Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek bolečine v ramenih

bolečine v ramenih

Sprašujem glede očeta , ki ima hude bolečine v ramah. Bolečine se pojavljajo samo v mirovanju, najpogosteje ponoči. Bil je že na rentgenu, vendar niso ugotovili ničesar.Osebni zdravnik ga je napotil na obsevanje, ki pa je bolečine le nekoliko omililo, čez čas pa so se zopet pojavile. Katerega zasebnega zdravnika predlagate, saj je pripravljen iti tudi kot samoplačnik, da bi bilo le zdravljenje čim bolj uspešno.

vprašajte na kakšen drugem forumu, kakšnega zdravnika, …

Prepričana sem,da gre pri vašem očetu za okvaro gibalnega sistema, ki se na tiho priplazi z leti.

Verjetno se bo moral stanju prilagoditi, ob hujših napadih blečine pa vzeti analgetik ali kak drug antirevmatik.

Izogiba naj se naporom in zmerno razgibava boleče predele, ko ga bo manj bolelo.

Jaz imam te težave že pet let in več. Bolečina se tudi seli in je občasno neznosna. Fizioterapija mi povzroči le kontrareakcijo.

lep pozdrav med nami, ki komaj čakamo, da je jutro in lahko vstanemo.

srečno

Najprej lep pozdrav.Kaj pa masaža.Mojega je tudi bolelo v ramah peklo in hrbtu,hrbtenici.Sama sem ga lepo zmasirala s pomočjo knjige nekaj pa sem znala sama in bolečina je ponehala.Bolečine so bile pa tako hude da se ni mogel premikati.Sedaj je bolj vendar ga še vedno peče včasih pa tudi boli,vendar mu mesaža zelo pomaga.Poskusite z nežno masažo mogoče bo pa bolečina izginila.Pa lep pozdrav.

Preprican sem da bi mu pomagala masaza se bolj ucinkovito zanj pa bi bilo zdravljenje z magnetnim poljem s katerim sem pomagal svojemu prijatelju ki je tudi imel hude bolecine v ramenih kontaktirajte me na e – mail in mi prosim pustite vaso stevilko in vas bom poklical in bomo probali pomagat po najboljsih moceh.

Lep pozdrav Sebastjan

Sebastjan

Kaj pa Orudis gel 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ? (Trbiz)

Pozdravljeni, za bolečine v ramenih , še posebej v mirovanju (spanju) je lahko več vzrokov. Jaz se sicer ukvarjam s sanacijo vzrokov, ko jih najdem vam lahko svetujem glede nadaljnega zdravljenja, zato me lahko kontaktirate na mobi 041-458-230 Zlatko ali e-mail [email protected] in se bomo dogovorili za srečanje.

lep dan vam želim.

lep pozdrav, glede na to, da niste našli vzroka nastanka bolečin v ramenih in da so te včasih neznosne vam svetujem, da me kontaktirate na e-mail [email protected], saj se ukvarjam ravno z odkrivanji vzrokov nastanka bolečin in predlagam tudi rešitve.

lep dan še naprej vam želim, zlatko.

New Report

Close