Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu čas za…

čas za…

…poznava se 6 mesecev, 5 mes. in pol že živiva skupaj, se ljubiva in vse cool, spolnost ZAKON.
…jaz bi šla korak dlje…povabila bi damico med najine rjuhe, on je čist navdušen nad idejo, jaz os. sem to izkušnjo že imela in je res enkratno a vendar drugače, le da tukaj nastane problem, ker tudi ona ni več samska, torej bi bili štirje, misel na nas štiri me dodobra zdrma…..bi, ful bi…..on je skeptičen…par št. 2. je že prižgal zeleno luč…

fjuuu….noro, sam če hočeš se ful dogaja na tej zemljici naši…:))

pa vi? imate podobne izkušnje? si jih želite pa ne morete?

…ja, imam, a so že zdavnaj preteklost…

Zanimivo bi bilo poskusiti ŽŽm.Sanje zaenkrat.

Praksa ja, takrat sicer nezaželena, zdaj zaželena, pa je realnost drugačna. Pa ne mislim, da ona nebi hotela, bolj je problem v tem, ker danes nemoreš zaupat niti v enega, kaj šele v 4. Neveš namreč ali eden od 4 nebo enkrat “skočil” ne, da bi drugim kaj povedal – in potem naje..be…mo vsi 4… Tako, da je bolje nič od tega, mogoče kdaj kje brez menjave, pa tudi to težko, ker smo pač zadrt narod in se raje ločujemo in čim manj seksamo…

Problem je v tem, da veliko ljudi to fantazira in se še nekako “drzne” preko spleta o tem debatirat in se tudi z kakšnim parom dogovarjat. ko zadeva postane bolj resna se pa kar hitro pokaže dejansko stanje. se pravi o paru ni duha ne sluha.

pri takšnih zadevah je najpomembnejše da imasta partnerja razčiščene pojme in vesta kaj hočeta. ker če nimata vse razčiščeno bolje da ne gresta v to. zakaj? ker se lahko pojavi pri akciji ljubosumje, kreganje…

pri vama pa vidim problem v tem da tvoj bi lahko drugo zadovoljeval, tebe pa se nebi smel drug dotaknit. zato je bil tudi za ŽŽM kombinacijo.

tako da svetujem da se res odkrito pogovorita in ko bosta vse uredila se podajta v to.

LP,
RC

Govoriti o tem je eno, ko pa pride do tega, pa ….
Verjamem, da je tvoj skeptičen, predvsem zato, ker bi se pojavil “še nekdo”, skratka, lahko pride do kreganja, neprijetne situacije…..Verjamem, da je bolj navdušen nad varianto ŽŽM, ker s(m)o pač moški bolj zaščitniški,…v smislu…”jaz tvojo bom, ti moje ne boš….”..zato je prav, da se najprej med sabo odkrito pogovorita, pretuhtata, kaj vse vaju “čaka”, ali sta sposobna brez slabe volje to prenesti. Ko bosta oba 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da bo to za vaju ena prijetna preizkušnja, pa lahku tudi vidva prižgeta zeleno luč.

lepo si to napisov….in res je…treba je razčistit v glavi in šele potem v mednožju 🙂

lep dan

Aja

:)))

Tudi tebi!

Pa cmok….

:)) me prav zanima, če bi bile žž zadovoljene….. :))

jap, pogovor … sploh pa – 6 mesecev sta v vezi … če je to to, jaz tako hitro še ne bi imela želje, spustit še koga med rjuhe…to je še čas za igrice v dvoje … mam občutek, da je res pogovor na mestu … morda bo prinesel na dan kako neprijetno izjavo … hm, preveč črno gledam???

živjo,

ne ne sploh ne gledaš črno, sej pravim, da zaenkrat obstaja samo želja in se tudi veliko pogovarjava o tem, hi hi mu gre pa na živce ker imam jaz eno izkušnjo več….bova videla, mudi se nama nikamor, sva srečna, zadovoljna in zadovoljena tudi v dvoje….:)

lep dan

Aja

Bi bilo zanimovo ja in takoj bi, ampak samo žžm, nikakor ne druge kombinacije.Je pa res da si že dolgo želim to uresničit.Sem pa veliko o tem prebral in nakako mislim da to če si res želiš, je najbolje da si najdeš dve xx ker drgači zna pridet do lubosumnosti, očitkov …kej pa vem…..
Pač itak drgači pri naju odpade ker pri moji že misel na to odpade….
Pač tak je život:-)

New Report

Close