Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Brisana tema cepljenje zoper revščino in davke

Brisana tema cepljenje zoper revščino in davke

Tema je pred izbrisom kazala, da kaj takega kot je cepivo proti revščini in davki ne obstaja.

Tako, kot ne obstaja državna avtoriteta, ki bi bila dejanska. Državna avtoriteta je tako le fikcija v katero nekateri verjamejo drugi pa skozi to verovanje vladajo nad drugimi.

V temi, ki se jo je moderator odločil, da jo briše je bil tudi deljeni link na YT kanal in video, ki je bil ustvarjen v namen bujenju slovenskemu narodu.

Zakaj moderator Starševskega čveka briše takpne teme je za odgovor potrebno vprašati njega ali pa se povprašati komu on v svoji duši služi, da tako ravna, kot pa je ravnal.

Video v bujenje slovenskemu narodu:

( https://www.youtube.com/watch?v=PpTOj2bYZJo )

Torej darvinist darko, kako ti razumeš stavek: “Človek je rojen po svoji vrsti …”? Kaj ti pove, kaj po tvojem dojemanju pomeni ta navedek. Ne znajdem se.

Poved, človek je rojen po svoji vrsti je razumeti, tako, kot je zapisana.

Ta kaže, da je človek svojevrstno bitje. Pripada svoji vrsti in ne tuji vrsti.

Tudi prepoznamo ga po njegovi vrsti bitja. Kaj so vrste bitij in da ti bo bližje pojasnitev, ki ti očitno ni, da po njej sprašuješ se lahko ozreš tudi na biologijo, ki je znana, kot znanost, ki jo je človek v mnogočem že odkril in potrdil saj se biologija  ukvarja tudi z raziskovanjem in razvrščanjem različnih vrst bitij, vključno z rastlinami, živalmi, glivami, bakterijami in drugimi organizmi. Študij vrst vključuje preučevanje morfologije, fiziologije, ekologije, reprodukcije in genetske raznolikosti posameznih organizmov

Vsekakor človeškega bitja ne prepoznamo po državi, republiki ali drugi tako imenovani obliki neke avtoritete, ki se sklicuje na nekakšno vladavino prava ali pravnega reda.

 

 

 

Hvala za odgovor.  Problem ni v vrsti, ki ji pripadamo   temveč v jezikovnem slogu. “Rojen po svoji vrsti” zveni kot kakšno spakovanje Lane Praner z gospodi (pa tudi brez njih). O biologiji pa raje ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Podvprašanje, 25.04.2024 ob 18:32

Hvala za odgovor.  Problem ni v vrsti, ki ji pripadamo   temveč v jezikovnem slogu. “Rojen po svoji vrsti” zveni kot kakšno spakovanje Lane Praner z gospodi (pa tudi brez njih). O biologiji pa raje ne.

Problem je v tebi ne v vrsti bitja kateremu, kot bitje pripadaš.

New Report

Close