Bradavičke
Mene pa neki zanima: punce, a vam tud ful paše, če vam moški stimulira bradavičke? Jaz si namreč sploh ne znam predstavljat, da mi ne bi cmulil ali dražil bradavičk, ko mi prihaja. Recite, da je to normalno, ker drugače si bom mislila, da je z mano kaj narobe. Meni namreč to tako paše, da ni za govort…:)))
Lp, Tory
Meni pa samo drazenje bradavic in se to, ce je nezno nic ne pase.V kombinaciji vsega, pa pase, samo bozanje ali bolje stiskanje mora biti tako da cutim, ne grobo, ne nezno.
Slisala pa sem, da so zenske, ki jim to tako paše, da lahko samo ob drazenju prsi-bradavick dozivijo orgazm, blago njima,haha,ne res jih obcudujem;)!
Meni paše vedno vse in povsod, kakršno koli draženje…sploh lizanje po vratu in okoli ali zadaj ušes…..edina stvar, na katero pa sploh ne reagiram je področje bradavičk. Lahko mi jih liže,boža ,dela z njimi kar hoče….sploh ne reagiram.Nimam nobenega občutka. Sem velikokrat premišljevala otem in razbijala glavo, sploh ker moj obožuje bradavičke…ampak sedaj sva se pač sprijaznila s tem. Sploh ponorim, če bi mi jih grizljal…takrat me zaboli in spodaj takoj posledično nastane totalna suša!!:) Sem prav nevoščljiva vsem tistim, ki jim paše božanje , grizljanje ali karkoli kar zadeva bradavičke.:(
Sva mela podoben problem kot opisuje čveka25. Po drugem porodu in dojenju me je to področje čist minilo. Potem sva pa enkrat slučajno uporabila svileno rutko in me je mož božal in poljubljal “čez rutko”. No, to je blo pa za znoret dobro in sva to kar veliko prakticirala dokler nisem ugotovila, da je OK tudi brez. Pa še zdaj kdaj tako, ker mi je zelo f*kiš…