Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek CHOH CHOU!

CHOH CHOU!

Hoy!

No tole pa ni še za nas ali pač!?
S kolegico sva gledali aBC novičke ( že veste a ne, ena tema nižje! 😉 ! ) in zanimala se je za punčko “CHOU CHOU”!
In ker sama nima interneta vas tukaj sprašujem jaz, saj vem, da bom tukaj dobila najbolj zanesljive, točne in hitre informacije!
Kje v Lj. ali okolici so ti dojenčki najcenejši? kakšne so vaše izkušnje z njimi in ali mogoče priporočate kakšnega drugega dojenčka.
Kateri je boljši? Chou chou, baby Anabell ali baby Born?
Kam torej v nakup za dojenčkom! V BC imajo od jutri naprej akcijo chou chou-ja in sicer je iz redne cene 14.990 znižan na 12.990 sit! Je to ugodno ali je kje še ceneje?
In še to! Zna se zgoditi, da me bo stvar zamikala, ko bom dojenčka videla in bi ga hotela kupit tudi sama svoji miški! Predvsem razmišljam, da bi bilo morda dobro zato, ker bomo čez približno mesec dobili v hišo pravega, živega dojenčka in bi ji nekako s tem prihranila kakšen občutek zapostavljenosti, ljubosumja… Ko bom sama “pedenala” ta pravega, bi se ona lahko recimo ukvarjala zraven z svojim in tako mogoče ne bi občutila vsega skupaj preveč stresno!
Kaj mislite, je kljub vsemu še premajhna za tako igračo in ali morda napačno razmišljam! Stara je 15 mes.!
Hvala za morebitne odgovore! Zlate ste! Pa saj jaz to že dolgo vem! ;))
Lep večer!
Vallery!

Mogoče bi bilo zanimivo, če bi ji chochou-ja prinesel pravi dojenček, kot darilo. To bi tamala znala upoštevat.

Popravek v naslovu!

Chou chou in NE choh chou! Lapsus se opravičujem! 🙁
V.!

Za primerjavo lahko pogledaš tole stran……

Tukaj je pa “matično” podjetje…….

Ugoden nakup želim!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Mogoče je 15 mesečni punčki popolnoma vseeno ali je dobi dojenčka za 15.000 ali takega za 5.000. Jaz bi na tvojem mestu počakala in ji kupila navadnega – niti ne veš, če se bo sploh kaj zamotila z dojenčkom (moja hčerka je bila stara 22m, ko se je rodil sinko, a je dojenčki še sedaj, leto in pol kasneje, ne zanimajo prav zelo).

Željenih informacij pa žal nimam.

katarinica, ideja se mi niti ne zdi napačna, a kaj ko ne vem, če bi zdržala, če bi ji jo že kupila! ;))
Meni moj G. vedno pravi, da Tii kupujem igrače, ki jih kupujem za sebe!
Hm…mogoče ma celo prav! ;))
Lola, hvala za linka, sem si ju ogledala in zdaj mi je ta dojenček še bolj všeč! :)) Mogoče pa se vseeno odločimo za nakup tudi mi, saj je pred nami tak res nori mesec, ko se full zapravlja in bom vsaj tako mogoče nekako opravičila svoja kar malo pretirana zapravljanja! ;))
( Zavedam se, da si marsikdo tega niti približno ne more privoščiti in hudo mi je za to. Obenem pa sem ravno zaradi tega vesela, da svojim otrokom lahko nudim tudi tisto nekaj več!)
Vsem lep prazničen december!
Nočko!
Vallery!

Oj!

Imamo enega takega malega dojenčka, ki zapira oči in je mehak!
Non-stop ga vlači okoli, pa tišči svojo dudo v njegova usta, pa flaško, kadar jo dobi v roke…celo ime ji je že dala! ;)) zavija jo v pleničko in zraven veselo kriči “Ada, Ada”! Tako zdaj že vsi vemo, da je Ada njena punčka! ;))
Seveda imam pomisleke ravno zaradi cene in starosti!
Mislila sem, da bi jo na tak način malo zainteresirala, da ne bi bilo preveč vsega, ko bo prišel dojenček..
Ma saj, kaj pa vem? Bom res še rajši malo premislila!
Hvala!
Nočko!
Vallery!

