Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek čaj ali kava

čaj ali kava

Vem da je o tem že bilo govora, zanima me kaj imate raje, kaj ima na vas boljši učinek?

Sama pijem zjutraj čaj. Zanimivo, rada imam vse vrste čajev, a zelenega moj želodec ne prenaša. Zato imam na zalogi črne in sadne čaje vseh vrst.
Ampak kava…kako lepo diši…jo tudi pijem ob vikendih, ko mi jo dragi skuha.

Najbolj pa osveži voda! Pa vas?

Zjutraj obvezno Nescaffe, turške kave ne pijem.

Čaji mi pašejo samo popoldne ali proti večeru. Imam polno črnih čajev vendar mi ne odgovarjajo ravno najboljše ( sem jih dobila za novo leto) , ker so pretrpki.

Ker sem malo “čudna” kar se žeje tiče ( nisem nikoli žejna) , če pa se že hočem prisilit da bi malo pila, mora biti pa obvezno ali kakšen jabolčni sok, ali pa kupljen sok ( sirupi , voda mi ne gre po grlu- to bi bil že skrajni primer)

LP

Zeleni čaj z mlekom zjutraj, ja potem pa neskafejček. Tudi jaz ga imam najraje, z mlekom, brez sladkorja. Čaj pa pijem zjutraj zato, ker se mi zdi kava prehud “šus” za želodec.

Banča,
a veš, da imam jaz ta občutek ravno po skodelici zelenega čaja?!
Pa se ne vem razložiti zakaj…

Zjutraj obvezno instant kava z mlekom, turške kave sem se odvadila v nosečnosti in jo pijem redko, mogoče po nedeljskem kosilu pri starših. Čaje pijemo popoldan in zvečer, ampak samo zeliščne in sadne, pravih nemaramo. Za osvežitev pa voda, razredčen 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sok ali pa jabolčni kompot.

Lp,
T.

obvezno kava.

illy espresso, potem pa marcipanova v službi.

mjam

kapučino z okusom vanilije mmmmm, kar čez cel dan… dokler se ga ne nasitim:) zeleni čaj je super za spremembo namesto soka

obvezno espresso. čaja ne maram.

Jaz sem danes prvic po petih dneh vstala iz postelje in sem pila kavo, ampak se vedno ne jem. Torej glasujem za kavo, ceprav pijem tudi caje.

Delavka, marcipanova? Prvi slišim. Kje se jo da dobit in kako se ji reče? LP

New Report

Close