Brez modrca v javnosti
soft, 08.08.2021 ob 15:31
Krtačarka, 08.08.2021 ob 15:27
soft, 08.08.2021 ob 15:17
Krtačarka, 08.08.2021 ob 15:02
soft, 08.08.2021 ob 14:53
Krtačarka, 08.08.2021 ob 14:50
soft, 08.08.2021 ob 14:20
Tako ste plitki, da je vsaka razlaga popolnoma odveč. Kaj vi razumete kaj pomeni zdravje? Ste preučevali različne kulture, njihove običaje in številne študije na temo raka dojk? Dokler se ne poglobite par let v ta gradiva in v prednosti, ki jih masaža, limfna drenaža, krtačenje in predvsem nenošenje modrca in dvigovanja prsi do grla, se niti ne oglašajte. Smešni ste, svet je 100 let pred vami, vi pa še vedno 100 let za kačami in leseno žlico. Neverjetno… pozornost videzu? Ravno obratno je. Modrc je bil izumljen za pritegovanje pozornosti in ne zaradi praktičnosti ali zdravja. Tudi o tem se da marsikaj prebrati, a kaj ko je lažje obsojati vse česar ne razumete…
Kaj ko bi si, raje kot joške, temeljito pokrtačila možgane?
Pa ko bi imela kaj več kot nič, bi bila tudi vesela, če bi imel modrc. Ki ni za to, da jih imaš pod grlom, ampak da lahko normalno športaš npr. Pa da lahko normalno funkcioniraš in ti joški niso v oviro in ne povzročajo bolečin, na koncu pa tudi da ne da bi zbujala neželene pozornosti.
Glede na celotno industrijo modrcev po svetu pa ni svet nič pred nami. Afrika, Azija in podobni nerazviti predeli pač so, kjer so – v revščini, posledično tudi s skoraj nič joški, zato tam modrc res ni ne prioriteta ne nuja. So pa veliki izdelovalci za vse mogoče modne znamke (Azija, pa tudi Bliznji Vzhod). Razviti svet je dobro prehranjen, posledično imamo tu v povprečju vedno večje joške, zato je potreba po modrcu vedno večja. Če trdiš, da ženska z velikimi joški ne potrebuje modrca, potem samo kažeš svojo ozkoglednost in popolno nevednost.
Masiraj in krtači si svoje mikro joške, saj škoduje ne, pomaga pa ene toliko, kolikor sledi pustiš v vodi, ko iz kozarca vzameš ven prst.
V redu je. Kregaj se s kom drugim 🙂
Sodelavka ravno zdaj okreva po drugi operaciji in jo spet čaka kemoterapija. Je delala vse, kot bi naj – živela res zdravo odkar jo poznam, dojila vse tri otroke dolgo, se šla vse mogoče očiščevalne fore, razstrupljanja, pa? Nič, že prvič je bila diagnoza šok in kot z neba, drugič še bolj. Potem pa se najdete takšne pametnjakovičke, ki mislite, da ste vso pamet požrle. Če ne boste zbolele, boste imele samo prekleto srečo in nič drugega. Samo to. Lahko si jih petkrat na dan krtačite, pa ne bo imelo vpliva. Lahko dojite 10 let, pa ne bo imelo vpliva. Kot tudi nima na možgane, ki so izredno imuni pri nekaterih.
Razumem, da si jezna. Žalostna. Razočarana, ali karkoli se je nabralo v tebi. Hudo je, ko nekdo, ki ga imamo radi, zboli. Še težje ko mu ne moremo pomagati, a nismo drugi krivi za to. Poskusi skanalizirati tonslabo energijo drugače, bolj efektivno. Ne pa da gnojiš naključnim mimoidočim. Ta stres je največji vir bolezni, dej se tega zavedaj preden kaj napišeš. Smo tu da se sprostimo in zabavamo, kaj pametnega preberemo, pohecamo. Ne da širimo negativo in razbolevamo še druge, ker se sami slabo počutimo. Pomeditiraj na to par minut
Če ne zmoreš dojeti, da modrc ni mučilna naprava, kaj šele da je kriv za bolezni, dvomim, da res razumeš. Živiš v newagevskem zblojenem svetu. Tudi prav, samo zavedaj se, da takšne če zbolijo najhitreje pobere. Verjetnost, da zbolijo, pa je čisto enaka kot pri vseh ostalih. Samo slepoti se znajo mnogo dlje. To je pa tudi vse. Pa ok, tvoja stvar dokler v to ne potegneš še koga ali pa če ne izkoriščaš te naivnosti. Živi v svojem pokrtačenem svetu naprej, magari brez modrcev.
