega vodje, no. Saj je vse pokazal s tem, še tisto spoštovanje, ki sem ga morda imela do njega, je izgubil.

Moder človek bi naj modro sprejel poraz. Ampak, žal ni tako.

Očitno sami sebi ne zaupajo. Saj so v odborih sedeli tudi njihovi člani. Pri nas v vsakem najmanj 2 člana Sds-a. Torej so sami narobe šteli. Goljufali?

mah ni problem v tem, ampak želijo do zadnjega sedeti na svojih stolčkih, pa je potrebno malo podaljšati čas slovesa! Ja tako zelo imajo radi Slovenijo!:)

New Report

Close