Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek buuu jutri pa spet v službo :((

buuu jutri pa spet v službo :((

Razbojniček daj čebelici lubčka namesto mene in uživajta, ti privoščim, čutiš to???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Helči ne izzivaj ga, a bi rada ekran menjala, ti skoči en dva tri noter…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

bellissssiimoooo, uživaj tudi ti… v tvoji šukici… al kamor že pelješ čebelico ;))

Ja saj imam kopalke gor no!Ja no,jih dam pa dol,sam ne glej,k me je sram!

Buoh te usliši!

No, zdaj pa res moram iti.. lubčke bom pa dajal na tisoč in en način… ;))
Hely, a taka si ti… zvezati roke in noge, ptem pa iiiiiiiihhaaaaaaaa Huuuudoooooooo ;)))
Lp!

koga, mene al tebe? ;)))))
si rad v taki pozi?
a imaš rad sladoled? ker to bo baje poleti ;))

Saj bi bil trojček ne?Al sem narobe razumu?

ja vem, da boš dajal ljubčke, čutim…uživaj!!!;))

;))) lahko tudi več, odvisno od udeležbe in pripravljenosti ostalih pripadnikov tvojega spola.

imaš lepo domišljijo

Helči,saj to smo že enkrat mlel a ne,pa vseeno,si ti za grupnega?
Jaz takoj!
Sp

jaz pa ne!!!

hm, hm… ti bom povedala kaj več kje drugje…. hudooooo – kako si to mislu?
čauči najlepši razbojnik na svetu ;))

ti ne bi znala rečt iz prve roke… načeloma ne, ker se zavzemam za sex samo z eno osebo in to iz ljubezni… ampak, ali lahk ljubim 2?…
drgač pa bi rabla temeljite priprave, morala imet fajn dan ipd….

ups, me je zaneslu… kdaj bo pole tist swingerčk? ;))

Zate že vem!Sem vprašal Helči.
Pa,ko bi te enkrat sonči noter potegnilo,pol bi pa cel polk hotla poseksat,pa še Francija,če bi slučajno revež mimo prišel.Za kanarčke mi je pa že jasno,da si mahnjena nanje :-))

SKLEP: Jutri klicem mizarje, zidarje, da mi urihtajo racunalnisko sobo v totalno izolacijo, ker se smejim in smejim in se bojim da moji res ne klicejo že 112 ali karkoli drugega…Ja tale franci je pa đek, najprej vse macke tam naokoli tebe, nato ga pa že meni pripisuješ, mater si dober, kaj pa če bi hotla tebe??? O kanarckih pa sam tiho bod!!! Tvojega so pozrli a si sedaj se mojega zelis, no saj vcasih bi ga tudi jaz kar kasnemu sokolu nastavila…;))

mislim da bo bolj singl-ček…

Ti bi blo pa špasno a,da bi jaz kanarčka nabrisal,ha,ha,ha…zdaj pa jaz crkavam od smeha…kako bi ga utaknil v tisto malo ptičjo rit…ha,ha,..bom poknu od smeha…:_)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

čak mal, stari… to pa že meji na sodomo in gomoro, al kej je že tistu… pa na pedofilijo…. tumač…. skulirej se mal!!!
čauči

nabrisal bi ga sokol, tisti ki je že tvojega….si pozabil???kako se je lepega dne zgodil strasni zločin…….;))))

Ja saj res bolj čekiram situacijo.Pa bosta vidle,da se nas bo nabralo za en prav spodoben fak, singl pa ziher ne bo,zdaj delajo CD-je…gor je pa lahko full pesmi

ho ho ho

;)))))))))))))))

morm it spat, ma mi sploh ne gre za spat… ojoj, stuširat se še morm… skor sm pozabla… packa nemarna….

čauči

Ti kar sanja, v sanjah je itak vse dovoljeno…

Packa,a se nisi takoj po…ogledu kina?A veš,da …khm,filmski trak začne smrdet,če je predolgo noter…v khm projektorju?

kar taka ostani, dišiš po…., po čem že sprevržko???

New Report

Close