Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu bradavice

bradavice

Problem – mojih bradavic sploh ni! Navadno so popolnoma v nivoju kolobarja, vcasih celo ugreznjene. Kadar me zebe, moje bradavice izgledajo PODOBNO (ne enako) kot bradavice ostalih žensk, pa še to le kratek čas, potem pa spet izginejo. Ima katera podobne problem? Sem pa ze zakompleksana glede tega in si poleti ne maram sleči modrčka…

Jaz se spomnim, da sem imela takšen problem ko sem bila stara kakšnih 10 let. KO so mi počasi začele rasti prsi sploh nisem imela bradavic. Bile so udrte…skratka,ni jih bilo.
Moja mama je norela in me vozila k specialistu. Stvar je bila resna…ampak na srečo se je potem v puberteti spremenilo in imam danes uredu bradavice. Si kdaj šla k zdravniku po nasvet?

____________________________________________________________ Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti norost, ob kateri ti zastane dih.

Meni pa ravno to ni všeč, da mi “stojijo”.
Kadar me zebe in večkrat kar tako štrlijo ven in mi gre to tako na živce.
Je pa slabo zaradi tega če boš kdaj dojila!

uf… sploh ne razumem žensk, ki svoje kvalitete jemljejo kot hibe!!!

Nič sekirat! Jaz sem nekdaj hodil z eno, ki jih tudi “ni” imela. Zraslo so ji šele, ko sem jih dobesedno izsesal ven ali pa, ko jo je zeblo. Sicer je pa tako, da moški VEDNO sprejmemo vsake vrste bradavic, samo da so 😉

New Report

Close