Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Če noboste naredili praznovanje za Novo leto, so zmagali

Če noboste naredili praznovanje za Novo leto, so zmagali

Če boste vsi doma čičali ob RTV in mulotu prepovedali ognjemet, ce bo smrtna tisina v vsaki vasi in mestu, bojo oni to steli za zmago nad vami in vas gladomornili kmalu. Dok se jim ljudje upirajo, oni ne grejo skozi z striženjem ovčic še. Ker se vas bojijo.

Ze vec let jim gre na zivce kako vzdusje se naredi za Novo leto, pa hocejo prepovedat ognjemet zaradi psov pa gob na Pohorju pa revnih otrok. Oni hočejo mrtvilo, ker samo ko življensk a energija potece oni vladajo.

Slovenke in Slovenci, zapomnite si ze, da se prazniki v Sloveniji pisejo z malo zacetnico! Srecno novo leto! Vesel bozic!….

Ja, pod komunistično logiko ja.

Ko pa je nekaj pomembno, se lahko piše tud z veliko.

Od kje tebi take ideje? Ogromno nas je, ki ne gledamo RTV. Tisti ki gledajo rtv, pa zih niso še slišali za MON.

Ja, zelo blizu resnice. Dobro opažate.
Veselje se zatira, ker veselje sprošča, veselje odpira zavest, zaupanje vase, daje upanje in hrabrost. Strah, brez voljnost, brezup,žalost pa vse to jemlje. Takrat si “pohleven”, upogljiv, vodljiv, ubogljiv.

Sicer mene tudi pokanje zmoti, sploh zaradi živali, ker ta resnično ne ve, da se nekomu malo trga in veseljači. Žival to občuti kot hudo, kot nekaj slabega, grozečega,…

Zato in tudi zaradi drugih zadev pokanje ravno ni pravi način kazanja veselja.

Je pa iz tega pogleda, ki ste ga omenili res, da je to tudi kazalo lahko, ki nekomu nekaj kaže, ko ta zaukaže, da ga ne sme biti.

Sam pričakujem, da bo še vedno počilo, res, da bolj na skrivaj ampak vseeno bo.

New Report

Close