Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Četrtek

Četrtek

Dan se je že prevesil v večer. Še vedno sem v pisarni, zatopljena v delo. Danes bom ostala dlje. Želim dokončati delo, ki se mi vleče že cel teden. V hiši sem sama. Če ne bi bilo tihe glasbe iz radia na polici, bi bila v hiši smrtna tišina….Zmoti me rahlo brnenje telefona…sms…«Dober večer. Vidim luč v pisarni. Še delaš?« Sledi moj odgovor:«Delam. Prideš pomagat?« Čez nekaj trenutkov zazvoni pri vhodnih vratih. Vidim, da je on in odprem. Slišim njegove korake s stopnišča. Zagledam ga v steklu vrat…pokuka v pisarno in se mi nagajivo nasmehne…kot vedno. Pozdraviva se. Vzame stol in prisede k meni. Zanima ga kaj delam. Popolnoma se zatopiva v papirje, debatirava o problematiki, ki se tiče naju obeh. Paše mi njegova bližina. Skrivaje ga skušam opazovat…njegovo zagorelo polt, lep nasmeh, ki se mu vse pogosteje izriše na obrazu. Vem, da čuti moj pogled na sebi, tako kot jaz njegovega. Čeprav sva sprva umikala pogled drug od drugega, so ti pogledi vse daljši, globji. Sem in tja se najini roki bežno dotakneta…nogi sta si blizu…vse bolj čutim neko privlačno energijo…kot dva magneta sva…želim si njegovih dotikov. Vstanem in nama grem skuhat čaj. Medtem govoriva o vsakdanjih stvareh. Prihaja k meni v malo kuhinjo po sladkor, jaz sem na poti v pisarno. Srečava se v ožjem prehodu. Hočeva se umakniti drug drugemu, vendar oba hkrati narediva korak v desno in nato še v levo…bruhneva v smeh…magnet deluje. Nato narediva korak drug proti drugemu. Zreva si v oči in čakava, kdo bo naredil naslednjo potezo. Iz roke mi vzame svojo skodelico čaja in me prime za roko. »Pridi z mano,« zašepeta. Stopiva v predprostor sejne sobe, kjer je manjša zofa ter klubska mizica, kamor odloživa čaj. Tiho sva. Govorijo le oči. Njegovi prsti drsijo po moji roki. Moje srce je vse bolj nemirno. Čeprav si želim objema, nočem narediti prvega koraka. Odločena sem, da bom zadržana. Obrnjena drug proti drugemu se usedeva. Medtem, ko se utapljam v njegovih očeh, mi gre njegova roka skozi lase…boža me po licih…mi gre s prstom nežno preko ustnic…prime me za vrh brade…se skloni k meni in me poljubi…samo nasmehnem se in to je dovolj…najine ustnice se zlepijo…poljubi so vse bolj strastni…vroči… Sledijo dolge minute crkljanja in božanja…smejanja…dolgih pogledov…Obnašava se kot dva najstnika. Niti ne opaziva, da sva skupaj zakorakala že v naslednji dan. Vstaneva, pospraviva pisarno in skupaj zapustiva stavbo. Z roko preko mojega hrbta me pospremi do avta. Kar ne moreva se ločiti drug od drugega. Besedam v slovo ni konca. Sedaj pa res. Odprem vrata, se usedem v avto in še zadnji poljub v slovo. Saj se bova kmalu videla. Pa pa

Peljem se proti domu. Vozim za njim.
Telefon zabrni…sporočilo:«Greš domov?«.
»Ja. Prijetno utrujena sem,« mu odgovorim.
»Jaz tudi. Bi peljala za menoj?« kmalu preberem.

Mika me, da bi. Po drugi strani spet ne. Ne odgovorim mu. Nekaj km poti imava še skupne. Dovolj za razmislek. Pripeljeva do križišča. Avto kar sam zavije na levi pas…za njim. Ne vem natančno kam greva. Niti ga ne sprašujem. Le vozim in se prepuščam domišljiji. Ne opazim, da je za nama že kar nekaj poti. Pripeljeva se na dvorišče manjše hiše. Parkiram poleg njega in čakam. Pristopi k avtu, mi odpre, ponudi roko ter se mi toplo nasmehne: »Lepo. Me veseli.« Brez besed mu sledim.

Vstopiva v hišo. Prvi vtis, ki ga občutim je toplina prostora. Odložim stvari in mu sledim v dnevni prostor. Ponudi mi vino, a se oba strinjava, da nadaljujeva ob čaju. S pogovorom nadaljujeva tam, kjer sva končala v pisarni. Hujša kot dve opravljivi babnici sva. Lepo nama je. Uživava. Deležna sem velike pozornosti…lepih pogledov…nežnih poljubov…še nežnejših dotikov. Ni vsiljiv…ne prehiteva dogodkov…to mi je všeč.

