Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Cenzura in pravila????

Cenzura in pravila????

Sex v mestu,

kako naj se določijo pravila in kakšna naj bo cenzura, da je pravična.

Najprej je kultura pogovora pa čeprav o sexu.

Kaj me moti?
SPoročila v stilu milijonarja. Ste že ali ne? JE bilo dobro? kako je bilo? To niso ankete, ampak so pogovori.
JAsno, da ne berem vsega, ampak pogledam na odziv uporabnikov, ki ponavadi nič ne pišejo ampak samo berejo, no in kakšen je lahko odziv uporabnikov?

KAr naenkrat tudi berejo ne več, zakaj sama prazna slama. A bi z mano al ne, jaz te pa pogresam in sanjam o tebi, ….za takšne reči obstajajo klepeti, ga imamo tudi na med.over.net-u.

Tukaj naj bi bile debate zanimive, šaljive in poučne, da ne govorim informativne. NI nobenih registracij in zato je lahko debata odprtega tipa, lahko vprašate tudi tisto, kar si drugače ne upate, ampak vprašajte pametno in informativno, kajti ponavadi na neumno vprašanje pridejo neumni odgovori.

LAhko bi rekel, nobeno vprašanje ni neumno. Ampak zakaj so potem odgovori takšni? če se potrudimo in obrazložimo zakaj nas nekaj zanima, se bo tudi tisti, ki odgovarja potrudil in bo informativno napisal. Drugače pa zadeva izvodeni in ljudje to ne marajo.

NAj še enkrat poudarim, da predvsem gledam na celotno vzdušje in tematike, tako kot povsod, vic, štos in kakšna nevmesna tudi paše na forum, samo tega ne sme biti preveč.
Ni cenzura beseda vadzajna, ampak nacin vprasanja, je velika ali majhna, kako vi to opazite??? Kot sem rekel, potrudimo se pri vprašanju bodo tudi odgovori dobri. če je bilo pa resno vprašanje, pa se opravičujem, sem ga pač tako razumel in se mi je zdelo provokacija.

TAko pač različno odreagiramo na spletu. Eni si rečejo teh neumnosti ne bom več bral, drugi neumno odgovorimo, nekateri pametno (teh je malo) jaz pa imam možnost cenzurirat,

resnica pa je ta, da smo narobe razumeli bistvo sporočila, zato prosim in učim, da se potrudimo vsaj malo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Meni je vse to jasno..in v bodoce na “resne teme ..odgovarjam le se resno”..vsak dan pa bom odprla en post..da pozdravim svoje forum-aše..in tam pa upam..da nam bos dovoli da se mal pohecamo..v stilu “seks v mestu”in tisti, ki nas rad bere in je med nami naj bo..ostali pa naj tega ne odpirajo..berejo…in bo koza cela in volk sit!
Kajti se vedno si dal ime tega foruma “seks v mestu”..predvidevam da po nanizanki enakega imena..in namem le te je..da iz vsega tistga zezanja med unimi zenskicami vsak izve tudi kaj pametnega..kajti dejansko tisti, ki zna to gledat..iz tega povlece marsikaj..vidi..tist ki pa ne zna…je pa pol tko..kot kle..vidi vse tist kar ne bi smel…

Pocasi tudi mene mineva..vse tole..bo treba mal dopusta..vidim…kajti nekaterim res ni jasna netna komunikacija…

Primoz..še mal in bo tale toj”srečnga in zdravga” spet modern ..no sluzil svojem namenu ob koncu leta..lep dan šefe!

Vzel na znanje, Primož! No, men je všeč mislim tvoja 6. alineja (mal štosa, heca) mogoče ga je blo pa res preveč, zato se ne bom več trudil! Vseen te vabim na pir!

Imam pa se eno idejo..mal sm forume preletela..in ko bo tu res “to much”..gremo pa na unga “kr tko brez veze”..ihaaaaaaaaaaaaaa!
Ali pa nam Primoz odpre en forum klepet po nanizanki “seks v mestu”,ma idej polno;)…samo realizacije so mal vprasljive…;)

To ga nafehti, Sara*, ja! Sam bomo spet kaj zas****!

