Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu čarobnost

čarobnost

……Dan je bil naravnost čaroben. Ležala si na čudoviti peščeni plaži in nastavljala svoje golo telo vročemu soncu. Nežna sapica se je poigravala s skrbno oblikovanimi kodrčki med tvojmi in te prijetno dražil. Bila si sama, obkrožena le s palmami, razbeljenim peskom in morjem, ki je ritmično pljuskalo na otoško obalo. Spokojnost poležavanja je zmotil šum, ki je prihajal iz vode.

Pogledala si izpod povešenih vek in v bleščavi sonca opazila mladeniča, ki je plaval proti obali. Vprašala si se od kod se je on pojavil na tej samotni plaži, vendar si to vprašanje hipoma izrinila iz misli, saj si opazila njegovo porjavelo mišičasto telo, ki je drselo skozi valove vse bliže. Dih ti je zastajal ob spoznanju, da je tudi on očitno načrtoval da bo sam na plaži, saj je bil tudi on popolnoma gol.
Odločila si se za igrico, naj misli da ga nisi opazila. Skrivoma si ga opazovala, ko se je namestil lučaj stran od tene. Pogledi so mu nenehoma uhajali proti teni, kar se mu je poznalo na njegovi moškosti.
Obsedla te je poletna nagajivost. Pomislila si na svojo obljubo sami sebi, da si boš priskrbela morsko avanturo in priložnost je bila prava. Kar zasmilil se ii je ubogi plen, ki se še zavedal ni, kako nemočen je proti tvojim nakanam.
Izzivalno si nagnila glavo nazaj, razprostrla svoje svetle lase in z zaprtimi očmi požirala toplo sonce in vroče poglede. Počasi si razširila noge in se začela igrati z bradavičkami nasvojih mehkih a lepo stoječih prsih. Čutila si kako se ti muca vlaži, prijetno te je dražila misel, da te nekdo opazuje. Desnica ti je zdrsela na stegno, mastno od olja za sončenje in naprej do diskretno poraščenega venerinega hribčka, ki si mu namenjala prav toliko skrbi s frizuro kot lasem. Nisi se mogla več ustaviti, …………..

Jutro, drage zapeljivke

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Dobro jutro.

Do sedaj še nisem napisala komentarja na vse te zgodbice, ampak enostavno komentar ni potreben. Občudujem tvojo domišljijo in stil pisanja. Pisano na mojo kožo:))) Kar tako naprej.

Lep dan

Zelo izvirno in z navdihom napisana zgodba,ki res ogreje zjutraj.

narahlo si se začela poigravati z vedno bolj nabreklim ščegetavčkom, začela si globje dihati, ko te je začelo prijetno mraziti.
Odprla si oči. Bil je on. Stal je pred tano in ti zastiral sonce. Bil je vidno vzburjen, saj je njegova moškost narasla do skrajnosti. Še bolj si odprla svojo muco, on pa je pokleknil med tvoja stegna in počasi, nežno, s konico jezika polizal ščegetavček. Umaknila si roke, da bi naredila prostor za njegove. Nežno ti je razširil muco in se zakopal vanjo. Vzdrhtela si, ko je začel prodirati vate z jezikom, imela si občutek, da ti bodo bradavičke popokale od vzburjenja. Doživljala si pravo poplavo med nogami, zagrabila si ga za lase in ga vlekla k sebi, dihala s vse hitreje in hitreje, in čeprav si se trudila da bi čim dalj uživala, si čutila da te bo proti volji kmalu preplavil orgazem. dihanje je postajalo vedno hitrejše in neenakomerno, začela si drhteti in se tresti, čutila si samo še val užitka, ki je omamljal tvoje telo. Strastno je cuzal ščegetavček in ti izmenoma rinil jezik v mojo vagino. Nise več zdržala, zakričala si: »Oh, ja še, še…« ti je ušlo. Krik strasti se je moral slišati prav do nasprotne obale. ……

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Super,naj se še nadaljuje.

jutro, ljubček…tale tvoja strast je nalezljiva :-)))

