Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek čiščenje omar

čiščenje omar

Nikakor ne morem očistiti vrat od omar v spalnici in v kuhinji. Imam krem oz. vanilij barvo elemente. Na njih se tako lepo poznajo prstni odtisi. Samo z vodo tako ne gre dol. Probala sem z univerzalnim čistilom, ki ga ni potrebno spirati z vodo – ne gre.
Poskusila sem z Cifom, splahnila z vodo – ne gre.

ŠE NAPREJ SE POZNAJO TAKI RISI OD BRISANJA. TAKO POLIRAM, DA ME ŽE ROKA BOLI, PA NI HASKA.

POMOČ!!!!

Probaj z Mr. Muscolo – kitchen lemon, pri nas deluje!
Lp, Mateja

Poskusi s sprejem za steklo in obriši s papirnato brisačko. Ni vrag, da ne bi šlo, razen če nisi s kakšnim pregrobim čistilom poškodovala površine.

Čistilo Meglio je najboljše za take stvari. Pošpricaš, pustiš par minut in obrišeš z vlažno cunjo. Jaz sem sprala 30 let stare fleke od cigaretov, prstnih odtisov in nasploh umazanije … Mislila sem, da so elementi krem barve … na koncu sem ugotovila, da so snežno beli. :)))))))))))

Poskusi … ne bo ti žal. In ta Meglio lahko uporabljaš za vse. Zelo dobro odtrani maščobo (spet … maščoba, ki je bila tam zalamana ne vem koliko let, je šla dol kot za šalo), pa skratka vse opuca. :))))

A je to čistilo primerno za vse vrste površin?

za dnevno sobo je dovolj pronto za les,

za kuhinjo se mi pa zadnje čase najbolj dopade Trimm (razmaščevalec)

klavdija

Punce zdej ste pa še mene s temi čistili sprovocirale in se bom morala v bližnji prihodnosti lotiti dela kuhinjskega inventarja, ki ga vsak dan vztrajno ignoriram, moja kuhinska napa je namreč precej khmm, saj veste sem že premišljevala, da bi jo kar dol vzela ker jo sploh ne uporabljam, kuhinjske omarice pa so povsem neproblematične za pucat jih kar z nerazredčenim Ajaxom.

Izogibati se je treba uporabe na pozlačenih površinah, sicer pa, mislim, da lahko povsod.
Lp, Mateja

New Report

Close