Namaste🙏
Predlagam, da greš malo v Indijo pogledat koliko jim res pomaga ta tvoj namaste. Že prej so bili znani po tem, da so kar pokali od zdravja, zdaj verjetno še bolj. Množijo pa se eksponentno, to pa.
Neprijavljena, 08.08.2021 ob 15:49
Meni je vseeno ali nosite modrc v javnosti ali ne. Sama tega niti ne opazim ( razen če bi se okrog sprehajale nage). Mi je pa zanimivo brat koliko žensk se spotika v videz drugih žensk.
Velik lepše je videt moškega z radiatorčki. Sam kaj ko jih je malo takih, večina ponosno razkazuje svoje trebuhe.
Ja, a misliš, da viseče vrečke so pa lepše za videti? Ali pa samo tisti knofi na plohu?
S tem da moški trebuhi niso spolni znak, ženski joški pa so. Ni isto.
Potem bi bilo boljše, če bi primerjali ženske joške in moško mednožje v trenirkah, kratkih hlačah, ožjih hlačah, kopalkah,… 🙂 Bi hitro prišli do moških modrcev za tam doli 😀
Radi tor, 08.08.2021 ob 16:00
Ja, a misliš, da viseče vrečke so pa lepše za videti? Ali pa samo tisti knofi na plohu?
S tem da moški trebuhi niso spolni znak, ženski joški pa so. Ni isto.
Potem bi bilo boljše, če bi primerjali ženske joške in moško mednožje v trenirkah, kratkih hlačah, ožjih hlačah, kopalkah,… 🙂 Bi hitro prišli do moških modrcev za tam doli 😀
Hehehehe:
😀 To ja. Zakaj ni več takšnih prosto plapolajočih v vetru? Ker bi jih taiste prostoplapolajoče ženske obtožile, da jih nadlegujejo.
Največ lahko ženska naredi za svoje joške, če nikoli ne zanosi.
Nosečnost povzroči največ skode. Ostalo je stvar genov.
Res je, nosečnost precejšnemu številu žensk “uniči” dojke. Prav tako gre recimo pri znatnem številu poporodnih (oziroma še raje iz obdobja po dojenju) operacij prsi ne za povečanje ampak le rekonstrukcijo in učvrstitev.
Prav tako zaradi opcije tovrstnih estetskih posegov tudi starejše dame niso obsojene na do pasu viseče in podobno. Zakaj bi pa bile, če se te stvari da rešiti? Vase zaverovani nazadnjaki bodo že iskali izgovore o tem in onem, kako ni naravno in podobno.
A kot je nekdaj dejal naš najbolj znani lepotni kirurg: ”Namen sleherne estetske operacije niso večje ali manjše dojke, večji ali manjši nos, ampak zadovoljstvo tistega, ki nosi to telo. Poiščem tiste, pri katerih vem, da bom lahko s kirurško spremembo oblike dosegel dlje časa trajajoč občutek sreče.”
donporleone, 08.08.2021 ob 17:14
Največ lahko ženska naredi za svoje joške, če nikoli ne zanosi.
Nosečnost povzroči največ skode. Ostalo je stvar genov.
Res je, nosečnost precejšnemu številu žensk “uniči” dojke. Prav tako gre recimo pri znatnem številu poporodnih (oziroma še raje iz obdobja po dojenju) operacij prsi ne za povečanje ampak le rekonstrukcijo in učvrstitev.
Prav tako zaradi opcije tovrstnih estetskih posegov tudi starejše dame niso obsojene na do pasu viseče in podobno. Zakaj bi pa bile, če se te stvari da rešiti? Vase zaverovani nazadnjaki bodo že iskali izgovore o tem in onem, kako ni naravno in podobno.
A kot je nekdaj dejal naš najbolj znani lepotni kirurg: ”Namen sleherne estetske operacije niso večje ali manjše dojke, večji ali manjši nos, ampak zadovoljstvo tistega, ki nosi to telo. Poiščem tiste, pri katerih vem, da bom lahko s kirurško spremembo oblike dosegel dlje časa trajajoč občutek sreče.”
Takoj za tem, ko si bodo moški popravljali obliko svojih mošnjičkov v srčkasto obliko in nad penisom, ker so tako povešeni do kolen res neestetski in seksualno neprivlačni. Pa moške prsi, da ne omenjam. Če ni napeto, zategnjeno, mišičasto.. spominja na žalostnega smajlija in je seksualno odbijajoče, sploh če nima močnih in mišičastih rok, kar sicer simbolozira moč, pri takih pa… hm. Te hitro vse mine.
A , kaj ko bi me ženske take pisale? Bi vam bilo fajn?