Val, baby born je 10 jurjev, ampak se tudi meni zdi, da je mačkica še premajhna. naj ji Tim nekaj prinese, ampak malo glej na njene dejanske sposobnosti in interese -mislim, da ji ne bo mar, če dojenček lula in je, da bo le nekoga lahko rihtala kot ti. V Sparu imajo enga dojenčka z vso “ropotijo” za 3 jurje. Pokukaj! Za firme itak še ne ve .- hvala Bogu!

Zagotovo pa naj ji bratec NEKAJ prinese!!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Vallery, mislim, da je Tia cisto premajckena za “susuja!”
Nasa ga je dobila pri treh letih in je bila res navdusena. Za take majckene pikce je pa pretezek in nic vec ji ne bo pomenil, res.
Morda ji kupi dojencka z banjico, da ga bo kopala. Cisto navadnega, ker te zadeve so imenitne, res imenitne po tretjem letu, ali pa se veliiiko kasneja.
Sicer pa je cena OK, ze pred 1, 5 letom je stal okoli 15 tisoc.
Lp, Mateja

To pa definitivno! ;))
Pa verjetno res ne bo za 10.000 jurjev ampak za veliko manj!
Se bojim, da imate prav! Dobro, da sem slišala še iz vaših ust in bo tako odločitev zdaj precej lažja!
Pa vedno sem govorila, ko še nisem imela otrok pa tudi v nosečnosti, da svojim otrokom ne bom vse v “rit porinla”!!
Zakaj se mi zadnje čase zdi, da sploh nisem daleč od tega??;))
Ja, se bo treba začet malo kontrolirat!
Hvala!
Nočko!
Vallery!

Vallery wilcome to the club!!!!

moja tavečja je dobila za novo leto pri 17 mesecih dojenčka bolnika Lilouja in voziček. Funkcije dojenčka je niso prav nič brigale, sicer ga je nosila povsod za sabo (kot bi tudi kakšnega drugega), je pa bila čisto nora na voziček in je z velikim navdušenjem nabirala kilometre po stanovanju. Raje ji kupi kakšnega drugega in Chou chouja malo kasneje, ko ji bo predstavljal večje veselje. Jaz sem glede tega ista kot ti, tamali bi pokupila vse, kar vidim in me navduši. No, pa sem se zeznila z Baby bornom. Dodobra nam namoči stanovanje, ker kar teče iz njega, je bil pa novoletno darilo (kot tudi center za nego dojenčka, ki ga že uporablja :0) ), ki ga nisem mogla zadržati skritega. Sedaj pa komaj skrivam konjička (je pravkar prispel) do miklavža. MOž pa pravi, da ji novoletnega darila še ne bo kupil, ker bi ga spet utegnila prehitro dobiti. Kaj čmo…

Vallery! Lani sva z možem kupila dveletnici chou choua in voziček za Božička in razočarana ugotovila, da je še čisto premajhna. Niti najmanj je ni zanimal. Midva sva bila prav razočarana, ker je bil nama tako všeč he, he.Glede na to, da je igrača precej draga je za tako majhno deklico verjetno bolje, da ji kupite kakšnega dojenčak za manj denarja in nakup chou chouja preložite za kakšno leto.

Hoy!

Ja, bo tako najboljše!
Danes smo ga v BC malo pogledali, čeprav sem bila že kar odločena, da z nakupom tega res počakamo še kakšno leto ali dve!
Saj ga je pogledala ( gledala sem ga bolj jaz ;))! ), kakšnega pretiranega zanimanja pa vseeno ni bilo!
Je pa res, da je igrača precej težka in tudi iz tega vidika ni primerna za take škrate!
Punce, vsem še enkrat hvala za nasvete in prihranjenih? 13.000 sit! ;))
Lep večer!
Vallery!

New Report

Close