Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Chemtrails-Černobilska “nesreča” (TEORETIKI ZAROT)

Chemtrails-Černobilska “nesreča” (TEORETIKI ZAROT)

Kot vemo, ljudje ne verjamejo lastnim očem. Če jim po TV ali radiu nečesa omenjajo potem to za njih ne obstaja in ne glede na to, da nekaj obstaja in je tudi vidno in bo to kdo omenil , takega napadajo s teoretikom zarote v bistvu so pa sami norci. Tako je svet postal gojišče za TV debile.

Bistvo te teme je, da pokaže enega od močnih argumentov za dokazilo o obstoju chemtrailsov, sejanju oblakov,(geoinženiringa) saj so ti omenjeni že v opisu Černobilske “nesreče” in se nanašajo na leto 1986.

Posnetek :

1

2

3

4

( https://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding )

( https://en.wikipedia.org/wiki/Chernobyl_disaster#External_links )

 

Iz Černobilske katastrofe je razvidno tudi, da višje inštance-oblasti si med seboj lažejo, prikrivajo neka dejstva, dogodke, obsežnost teh itd.

Vprašanje se postavlja kaj vse se skriva šele “navadnim ljudem”.

Čeprav naj bi nekateri razlogi za sejanje oblakov bili znani pa je velik vprašaj kaj dejansko je sprožilo množično in bolj pogosto “zapraševanje” neba v zadnjih letih širom sveta.

Kaj dejansko je poglavitni razlog temu in kaj se ljudem ne pove, zakaj se to počne ob enem pa se vladni predstavniki in drugi, ki bi o tem poročali držijo distancirano od teh pojavov in dogajanj, kot da so skupno domenjeni, da se o tem pač ne govori zato, da ljudje ne bodo spraševali in dokler ne bodo jim ni treba pojasnjevati.

Res je to. Pa ne šele leta 1986.

Darmajmun tupavi šizo ne ve, da je to nalogo štupanja iz zraka opravljal  že davno pred avioni Quetzalcoatlus.

To je ta tiča.☝️

w09422 small

Dio mio, kako sem sedaj pomirjena 🤗🤗🤗🤗🤗

 

ign

A bi to morda lahko vplivalo na dež in poplave letos? 😅

 

 

bw

New Report

Close