Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Cepil se bom,ko mi slovenska stroka odgovori in zagotovi naslednje

Cepil se bom,ko mi slovenska stroka odgovori in zagotovi naslednje

In sicer pod pravnim zagotovilom.
Da bom na to cepivo zagotovo razvil protitelesa v višini 95 procent kot pravijo za to cepivo. Ob tem sprašujem stroko še šposebno dr Tatjano Avšič Zpanc, ki ima s tem izkušnje,ali za vsako cepivo, vsak človek razvije ustrezna protitelesa ali pa smo nekateri imunsko neodzivni, kanede.
Da mi to cepivo v naslednjih 50 ih letih ne bo povzročilo nobenega stranskega učinka.
Da mi prej pregledate titer protiteles na to bolezen, saj če sem to že prebolel imam določeno zaščito,kanade,saj menda nas ne boste cepili kot ovce , po redu, kanede. Ali pač.
Da me cepite takrat ko JE stroka priporočala vsako leto za gripo,, da je varno, torej IZVEN EPIDEMIJE, kanede,dosedaj ste nas vedno pozivali, da naj se cepimo za gripo septembra, ko še ni epidemije in za klopni meningo encefalitis pozimi, ko klopi niso aktivni kanede. Ker če se cepiš danes pa jutri zboliš, kanede, te prej pobere kot sicer, kanede.
Pa de me boste cepili takrat ko bom povsem zdrav, kanede, se pravi ne smem kihat pa da mi smrklj iz nosa visi. Tako ste mi vsako leto dejali pred cepljenjem gripe,gospod a ste povsem zdrav,nisem gospa, ja pol morte pa počakat da boste povsem zdrav. Ja bom pa počakal kanede.
Se opravičujem stroki, ker sem tak pameten. kanede.
In ko bodo izpolnjeni vsi ti pogoji sem prvi v vrsti za cepljenje, kanede pa lep pozdrav

¸A bi burek tud??

Kaj ne da , kanede, da si nore gobe jedel ?

Nevem če se za takega idiota sploh splača izgubljati besede. Če sem iskrena, se mi zdi, da celotnega sporočila sploh nisem razumela, zaradi njegovega nedoraslega izražanja.

Če odštejem prvih 5 vrstic, je ostalo vse povedal kakor je v resnici do sedaj potekalo pri omenjenih cepljenjih.

Ostale nepismene cepce pa sprašujem, a imate prepih v možganih, da ne razumete napisanega!?

Prosim pomiri se, nobenega ne zanimajo tvoji izbruhi. Vsekakor pa bi avtor originalnega besedila lahko malo delal na svoji pismenosti. Njegova uporaba mašil mi je praktično skrila njegove nesmiselno jokanje za njimi.

Prosim pomiri se, nobenega ne zanimajo tvoji izbruhi. Vsekakor pa bi avtor originalnega besedila lahko malo delal na svoji pismenosti. Njegova uporaba mašil mi je praktično skrila njegove nesmiselno jokanje za njimi.

Jaz se z komunističnim cepivom za komunistični virus nikoli ne bom cepil, se vidimo spomladi ko bo šla milijarda ljudi na ulico, takrat bomo tako prevetrili farmacijo in medije, da bodo stvari v bodoče dobesedno prozorne. Za vsakega očesni frenološki test pa da vidimo te farmacevtske družine. Noben nebo taknil farmacije in zdravstva brez očesnega frenološkega in znanstvenega testa pred nacionalboljševiskim politbirojem. Nobenih tujih zdravil, nobenih privatnih firm, zdravstvo ni pridobitna dejavnost.

Če bi bil ženska, ki šele planira imeti otroke, se ne bi cepil. Kaj veš kako mRNK zdravila vplivajo na jajčeca v telesu.

New Report

Close