Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Če že izbrskate vso možno kramo po netu, pa dajte še, ali je kaka šlogarca napovedala te zadeve

Če že izbrskate vso možno kramo po netu, pa dajte še, ali je kaka šlogarca napovedala te zadeve

No, a je kaka šlogarca napovedala prihod koronavirusa? Za Slovenijo pa, a je napovedala padec vlade in ponovni vzpon zombijanšizma?

Kje so zdaj veleumne astrologinje in kurentke in babevange, ki si decembra podajajo kljuke v vseh revijah in televizijah in bajajo o prihajajočem letu, a? Zdaj pa vse tiho je bilo. Šlogarce se vse potuhnile …

Bilo je več napovedi tudi na forumu, a si jih spregledal.

Aja? Datirane 6. marec 2020 al kaj?

Aja? Datirane 6. marec 2020 al kaj?
[/quote]

Ne, prej. Februarja, januarja, decembra, novembra. Tam glej.

In da bo leto 2020 veliko tezje kot 2019, je bilo na forumu napisano ze konec 2018.

Ne da se mi iskat, saj zato pa pravim, da vi prilepite, če že lepite vsa mogoča poročila o truplih, ki v stotisočih ležijo po cestah …
Sicer pa, ja. Leto 2020 bo težje, ampak potem bo pa lažje. Saj je bila taka napoved, a ne?

Ena Kurent je v vodniku 2020 napisala, da bo marca 2020 lahko prislo zaradi nesrecnega sklopa okoliscin do gospodarske in financne krize. Omenja Kitajsko in ZDA. Omenja, da bo to leto zelo težavno za Kitajsko.

Seveda. Za nazaj je najbolje bit pameten a ne? Na netu je bil prej en oglas kot štos, da ponudnica, storitve za vedeževanje do nule napove PRETEKLOST seveda, če ji stranka prej zaupa svoj življenjepis. Cena storitve; en euro za vsako črko…hahaha.
Takih je tu gor vsaj mali tisoč. Pa nobene tiste, ki zares ve kaj govori ali piše, saj taka v resnici ne obstaja.

Ne da se mi iskat, saj zato pa pravim, da vi prilepite, če že lepite vsa mogoča poročila o truplih, ki v stotisočih ležijo po cestah …
Sicer pa, ja. Leto 2020 bo težje, ampak potem bo pa lažje. Saj je bila taka napoved, a ne?
[/quote]

Ja, pol pa ne, a ne, ce si tolk len.

…za nazaj, glih je ven prišlo DDDDD

Za letos je ena strologinja izjavila, da bo tako hudo, da raje ne napiše nič.

Lej, pejt gledat sončni mrk, ki gre čez celo Kitajsko letos poleti (pa čez Oman, Jemen, Pakistan, Indijo in del Afrike).

To so verjeli že na vem kdaj, da prinaša ne vem kakšne hude dogodke, in tega so se ljudstva bala, pa še danes je isto.

Pa že decembrski sončni mrk je šel čez Indonezijo in vplival na Avstralijo in Kitajsko. Avstralija se je borila več mesecev,… Kitajska se še vedno….

To je bilo… vsako leto to napovedujejo da bo tako hudo da si ne upajo napovedat. Res dobra napoved.

nobeden ne ve nič. Dve sta pa napovedali uničenje, kaos, smrti, močna vedeževalka nekje za januar, ena druga za marec letos. le da je bilo mišljeno, da bo zaradi vojne med iranom-ZDA. Takratne napetosti po umoru generala.

Vse je prišlo nad človeštvo, le vzrok je virus, ne vojna, rezultat pa je enak, smrt. Torej točna vizija, le vzrok različen.

močna vedeževalka- začelo se bo januarja 20+20, korona je bil zaznan 31.12.2019. Še vedno bolj točno kot razne Eme, ki služijo s tem.

New Report

Close