britje
Nekje sem naletel na takšen komentar:
Citiram:
Am ne vem zakaj to počneš to je naravno in to je tudi dokaz da postajaš moški no kar si tudi že ampak ni ti potrebno brez zamere če bom to rekel ampak penise si brijejo samo geji…Brez zamere ampak tako je res…Če si že kdaj gledal kakšno erotiko si morda že videl da majo večina moških v erotiki pobrite penise…Nekaterim puncam in ženskam ni to všeč…In ko se boš s punco ali žensko kdaj dol dal jo bo motilo da imaš pobritega kajti punce in ženske(vseeno)imajo rade to…Zakaj???….Zato ker jim to paše in jih vzburja(rajca)pri sexu tako da ni ti treba tega skrivati…Pokaži da si pravi moški in veselo na delo da položiš punco…Če se boš pa bril si bojo vsi mislili da si gay(brez zamere)…Lep Pozdrav….Blazy
Kaj porečete na takšno mišljenje?
No ja… v procentih se zdaj glih ne bi znala natančno izrazit… ampak recimo:
– ženske si v enih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} želijo strasten in hiter seks na eks
– moški bi to morda radi v kakih 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Pojma nimam…. predvidevam…
Ziher pa sem (PREVERJENO), da imajo moški tudi ZELOOOOOOOOO radi počasen seks… z veliko predigre, božanja, poljubljanja…
Se pa zgodi, da sta oba horny ko hudič, pol je pa treba najprej enega na brzino, da ne znoriš poleg tistega božanja in crkljanja….
Mater, kako sem zatežila, hihi….