..Doživela si divji orgazem in mu s svojim sokom zalila ustnice. Počasi si se umirila, mladenič pa se je z mednožja preselil na trde bradavičke. Grizljal jih je in jih sesal, nabrekle in pokončne. Takrat si zaželela čutiti njegovo moškost v svojih pohotnih ustih, zašepetala si mu naj se prevrne na hrbet, ubogal je. Hlastno si ga vzela v usta, objela ga s polnimi ustnicami. Zdaj si mu z jezikom dražila konico njegove debele glavice, zdaj si mu ga požrešno cuzala, stiskala ga za polna moda in mu ga narahlo drgnila, medtem ko se je njegov junak izgubljal v tvojih ustih, prav do konca.
Začel je stokati, zagrabil te je za lase in nerazumljivo zastokal »cuzaj ga« nakar si začutila kako je ud začel trzati v ustih. Še močneje si mu ga pocuzala in v istem trenutku začutila vročo spermo, ki ti je napolnila usta. Morala si pogoltniti, ko mu je mu je prihajalo v potokih, nakar je omagan omahnil nazaj na hrbet.
Ulegla si se poleg njega, ter mu položila glavo na ramo
ter ga nežno poljubila. Dihanje se mu je počasi …….

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Kako vroče…napeto…adrenalinsko…vzburjajoče…živahno…super počutje:-)

Dej praje sam kaj napiši. Pa kje si se lih ti najdu bit pokroviteljski?

Zase se brigaj.Pa roko dvigni,če hočeš kaj vprašat.

Uf…noč…pozne ure…luna raste….poslušam Beethovnovo Sonato v mesečini…popila mal refoška…romantika…sanjarjenje…zaprem oči…podoživljam ljubezen…brati takšna besedila…poslušati nežno glasbo…nabito s čustvi…skoraj mazohistično :)…ampak lepo…želim vam lahko noč…ljubček pričakujemo nadaljevanje…:)

..umirjalo, ko si ga narahlo božala po uplahlem udu. Z roko t je preusmeril pogled z uda navzgor, proti njegovemu obrazu. Nasmehnil se ti je ter me nežno poljubil.
Dvignil se je nadte, ter nadaljeval z nežnimi poljubi. Tudi sama si mu vračala poljube, ki so počasi postajali vse bolj vroči, globoki. Z roko je zdrsel navzdol po tvojem tebuščku do vroče, vlažne muce. S prsti se je poigraval s ščegetavčkom, ter vedno pogosteje tudi zdrsel v vagino.
Pogledala si navzdol ter ugotovila, da mu zopet stoji, tokrat še bolj veličastno kot prej. Pohotno si ga pogledala v oči. Razumel je tvojo željo, prekobalil se je nate, ti razprl noge, ter si jih položil na ramena. Nato je z enim sunkom, naenkrat, prodrl vate, hkrati pa te strastno poljubil. prsi so se dražljivo dotikale, čutila sim kako se tvojee bradavičke močno drgnejo ob njegovih močnih, rahlo kosmatih prsih. Stopnjevala sta ritem do divjega porivanja. Grabil te je za boke, in močno porival svoj ud v tvojo mokro, razprto muco. Močno draženje ti je vzbudilo val čudovitih občutkov znotraj vagine, ki so te kar preplavljali, čutila si kako ti prihaja. Zameglilo se ti je, ko ti je ponovno prišlo.
Takoj za tem je začel stokati tudi on, dodatno vzburjen od tvojega kričanja. Divje ga je porival vate, nakar ga je povlekel ven in prišlo mu je. Sperma se je razlila po tvojih prsih, obrazu, laseh. Drhtela sta od užitka, in se tesno objeta počasi umirjala.
Ko sta se zavedla je bila že trda noč. Popolnoma sta zgubila občutek za čas. Vstala sta, in se oblekla. Začutila si njegove roke, ko te je tesno objel. Rekel je: »Greva na pijačo?« Skupaj sta se odpravila proti tvojemu apartmaju, da bi se preoblekla. Do bara nista prišla…….

jutro , zapeljive

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Zopet si me vzburil s svojo vrelo zgodbo:-))

Ondi…je kaj nemira v hlačah?

Zelo,ker se hitro vživim v zgodbo.bi nastopala z mano v tej zgodbi?:-)

Aha……..:))))

Res,kako sem ponosen.:-)

New Report

Close