Še več takih Jonov Hammov, pa si bodo 😀 Saj že sedaj obstajajo gate, ki povečajo, pa vložek tudi.
https://www.amazon.com/MALE-PACKAGE-ENHANCER/s?k=THE+MALE+PACKAGE+ENHANCER
A ko da boste dol, pa reče surpise!😀 No, vidite, da ne zaostajajo veliko za ženskami.
Ne morem ravno rečt, da sem stalno brez. Včasih imam športni modrc po cele dneve oblečen, včasih sem cele dneve brez, zdaj poleti pa dostikrat oblečem kar zgornji del kopalk in sem samo v kopalkah.
Kakšne hodijo druge okrog, me niti ne zanima ali ga imajo, ali ne. Pogledam edino le kakšen res dober eleganten outfit.
Bronija, 09.08.2021 ob 05:59
Ne morem ravno rečt, da sem stalno brez. Včasih imam športni modrc po cele dneve oblečen, včasih sem cele dneve brez, zdaj poleti pa dostikrat oblečem kar zgornji del kopalk in sem samo v kopalkah.
Kakšne hodijo druge okrog, me niti ne zanima ali ga imajo, ali ne. Pogledam edino le kakšen res dober eleganten outfit.
Si pa bolj ploh, je tako?
Joj ste sitne ene. Ni čudno, da se vsaj jaz včasih počutim pod mikroskopom. Kjer zaradi vas komaj diham. Mi je vseeno, kako ve doma, je pa neokusno, čeprav samo črne tange skozi bele hlače oblečete in se vam vidi tudi rit. Pa z njo opletate. Pol pa še boobs attitude 😄. Meni stojijo gor, pa mi ne pade na pamet, da grem brez modrca ven. Kot ne brez celih gat. Poudarite tisto, kar je lepo, samo ne pa nagost, ki navzven štrli. Saj se obrnem stran v naravo, ampak nekatere ženske ste izgubile spoštovanje. Pa da ne govoriš o tistih tastarih, ko nimajo ne lepe noge, niti dojk, razgaljene pa do plafona. Pa oblecite top, če vam modrci niso prav, bodo dojke hvaležne. Ve, ki vam dol vse višje, pa lopatice gor in nazaj, pa vam bo manj neokusno viselo. Saj me ne briga, sam ta boobs attitude je grozljiv. Proklete ene. Če ni co vid, so pa že boobs, s katerim vsaj ženske ne znajo hoditi. Niso antle, niso gate, a zdej dojke, ma da ste ene 🙄😆 Kaj imate sploh na sebi kaj, pejte nage ven 😆😆😆😆😆 Tolk sem sita takih bab, proklete ene. A na basket ali football boste šle v petkah in pol boste laufale bose, če nimate ravno super, pa še brez modrca 😆😆😆😆🤣😂😂😂😂😂 Saj sem pozabila, tu je obsojanje iz stola, pa debelih žensk. Pa tako srečni so debeli, pade mit v vodo velikega morja.
Krtačarka, 08.08.2021 ob 15:53
Predlagam, da greš malo v Indijo pogledat koliko jim res pomaga ta tvoj namaste. Že prej so bili znani po tem, da so kar pokali od zdravja, zdaj verjetno še bolj. Množijo pa se eksponentno, to pa.
No, v Indiji bi bil namaste zadekan in spoštljiv, ne pa nag 🤣😂😂😂😂, ker tam je tudi co vid razširjen, za 5000 per day. Zato so bolj pazljivi, drone imajo tam v Kerali, pri nas pa partie. 😂Tam že vsaj 20 val, tu pa necepljeno smo pri 4. Tam ne gredo ven, je populacija višja. Pri nas bi se pa drenjali, dihajo za vrat iod.. Pejte se cepiti. Proti dojkami zaradi mene 😂 co rona je prinesla svoje, saj je ženska menda 😂 Sitne ste, posledično pa sama, ko samo težite
Bronija, 09.08.2021 ob 06:31
Niti ne, no sicer kakor si kdo to predstavlja. Imam 70B ali C, bolj C odvisno od modela.
Brez zamere, ampak to je majhno in potem verjamem, da si lahko komot brez modrca.
Čeprav je po drug strani pa najhujše, če so majhni in viseči. Tista pa je res uboga.
mislis takole, 09.08.2021 ob 07:35
No, in folk ne bo opazil? :-))) Ko greste ven brez modrca, razen če nimate ne vem koliko debelih plasti, bo folk to opazil. Prav, če res hočete pozornost, samo da se potem ne zgražate in žalite, ko vas nekdo GLEDA. Tako kot ste ve NARAVNE, je reakcija ljudi tudi čisto naravna.