Brez izkušenj v spolnosti pri 30-ih
MH370, 30.03.2025 ob 17:52
Anonimno 9713, 30.03.2025 ob 15:54
Moj oče mi je vedno govoril, da ne vem, kaj je življenje pa jih imam sedaj že 60. Vedno je pravil, da fant, ki zna plesati in peti, je izredno zaželen pri dekletih. To sem govorila tudi svojemu sinu (22) in to kar velja. Družbe in deklet mu ne manjka, zelo so povezani sošolci iz OŠ, skupaj žurajo po veselicah (smo na podeželju), gredo v klube v Lj., lani smučanje v Franciji, ni se jim težko peljati 2h na Štajersko, samo da se nekaj dogaja. Družbe jim je manjka in vedno poskrbijo drug za drugega. Drugače pa prijateljice, ki imajo hčere okrog 40, samske, s službami, …, nikakor ne spoznajo nikogar, ki ni ločen ali mamin sinko. In se strinjam s 5768, da je vseh spolno aktivnih fantov resnično zelo malo. Vsi ostali so samo z jezikom. Pa pojdite vi, s katerimi se pogovarjate iste teme, skupaj nekam, morebiti bo uspeh večji. Pomaga samo druženje. Več si v družbi, več vidiš, boljše ocenjuješ situacijo, več doživiš in pa potrebna je tudi strpnost. Morebiti se izide vse dobro za vse vas, saj konec koncev poštenih fantov vedno primanjkuje. Upanje ostaja in ne sramujte se svojih neizkušenj. Saj ni treba povedat.
Te nove generacije nimajo ravno na pretek časa za druženje. Ali postaneš družaben luzer ali pa introvertiran karierist. Sredina izginja.
Pri nas so nad 30 v firmi pa eni devičneži eni samski še dalj časa. Danes parčanje in vse kar pride zraven tega je malo.Vsi pa športajo potem cele vikende ali pretečejo cele maratone po hribih ali pa kolo po par ur.Nekam drugam usmerjajo to energijo.En kup moških na vrhuncu moči do 40 leta pa nič od nič glede parčkanja sexa itd. Samskih bab je dost samo tudi sam vidim kako izbirčne so in zato je tako kot je .
Včasih se je veliko parov spoznalo v službi. Kar naprej smo imeli material za opravljat kdo s kom. Bilo je od resnih do kratkotrajni zvez, skrivnih razmerij, avantur. Zdaj že dolgo ni nič, pa je veliko samskih do 40. let obeh spolov. Že vsaj 10 let v našem sektorju nismo praznovali dojenčka ali poroke. Tudi nosečnic ne videvam. Zadnjič grem k zdravniku in v čakalnici večinoma mlajši. Čista tišina. Danes sem šla k drugemu, kjer smo bili večinoma starejši. Čez čas smo se spontano zapletli v prijeten pogovor. Res se mi zdi, da mladi živijo čisto drug mimo drugega.
Parčkanje, 31.03.2025 ob 20:08
Včasih se je veliko parov spoznalo v službi. Kar naprej smo imeli material za opravljat kdo s kom. Bilo je od resnih do kratkotrajni zvez, skrivnih razmerij, avantur. Zdaj že dolgo ni nič, pa je veliko samskih do 40. let obeh spolov. Že vsaj 10 let v našem sektorju nismo praznovali dojenčka ali poroke. Tudi nosečnic ne videvam. Zadnjič grem k zdravniku in v čakalnici večinoma mlajši. Čista tišina. Danes sem šla k drugemu, kjer smo bili večinoma starejši. Čez čas smo se spontano zapletli v prijeten pogovor. Res se mi zdi, da mladi živijo čisto drug mimo drugega.
Eni se tega zavedamo. Večina si zatiska oči.
Miselnost se je spremenila. Osebno nikoli ne začenjam pogovora, ker ne vem, kako bom sprejet. Še najmanj si želim, da me gleda kot čudaka in me potem še 3 njene kolegice opravljajo. Najbrž si enako mislijo tudi ostali. Če pa kdo reče kakšno besedo, se takoj odzovem in vrnem odgovor.
Ker se ljudje danes toliko ne pogovarjajo, se niti spoznati ne morejo, zato pa imamo toliko samskih. Čeprav si veliko njih želi živeti v paru.
Svetipeter, 20.03.2024 ob 07:22
Kaj menite sem edini:/ Sem povprečnega izgleda,športen.Imam ene kolege enako brez nekih izkušenj.
Zadeti nedolžno žensko nad 30 in enako nedolžnega moškega nad 30, je tako, kot da bi zadel na Loteriji. Tiste vraže, da se more ženska (ali moški) prej znoreti, preden gre v res resno zvezo, je kar nekaj in mimo in to govorijo tisti, ki so res veliko moških in/ali žensk menjali. Ne pozabi, več jih je pojahal/a, večja je verjetnost za spolne bolezni … Kondom? nič hudega, tudi orala lahko pušča posledice, ki kasneje okuži drugega ali drugo.
Realnost parčkanja današnjega časa poznamo tisti, ki to tudi živimo. Ne fosilke, ki prodajajo slišane pravljice. Ne dinozavri, ki že deset let niso bili na zmenku. Ne do retardiranosti indoktrinirani verniki v vse kar sistem želi, da so samozaverovani.
Širši kot je spekter naših izkušenj, morda ker smo se vsega tega šli marsikje in zadeve izkusili iz širokega spektra kotov, situacij in perspektiv, manj gre za osebno realnost in več vemo o objektivni realnosti. Sploh, če gre za dolgoletne izkušnje skozi katere tudi na lastni koži spremljaš spremembe dinamike na trgu, se spoznaš na tehnologijo, jo uporabljaš, si v tesnih odnostih z drugimi, ki se na trgu to gredo, spremljaš splošne družbene spremembe, kaj se o vsemu temu piše in govori, poznaš statistiko, itd, itn.
Kaj bi v vsem tem vedel retard, ki že leta ni bil na zmenku in pač želi verjeti karkoli že želi verjeti, statistike pa še brati ne zna, kaj šele da bi bil sposoben videti kar ne želi videti.
Seveda so ljudje postali precej bolj zadržani kar se tiče odnosov. Razlogov je še pa še. Seveda se ljudje manj parčkajo. Seveda je velik porast ljubezensko neizkušenih tipov.
Makro, 01.04.2025 ob 00:48
Zadeti nedolžno žensko nad 30 in enako nedolžnega moškega nad 30, je tako, kot da bi zadel na Loteriji. Tiste vraže, da se more ženska (ali moški) prej znoreti, preden gre v res resno zvezo, je kar nekaj in mimo in to govorijo tisti, ki so res veliko moških in/ali žensk menjali. Ne pozabi, več jih je pojahal/a, večja je verjetnost za spolne bolezni … Kondom? nič hudega, tudi orala lahko pušča posledice, ki kasneje okuži drugega ali drugo.
Svašta…. Še malo pa bo polovica moških pri 30ih devičnikov, retardiranec pa prodajaš neumnost o loteriji, da pri teh letih še najdeš nedolžno osebo.