Cilj dosežen!
http://www.siol.net/slovenija/volitve_2008/novice/2008/09/kresalova.aspx
Najbolj pomenjljiva izjava je tale:
“Naš glavni cilj je bila zamenjava oblasti”
Tako, pa je cilj dosežen… Sem pa mislil, da je cilj gospodarski razvoj Slovenije, demokracija, pravna država… in podobno, o čemer so nam trobezljali pred volitvami.
Če se mi kdo smili, poleg Slovencev seveda, je to Pahor… Ob takih hijenah sestavljat vlado in jo potem voditi je vsekakor naloga, ki je ne zmore vsak. Pravzaprav je ne zmore nihče.
ej, mmml moraš dokončati stavek do konca:
“…. glavni cilj je namreč bil, da pride do zamenjave oblasti in drugačnega vodenja Slovenije, pravi Kresalova”
To pa ima čisto drugačen pomen.
Ker pa te tako zelo skrbi za Pahorja in ker se ti tako smili, ti zaupam nič skrbet, Pahor zmore in bo zmogel. Počakaj malo, pa boš videl.. Boš presenečen.
Glavni cilj, da pride do zamenjave oblasti in drugačnega vodenja oblasti. Cilj je v prvem delu dosežen, to je zamenjava oblasti. Nič pa še ne vemo o drugačnem vodenju oblasti. Bo drugačen, sigurno, vendar ali bo drugačen tako kot si zamišlja Pahor, kar povdarja z “sedaj me pa dobro poslušate” na Trenjih in ob drugih srečanjih?
Ali bo počepnil pred Golobičem, ali nas volivce vleče za nos, ali pa bo držal besedo?
Zna priti do novega “velikega poka”?
Počakajmo.