Cepljenje covid19 v nosecnosti
Pozdravljeni vsi skupaj. Zanima me vase mnenje glede cepljenja v nosecnosti? Sem namrec v prvih tednih nosecnosti in razmisljam o cepljenu. Kaj menite, je cepljenje priporocljivo, se je bolje cepiti v zgodnji nosecnosti ali preboleti korono, v primeru da se okuzim. Hvala za vase odgovore in nasvete.
Mamica mamica, 15.07.2021 ob 20:17
Pozdravljeni vsi skupaj. Zanima me vase mnenje glede cepljenja v nosecnosti? Sem namrec v prvih tednih nosecnosti in razmisljam o cepljenu. Kaj menite, je cepljenje priporocljivo, se je bolje cepiti v zgodnji nosecnosti ali preboleti korono, v primeru da se okuzim. Hvala za vase odgovore in nasvete.
Darwin pravi, da ti bodo ukradli DNK, torej bognedaj da se cepiš. Boš pač malo prehladka fasala, ni problema, niti vedela ne boš, da si bolna. Ti kar pogumno v nove zmage.
In zakaj bi se cepila?
Nosečnice so že nasploh nagnjene h krvnim strdkom, ti pa bi se še cepila s cepivom, o katerem povsod piše, da lahko povzroči zgoraj omenjeno. Da ne omenjam, da dosti zdravnikov po cepljenju priporoča nošenje kompresijskih nogavic.
Enim res ni pomoči.
Kaj bi rada šla na dopust, pa se nočeš utrujat s testiranjem?
zadnjič je ena, 16.07.2021 ob 11:33
Zadnjič je ena starejša gospa rekla, da se bo mogoče šla cepit. Pri njej ni problem, ker ni več v rodnem obdobju. S tem je vse povedala.
O cepivih se ve res zelo malo. Kako bo vplivalo na plod, na kasnejše nosečnosti in potgomce, se niti približno ne ve. Riskirati tukaj??