Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Brez izkušenj v spolnosti pri 30-ih

Brez izkušenj v spolnosti pri 30-ih

Kaj menite sem edini:/ Sem povprečnega izgleda,športen.Imam ene kolege enako brez nekih izkušenj.

In? Kakšni izkušenj? Spolnih? Kmetovalnih? Iz joge?

Boljše je počakati na pravo osebo kot pridobivati “izkušnje” samo zaradi izkušenj. Ko boš s pravo osebo, se bo vse poklopilo. Zavedaj se, da je bolje tako kot nizati nesrečne izkušnje eno za drugo in da nič ne zamujaš.

Odgovor na objavo uporabnika
Sinička5555, 27.03.2024 ob 16:22

In? Kakšni izkušenj? Spolnih? Kmetovalnih? Iz joge?

Mogoče se raje posveti svojim problemom z razumevanjem prebranega?

Avtor….mislim da nisi ravno izjema. Je kar veliko tega. Večina noče o tem govorit.

Sigurno nisi edini. To je tko, če ne pošiljaš prošenj za slušbi. Pač ne boš to bil službe. Vabi ženske na kavo. Pojdi na kraje, kjer so ženske. Jezikovni tečaj, društva, krožki. Lepo se obleči. Parfum. Pojdi v fitnes. Planinsko društvo. Beri ljubezenske zgodbe. Govori ženskam, da so lepe. Knjiga Popolni ljubimec. Kako pripraviš že nsko do orgazma.

Nekje je problem ali v pristopu, morda v komunikaciji. Jo sploh začneš, kako reagiraš na žensko, ki ti je všeč? Si v kotu kot lipov bog in čakaš ali narediš kaj konkretnega, da jo osvojiš?Brez vloženega truda, ne bo nič. Predvidevam, da si introvertiran že po tvojem opisu sodeč.

VESELI OČE, SI PAČ GRD KATOLIBAN, TAK TUDI KREPAJ

Včasih smo v družbah prečpeli cele popoldneve in večere, skupaj hodili na žurke , koncerte počitnice. Ni hudič da se dva nista poprčkala. Danes pričakujete da greste za 1 ali 2 ure v družbo in mislite da boste našli sorodno dušo. Res ste optimisti. Ves prosti čas preživi v mešani družbi.

če se družiš z 3 propalicami , SI TI 4.

Nisi edini! Je pa težko, če že v mladosti ne narediš prvega koraka in ne veš kako se zadevi streže. Vaja dela mojstra, kot pri vsem ostalem. Ne cincati in prebirati, leta tečejo, ti pa boš vedno bolj lesen. Tvoji izgovori so te pripeljali do tega stanja, zberi moči in ogovori kakšno punco, nimaš kaj izgubiti, okusiš in pridobiš pa lahko ogromno.

Dandanes je veliko takšnih, ker je čas takšen. Ti samo vztrajaj pri spoznavanju žensk. Tudi tebi se bo enkrat nasmehnila sreča. Pa ne delovat obupano.

Problem gen Zja je, da niso razvili socialnih veščin, te so ključne za punce osvajat, ti imaš lahko 8-pack in dva Ferrarija, če se ne znaš z njimi sproščeno, igrivo pogovarjat, da se prijetno počutijo v tvoji družbi, iz te moke ne bo kruha, ni “kemije”, bojo rekle, to je “po žensko” za, nisi mi zanimiv in privlačen.

Da so socialno tako leseni, se zdi posledica neustrezne socializacije, preveč časa prebitega pred zasloni in premalo v družbi živih ljudi, socializacija se začne že v zgodnjem otroštvu, otrok se mora naučiti komunicirati z drugimi, si izboriti svoje mesto in položaj v hierarhiji, se pogajati, razreševati konflikte, naučiti se mora biti tako vodja kot sledilec, zavzemati različne socialne vloge, in sčasoma se od vrstnikov in iz lastnih izkušenj nauči tudi pogovarjati s puncami, one govorijo drugačen jezik, z njimi se pogovarja drugače kot s fanti, tega se ne moreš na tiktoku naučit, ne gre drugače kot s prakso.

Tudi jaz nimam nobenih izkušenj v spolnosti, pa sem starejši od tebe. Ženske hočejo neke pedre, ki se eno uro pred ogledalom urejajo, ne pa poštene fante kot sem jaz.

Pa hodite ven v nočno življenje tisti, ki pravite, da ste brez izkušenj v spolnosti?

saj maš aplikacije. Spusti kriterije pa seksaj.

New Report

Close