Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu brez sexa

brez sexa

No..upam, da se ne motim………ko si predstavljam, da si ženski svet navadno predstavlja romantiko, ki jo je v realnosti težko izpolniti, sploh pa, če se kar zgodi……..

*****
Nedelja…..zbudim se..sredi noči…ker mi nepotešenost ne da miru…..Kot v sanjah se zavem, da …da si v sosednji sobi, tako blizu pa tako daleč… Hočem zaspeti….obrnem se na drugo stran in odganjam nadležne misli……..o tebi…… Končno se vdam…..vstanem, ker vem da danes ne bom mogel več spati, dokler ne dobim tistega kar potrebuje moje telo…tebe!!

Prižgem računalnik …do sedaj edina vez med nama…..in zaprem oči i…..Potiho se splazim v tvojo sobo..kot tat….. za sabo zaprem vrata. …Spiš na hrbtu in na obrazu ti piše da sanjaš nekaj lepega……. Pokleknem ob tvoji postelji in in te počasi odgrnem……pod rjuho spiš gola…..tvoje telo, kot da bi samo čakalo na to…..v mojem telesu si zbudila neustavljivo željo….. željo po tebi.
Sklonim se k tebi in ti potiho zasepetam na uho: “Čas je da nadaljuješ tisto kar sva začela zadnjic ponoči.”
Tista čarobna moč….ali pa moje dihanje ob ušesu in moj šepet ti postavita bradavičke še bolj pokonci…. še preden se moj jezik sploh dotakne tvojega uhlja. Z jezikom ti narahlo prepotujem cel zunanji rob ušesa, tik za tem pa zacutiš moje zobe kak so zagrabili tvojo ušesno mečico….. Z drobnimi ugrizi nadaljujem navzdol po vratu in tam nežno zagrabim košćek tvoje kože… Ti imaš še vedno oči zaprte, glava se je nagnila nazaj in vsi tvoji čuti so skoncentrirani na moje početje…… Z jezikom ti narisem vzorček in se z njim odpravim po bradi navzgor. Odpreš usta, da bi nekaj rekla. A zdaj ni čas za besede…….
Zdaj je čas za sanje…..

***
Bi si želeli, da bi se se tak zgodilo z s tabo ….z izjemo, da bi bilo nad mojimi pričakovanji….

Lep dan…..naslova pa ni teba jemati dobesedno….

leta letijo - iščem stevardeso

Ma ne, nisem romantik, niti prebrat se mi ne ljubi… 🙂

Hhihi jaz pa sem doživela prejšnji teden nekaj podobnega 🙂
Sem šla spat malo pred mojim, ker jaz se vstajam prej kot on… in ponoči sem začutila nekaj 🙂 se predramim… bilo je nepozabno 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

važička!
:)))))))))))))))))))

Hja… je super, če se ti kaj takega zgodi…
Meni se je tudi že kdaj… minulo noč na primer.

Ampak, porka duš, pol je pa zjutraj taaaaaaaaaaaak težko v službo it!!!!!!!!!
Sem povožena ko palačinka danes…..

New Report

Close