Rada bi se bolj razkomotila, zato se uleževa drug poleg drugega. Vse bolj sva redkobesedna. Poljubi dežujejo po mojem telesu. Drug drugemu v vse večjem navalu strasti začneva odpenjati gumbe srajce oz. bluze. Kmalu sva gola. Telesi se prepletata. Čeprav sem bila zvečer še odločena, da bom zadržana, sedaj ne morem biti več. Želim si ga. Leži na hrbtu, jaz na njem. Z jezikom, ustnicami, rokami potujem po njegovem telesu…od ustnic po vratu, do prsi, se ustavim na bradavičkah in grem vse nižje do njegovega k*urca. Ga nežno obliznem in si ga privoščim. Cel izginja v mojih ustih. Menjam ritem. Slišim njegove pritajene vzdihljaje. Povzpnem se nazaj proti njemu. Izmakne se mi. Vstane…me prime in odnese v drug prostor…spalnico.
Položi me na ogromno posteljo. V soju svetlobe, ki prihaja iz drugega prostora se nad menoj izriše popolna moška postava.

»Pa kje hudiča je hodil do sedaj.« pomislim in se mu v naslednjem trenutku popolnoma prepustim. Kot pravi mojster obdeluje moje telo, ki hrepeni po njegovi moškosti. Ja…hočem ga. Moja pi*kica je že popolnoma poplavljena, kar ugotovi tudi sam, ko se njegov prsta z vrha venerinega hribčka, preko ščegetavčka po razporku med sramnima ustnicama spusti do luknjice in se skorajda izgubi v tisti poplavi. Najprej z enim, nato pa še z drugim prstom raziskuje mojo vagino in mi hkrati z jezičkom draži ščegetavčka. Mmmm…paše mi…vse bližje sem svojemu prvemu orgazmu tiste noči… S telesom mu grem nasproti in se vse hitreje nabijam na njegova prsta….prihaja mi…jaaaaaaaaa….Začnem se mu izmikati in ga potegnem nase. Z nogami objamem njegovo telo in se privijem k njemu. Moje telo se še vedno trese od zadovoljstva, on pa me nežno, kot otroka, poljublja in boža.

Medtem se uleže za menoj. S hrbtom obrnjena proti njemu ležim na boku. Desno nogo dvignem nad njegovo, grem malo nižje in odprem pot njegovemu tiču v mojo pi*ko. Počasi si utira pot v še vedno nekoliko ozko vagino. V počasnem ritmu, milimeter za milimetrom jo polni s svojo moškostjo. Ritem se stopnjuje…postaja vse hitrejši…z rokami gnete moje prsi in mi grizlja ušesa…noro, kaj mi dela…S tičem v muci se obrneva, tako da sem na vseh štirih, on pa me od zadaj nabija….noro…oba sva vse bližje vrhuncu…z roko grem med nogami in nežno primem njegova jajčka…blizu sva…Drži me za boke in vleče k sebi… božam svojo muco…dražim ščegetavčkom…hočem oba orgazma hkrati. Najino dihanje je vse glasnejše…
Spodbujam ga:«Mmmmmm….še…še malo….priiihaaajaaa mi…..« V istem trenutku mojo pi*ko napolni sperma. Nato ga vzamem še v usta in posrkam njegovo tekočino. Oba prijetno izmučena, prepotena padeva med rjuhe, se objameva in se z nasmehov na ustnicah prepustiva spancu.

Je kratek, a sladek, saj naju čez slabe tri ure zbudi ura. Skupaj stopiva pod tuš, kjer me pritisne ob steno in noro po*uka za lepši začetek dneva. V omari njegove sestre si sposodim oblačila za v službo. Po zajtrku v dvoje se vsak s svojim avtom odpeljeva v službo. Še dobro, da je njegovo delovno mesto v drugi enoti, da se lahko skoncentriram na svoje delo. Kmalu je ura pet in konec delovnega tedna.
Usedem se v avto…spet sms:«Mislim, da si nekaj pozabila pri meni…Prideš?«

p.s. samo cunje od prejšnjega dne……;)

Mmmmmm, Bea…..k temu ni kaj dodati…..zgodbica je odlična, fantastična, čist po mojem okusu…..in več kot stimulativna……:)))))

Mmmmmm……njami je tole, veš…..:)))))

Mogoče se pa še nadaljuje…..kako si prišla do svojih cunj…:)))

Lepo si to napisala. Zgodbica ima svoj efekt. 😉

Aja? Kakšen?

:)))))

Takoj se mi izboljša obtok krvi. 😛

Ah, to je samo dobr…;)))

Sploh ne veš kako dobro. 🙂

Vem ne, si pa skušam predstavljat…

Ti samo napiši še kdaj kako tako zgodbico. Meni so zelo všeč. 🙂

lp

Bea čist si me iz tira spravla…hmmmm dobro full.Si lahko sam predstavljam…noro…

S predstavljam, kako bi bilo….ja…noro.

Uff veš da mi je kar sapo vzelo….ja noroo norooooo.Danes…….. četudi ni več četrtek bi mi ful pasalo vsaj kak stavek tvoje zgodbe uresničit.
uf vreme ravno pravo…

…za med rjuhe in crkljanje…

Dobro jutro.

Dobro jutro tudi tebi…Ja za med rjuhe rtljanje in šešee…en dober sex…..
ufff mi kar čemi;-)

Uaaaaa, šeeeeeeee!!!!!!!!!!!

New Report

Close