OK, sara* kar odpri:))

dons se ne..od jutri dalje..in pol vsak prvi zjutri odpre temo br jutr “seks v mestu”..za lep dan!..tko…;)

luba deklica, a se nis ti tamo že nekoč nadrkala? mogoč da se motim, ampak pišeš pa ravn tko kt si tamlele. to vzem z rezervo, k me je ravn prešinlo oni dan, zaj si se pa še malček zjasnla, ane?

Nevem, ampak mislim, da sem te prebral ene 5x, pa mi še vedno ni jasno kje je problem!? Če te razumem, si ugotovil, da jih ta forum bere vedno manj? To je je logično! Dokler je “novo” gre bolj in manj vsak pogledat ker ga matra firbec kaj to sploh je. Kliknejo ga tudi najbolj zadrti!!! Ki ga bodo kliknili le enkrat! Sicer pa težko zastopim tiste, ki gredo nekaj brat in se zgražajo nad tistim, kar berejo! Vse me spominja na babice, ki so v Ribnici ob 1h ponoči hodile gledat porniče na TV in se potem zgražale v javnosti! Nasmejal sem se jim do solz! “Packe”! 🙂

Tako, da mislim, da ni težava pri tistih postih, ki so sami zase bedarija, ker jih vsaj povprečno inteligenten človek ne bere! Pa jih prestavi kam drugam in nas obvesti kam!

Problem bi se pojavil tam, kjer je tematika resna, pa se začne t.i. “spamanje”. To pa je problem! Potem jim nemoreš več slediti.

Ja! Statistika je hudo zanimiva! Sploh, ko berem v novicah npr., da je pri nas 200.000 prostitutk, jaz pa jih več kot kakih 100 po oglasnikih ne vidim… Pa (javna) cvetka o tistem, da seksamo 3x na teden v povprečju. Zakaj se pa kdo ne zgraža nad temi podatki? Primož, zakaj take packarije ne cenzurirajo??? Zakaj se raje ne pogovarjajo o – “zdravju”? In zakaj nebi mogli vedeti kako veliko ima katera? Sori, nisem bral vađine ali kaj že! Nimam časa, ni se mi zdelo vredno, ampak! Sedaj pa grem in bom prebral tudi to! Sedaj mi bodo postali zanimivi tudi cenzurirani oz. potencialno cenzurirani posti! Sedaj bom (upam) prišel k Zlati Ladijci! Pa prosim, da cenzuriraš ta meeting, ker bo verjetno tam marsikdo na skrivaj!!! Garantiram ti, da boš slejkoprej dobil opozorilo, da briši to temo, ker se pripravlja “k*u*r*b*a*r*i*j*a”! 🙂

Tudi jaz sem malo pobrskal po netu. Npr. http://www.spolnost.com ima po mojem v povprečju kake 3 poste na dan. Boli te glava, ko listaš teme. Na http://www.poljub.com se majo muloti fino, na forumi.siol.net je eno samo spamanje z neverjetnim rajtingom.

No, meni se je tale med.over.net, ki je kao medicinski seks al kako je že rekla evica 🙂 zdel kar OK. Marsikaj sem zanimivega zvedel. Bojim se samo, da se bo od sedaj debatiralo samo še v stilu “ali uporabljaš soleo bodi milk ali niveo kremo”! 🙂 Sicer pa bi mi kar odgovarjalo, ker mi potem ne bo več treba hodit gledat sem gor kaj se dogaja! 🙂

Recimo take stavke, ki so napisani verjetno od nekoga z nedokončano 3 letno ljudsko šolo, bi bilo treba nujno brisat! A čez slovnico pa da ne govorim o z*a*j*e*b*a*n*t*s*k*e*m načinu pa nič slabega?

