Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Budilka!

Budilka!

Pozdravljeni!

Ker se mi je danes pokvarila budilka in kupujem drugo me zanima kake imate vi? Mogoče tud kolk so stale in kje ste kupili? A se splača kupit budilko + radio?

Hvala in LP

No moreš mami rečt, da te zjutraj zbudi? A ni škoda denarja??

Učinkovita budilka pri meni je moj sin.Vedno točen na minuto 🙂

jaz imam že več kot 10 let električno uro-budilko. Lahko nastavim, da me budi piskajoče ali pa da me zbudi radijski program, na katerega nastavim. Najpomembnejše pri meni je, da lahko ugasnem, pa me čez 7 minut ponovno zbudi, pa spet szegnem roko in ugasnem, pa me spet čez 7 minut zbudi…in to lahko v nedogled. Te minutke so mi najslajše in vem, da nikakor ne bom zaspala, ker bom zadnji hip pač morala ven. Imam pa še eno pomembno funkcijo: alarm 1 in alarm 2. Torej če imam jaz za vstati ob 6.00, mož pa ob 7.00, nastavim bujenje z obemi alarmi; če rabim vstati samo jaz, vključim gumb za aktiviranje alarma 2 oz. alarma 1…. enostavno.
Imam pa vedno nastavljeno na radijski program, tisto piskanje budilke mi gre na živce.

Ima pa eno pomanjkljivost: če zmanjka elektrike (kar je pri nas kar pogosto), moraš imeti obvezno baterije vstavljene. Pomanjkljivost je, ker ne veš, kdaj so baterije crknile in ali so še delujoče, če bo ponoči za trenutek zmanjkalo elektrike. In še: če manjka el. npr. od 3.00 do 3.30, se ob ponovni vzpostavitvi elektrike (ob delovanju baterije) vzpostavi vse pravilno in te ob 6. uri normalno zbudi. Če pa zmanjka el. ob 5.00 in je ob 6.00 še vedno električni mrk, te tudi ura ne bo zbudila, ker je tudi tam mrk. Baterija ima samo ta namen, da ko pride el. tok nazaj, se vzpostavi in deluje pravilno naprej.

He he he ne mami ne morem rečt, da me zbudi, ker je 60 km oddaljena otrok še pa nimam tko, da to odpade :)!

jaz jo imam na GSM. TAko da sigurno vstanem in ga ugasnem…

kupi satelitsko vodeno, je vedno točna
vsako uro dobi signal iz stuttgarta

Naša budilka je lepo izkljucen telefon v predalu, ki nas zjutraj lepo zvoni, nastimas si svojo melodijo, glasnost in še zaporedje bujenja, kaj češ še več??

take budilke imajo skoraj vsi telefoni, zakaj si ne bi prakticiral še ti??

New Report

Close