Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek BUGNAVILEA – Plis poročaj o dodatkih

BUGNAVILEA – Plis poročaj o dodatkih

Kot vidim spodaj boš tudi ti začela dodajati. A je tvoj fant tudi prelahek ali “samo” spi ne ponoči? Moja pikica ni ravno kritična zaradi teže, je pa skozi na spodnji meji (pri 3 mesecih le +2 kg, pri 4 m pa 2,4 kg).

Daj malo poročaj kaj, kje si kupila, kako si dala, pa kako potem kaj spanje…

Ps.: jaz drugače zaenkrat le dojim, le včeraj sem ji dala malo jabolke in sicer na žličko, ker flaše itak noče nobene.

Pika

Jaz sem danes kupila Rižolino in sem mu ga ponudila malo sedaj ob 11h bolj gostega na žličko. Sicer sem ga prej podojila in zgleda, da ni bil več lačen ker se mu ni ljubilo niti ust odpirat in je bilo vse ostalo bolj zanimivo, sicer pa tisto kar mi je vseeno uspelo mu spravit v usta je požrl dol. Sedaj ob naslenjem obroku mu bom zopet poskusila malo ponudit … ravno tako da se navadi na okus. Zvečer mu bom pa dala v flaško bolj redko varjanto, da jo bo spil dol (kupila sem tudi tak cucelj za kašice). Sicer ne vem točno kako naredit … ali naj si načrpam 100ml svojega mleka in dam kašico v tisto ali naj zmešam z vodo ali naj dam s prilagojenim mlekom … to se moram še pozanimat. Sestra je na pakungi od Bebe prebrala, da naj se da 30 ml mleka in 70 ml prekuhane vode. Ne vem … bom mogla verjetno kar novo temo odpret … al pa mal pobrskat nazaj.

Bom pa definivno poročala če bo uspelo. :)))

Bugnavilea,rižolino lahko zmešaš kar s tvojim mlekom.Se pa tudi dobi takšen,ki ga zmešaš z vodo.
Za bolj redko varianto zmešaj 100ml mleka ali vode in 1-2 merici kašice.

hej, bugnavileica, kaj te ni več nič na forumu Mladi – saj si še vedno mlada, kljub otročku! :)) Pridi še k nam kaj pokukat! 😉
lp

A lahko naredim .. recimo … 30 ml … ali celo 50 ml mojega mleka in 50 – 70 ml vode. V bistvu da zmešam obe tekočini?

Uh Maja .. na Mladih me pa ni že kar en lep čas … leto in pol ali še več (odkar nam je Primož odprl forum Brez veze). :))) Pa folk se je komplet zamenjal in tudi forum mislim da je mal iztiril … (vsaj v zadnje ko sem tja pogledala je bilo kar malo mimo) :))) Bom pa vseglih tu pa tam … če bom imela čas … pokukala še tja. ;))

Lahko zmašaš obe tekočini.
Dober tek,otročku.

Kje pa si kupila ta Rižolino? A v trgovini ali lekarni?

Jaz sem danes malo v trgovini gledala pa imajo z rižem samo neke Hipove kašice ki imajo zraven meso?!?!?!?

Jaz sem pa razmišljala, da bom kar riž skuhala, zmešala s svojim mlekom ali pa jabolko in vse s paličnim mešalnikom premešala. A misliš da bo ok?

P

Rižolino lahko kupiš v trgovini,to so riževi kosmiči.

Lahko pa tudi narediš tako kot si napisala.Pazit moraš da dovolj zmiksaš,da teče skoz cucelj.

v DMju imajo lepo izbiro teh kašic… tud mi smo poskusili z rižolinom zvečer, da bi več spali, pa je stvar izpadla ravno obratno – se je punčka preveč najedla in smo še manj spali :(( .. upam da bo pri vas drugače..ne pa preveč upat

Ja … tudi ok. Še toliko boljše no. :))) Domače je vseglih domače. ;)))

Sicer sem pa Rižolino kupila v Mercatorjevi trgovini … tam kjer imajo Čokolino.

:))))))))))))))) Hvala za vzpodbudo … ;))) :))))))))) No ja … silila ga sicer ne bom jest … upam pa, da res ne bo preveč požrešen, da ga bo pol buši bubal. :))

New Report

Close