Krjavelj nimam pojma o komu ti to..pa itak kle je najbolje da nimas pojma o nicemer..ti sam merki da te hudic ne preseka na dvoje al troje k si lih krjavel…..če kaj ne …drkam-nadrkala pa jaz res ne-se nism….to le ti..pa brez zamere…stil pisanja pa ima mnogo podobno mojemu..ne pozabi tega..le mar preleti forume.

Bravo Kren, iz srca!

:-)))))

kren, zelo lepo napisano. Pa ne da si slavist? Aja, to pa tud ne paše sem:)))

Kren,

eko, to je sporočilo za na forum sex v mestu, ne glede kako in v kakšnem stilu je napisano, se vidi, da si včožil trud in ga je tudi vredno rpebrati in nanj vredno vsaj pribljižno enako odgovoriti. To si želim na naših forumih, jasno, da vsake toliko časa, pride do spraznjenja idej in ne vemo kaj bi še vse napisali, pa pridejo tudi kakšne neumnosti ven.

Kot sem rekel, me ne moti jutranji pozdrav, vsem udeležencem, samo če vsi samo pozdravljajo in to vsak s svojim sporočilom, potem vidimo samo pozdrave. JAz verjamem, da ljudje, ki imajo ogromno domišljije in so načeloma sami štoserji lahko povedo zelo veliko pametnih zadev. No tudi ta del bi rad slišal in tega raje več kot drugega, na forum brez veze, pa lahko greste kadarkoli želite, ta pa pogledam samo ko me pokličejo preko maila ali pa preko mojega foruma, pa če res nimam nobenega dela in tam še nikoli nisem nobenemu nič rekel, kaj sme napisati in česa ne. Tako, da tam ste lahko vsi doma.

NA pir, grem pa lahko vedno, samo čas si moram najti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

vse lepo in prav…tole se mi zdi malo pretirano…takšno branje ne odgovarja tebi, kako veš, da ne odgovarja meni???

tudi meni gre blazno na živce tvoj stavek ‘Srečnga pa zdravga!!!’, sploh konec oktobra, pa se še nisem pritožila…ga pač preskočim:))))

pa brez zamere:))))

Hvala za dovoljenje..jutranji pozdrav ..samo se tam se bomo pozdravljal..vsaj kar se mene tiče..drugje sm resna..dokler ne izginem se iz tam..sita sm tega vsega..priznam!…in KIr je lepo napisal..”nikoli več ne bo tako kot je bilo..in se kako prav ima!”

:-))) Ne nisem slavist in vem, da ne paše sem! Trenutno imam še nekaj časa tako, pa sem si malo “privoščil” 🙂

Aja, držim se “kulture govora” 😉

Tara,

stavek srečnga pa zdravga imam v podpisu, imam ga od prvega dne, ko sem si naredil uporabnika Primož,

če pa pametujem, pa ne razumem, zakaj si moramo ljudje to voščiti samo za novo leto, pa še to bolj kot oguljeno frazo, če lahko te dve besedi iskreno uporabim vsak dan.

Srečen dan in zdrav dan ti želim,

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ko sva že pri tem… zakaj pa ti pišeš po dve inicijalki z veliko??? 🙂 Mislim, da bi bila ena dovolj!

Uh, tudi tale post seka! :-)))))

motiti se je clovesko..zmotila sem se..in kaj zdaj..mi oprostis…rajs me polubcki..prosim za danes imam dovolj vsega tega..te rajs zvlecem ke..zdele takoj..pejva..mmmmmmmmm

Pa bo , pa bo! Samo tole temo naj nam pusti gmah!!! :-)))

Mislil sem na Primoža! Vidim, da ste tule že vsi “very hot” v takem in drugačnem smislu! 🙂

ne..jaz sm res.. napisala nepravilno..pri imenu kir;)..no sicer le dve crki..pa vseeno;)..in zato sm mislila da menis name….da sm pa hot..pa itak ves..tko al tko;)

New Report

Close