bolano!!!!!!!
Da se ne ponavljam – ne bom se enkrat pisala, kar si ze napisal. Varanje ima svoje razloge ponavadi drugje kot si to predstavlja vecina ljudi. Zato je, Andzo, tvoje razmisljanje mal mimo. Ne tuhtaj, kam bi ga poslala, ko in ce, pac pa se ze mnoooooogo prej trudi za to, da bo vajina zveza ziva in polna iskric.
-mm, te moram pobarat, ker te ni kaj dost brat: seksa dost? internetnega al tud tazaresnega? :))) zdaj je KIR cist na suhem, je pri tebi kaj bolje? On ima veliko zelez v ognju, pa se mu to zgodi … ti kujes morda le eno, dokler je le-to vroce?
Soncka na licka in ustnice, pa veliko seksa (v naravi, na kaksni jasici, ne v mestu)!
Manjka casa, pa vcasih tud volje, da bi kaj napisala. Zivljenje mi kaze nelepo stran obraza:(
Predolgo, ja, predolgo si gnetel vse skup. Al pa prevec naenkrat, pa se je sfizilo ;)))
Me pa zanima, ce bi ti katera od tebi ljubih tle na forumu cist zares dala ponudbo, da se dobita … a bi?
glede -mm: da ni se druga zveza postala tako resna kot doma ;))), ker ga vec ni brat?
Le kaj se ti je moglo zgodit kaj hudega? Nekaj je očitno, saj je razbrat iz tvojega pisanja kar nekaj razočaranja. Vsekakor ti želim, da se ti življenje pošlihta in da boš spet tista vesela in zadovoljna, kot si bila.
Vprašanje če bi me katera povabila, je čist suša ratala, še internetna ženička me je zapustila, hahaha